На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

BOKA_PALRMO

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот BOKA_PALRMO » 14 апр 2011 22:10

Симпатизирам на ДСБ, защото г-н Костов е най-силният премиер който България е имала в последните 70 години.Той е новият Стефан Стамболов,Той е българският Чърчил! КАЗАХ! :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 14 апр 2011 22:12

Tommi написа:
Pro-European написа:
Tommi написа:Който е навършил 21 години, когато дойде време за следващите парламентарни избори, може да се опита да промени нещо. ;)

Аз съм доволен, когато дадена партия постига положителни резултати, а не симпатизирам на някоя партия заради името ѝ.

колега, всяка изява ти е бисер. и тази също

И защо мислиш така?

ами какво казваш с горните две изречения? същото, което в останалите ти постове, които съм чел. да не говорим, че границата от 21 г е напълно нерелевантна, можеш да гласуваш от 18 г., също и да бъдеш избиран.
правиш така, че емблемата от аватара ти се свързва с нещо, което не е никак добре премислено... не искам да те засягам, изразявай се свободно, ама помисли какво точно искаш да кажеш.
Авторът на темата: Ще спре ли..

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 14 апр 2011 22:13

marmi52 написа:
Viktor4o_Rs написа:А това, че пак всички били комунисти - ами малко или много, тия хора не са паднали от небето, със сигурност са заемали някакви позиции по комунистическо , това обаче не ги прави комунисти, не съм съгласен с тая теза ;)

8-)

Вярно, че всеки по онова време е заемал някаква позиция ...
Едни лежаха с години по затворите заради политическите си убеждения. Незнам дали си чувал за Илия Минев - този човек има повече лежани години от прехваления страдалец Нелсън Мандела.
Тези хора, които бяха истински антикомунисти не бяха допуснати до създадените от ДС партии. Дори да влизаха в тях те оставаха обикновени редови членове.
Вярно и моите родители са заемали "позиции" по онова време, както ги наричаш ти, но въпросът е какви позиции !
Баща ми цял живот е бил учител, а майка ми лекарка ...
Не са били преподаватели по политикономика на комунизма като Иван Костов, нито пък са били милиционери като бащата на Бойко Борисов ....
Има разлика, нали ? ;)

Абсолютно съм съгласен с тебе... Колкото и песимистично да звучи, май ще се окаже вярно, че светлината в тунела реално ще се появи, чак когато си отиде и последният, роден в робство...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 22:13

marmi52, разбирам, но не приемам тезата за матрицата, вечната конспирация и т.н. Очаквам скоро някой да се включи и с плана "Ран-Ът", въпрос на време е :lol: :lol: Костов е бил такъв - факт, ама е факт и че комунистите го кълнат с нескрита злоба и пяна на уста, при условие, че не е на власт от 2001 г.
По-безумна позиция от тая да не ходиш да гласуваш няма :!:
Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 14 апр 2011 22:14

Въпреки всичко,АТАКА!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 14 апр 2011 22:15

За почти 20 години съзнателен политически живот не съм видял нищо добро от тях- сите са един дол дренки !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2011 22:20

Не мога да си обясня как може някой, особено млад човек, да симпатизира на БСП... :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 апр 2011 22:23

Pro-European написа:
ами какво казваш с горните две изречения? същото, което в останалите ти постове, които съм чел. да не говорим, че границата от 21 г е напълно нерелевантна, можеш да гласуваш от 18 г., също и да бъдеш избиран.
правиш така, че емблемата от аватара ти се свързва с нещо, което не е никак добре премислено... не искам да те засягам, изразявай се свободно, ама помисли какво точно искаш да кажеш.

Искам да кажа, че за мен са важни резултатите, които дадена партия постига. Не знам как да го напиша по-ясно.
Ще ми посочиш ли 18-годишен депутат? Според Конституцията няма такъв. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 апр 2011 22:25

7271 написа:Абсолютно съм съгласен с тебе... Колкото и песимистично да звучи, май ще се окаже вярно, че светлината в тунела реално ще се появи, чак когато си отиде и последният, роден в робство...

Не знам какво точно имаш предвид но като знам че и сега сме в робство значи трябва да чакаме всички да измрем и тогава да почнем възхода защото досега сме 20 години робство и падение.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 14 апр 2011 22:30

Tommi написа:
Pro-European написа:

Искам да кажа, че за мен са важни резултатите, които дадена партия постига. Не знам как да го напиша по-ясно.
Ще ми посочиш ли 18-годишен депутат? Според Конституцията няма такъв. :roll:

мислех че 18 г. е достатъчно за депутат, може и да греша.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Свободна зона”