Как да свалим момиче?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как да свалим момиче?
по какво се разбира дали е детствена?
Последна промяна от joe на 31 май 2011 01:27, променено общо 1 път.
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Black&White1926 написа:Как така класа
ами, ако няма аксесоарите по които си пада въпросната, или ако няма възможности да прави това което се очаква от него.
joe написа:по какво се разбира дали е дествена?
Ако е девствена обикновено не можеш се отърва от нея после
joe написа:по какво се разбира дали е детствена?
Искаш да кажеш, че не знаеш какво е детствена или не знаеш как да разбереш дали е такава
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Black&White1926
- Контакти:
kingofpop написа:joe написа:по какво се разбира дали е детствена?
Искаш да кажеш, че не знаеш какво е детствена или не знаеш как да разбереш дали е такава?
На външед вид по нищо
Офтопик:
Офтопик:
Запей и "да ти го дам ли, да ти го дам ли" 
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
joe написа:по какво се разбира дали е детствена?
ти сериозно ли питаш?
сега девственоста струва 500 лв , ако има толкова, и тя ако иска да те шашне че е със ципа, просто отива и си слага нов химен
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 31 май 2011 01:32, променено общо 1 път.
-
levskifenka
- Контакти:
Съжалявам,че ще се намеся,но....
Днес някой питаше за помощ,защото боледува често,не обърнах внимание кой.Не че това е мястото да решава този проблем,но търсеше съвет.Понеже съм имала подобен период,исках да отговоря в темата,а тя беше затворена.А тази меко казано странна и просташка тема се вихри...Ужас.Направо съжалявам ужасно майка ми,че е учителка.Поносимите ученици са на изчезване.За пореден път виждам с какви индивиди трябва да се занимава-напил се,влизал в друг клас,псувал....За съжаление не е изненадващо,затова не мисля,че не е истина тази случка.А защо,вместо да ръси простотии,и да се чуди как да свали момиче от това училище той не е изхвърчал още тогава от него???!!!Съжалявам,може да е много добро момче иначе,но е така.Дано не се обиди.Факти,ако не си съчинява,за да се прави на..знам ли,интересен.Както и да е.Мисля си просто,вие продължавайте с идиотщините и после се чудете за някои неща и пищете....
Модератори?????
Днес някой питаше за помощ,защото боледува често,не обърнах внимание кой.Не че това е мястото да решава този проблем,но търсеше съвет.Понеже съм имала подобен период,исках да отговоря в темата,а тя беше затворена.А тази меко казано странна и просташка тема се вихри...Ужас.Направо съжалявам ужасно майка ми,че е учителка.Поносимите ученици са на изчезване.За пореден път виждам с какви индивиди трябва да се занимава-напил се,влизал в друг клас,псувал....За съжаление не е изненадващо,затова не мисля,че не е истина тази случка.А защо,вместо да ръси простотии,и да се чуди как да свали момиче от това училище той не е изхвърчал още тогава от него???!!!Съжалявам,може да е много добро момче иначе,но е така.Дано не се обиди.Факти,ако не си съчинява,за да се прави на..знам ли,интересен.Както и да е.Мисля си просто,вие продължавайте с идиотщините и после се чудете за някои неща и пищете....
Модератори?????
Последна промяна от levskifenka на 31 май 2011 01:36, променено общо 1 път.
joe написа:по какво се разбира дали е дествена?
Загледай я как ходи и дали има голямо разстояние между краката
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Black&White1926
- Контакти:
McLovin написа:joe написа:по какво се разбира дали е дествена?
Загледай я как ходи и дали има голямо разстояние между краката![]()
Божеее
Офтопик:
Офтопик: