Записът между Борисов и Танов-автентичен!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Записът между Борисов и Танов-автентичен!
Може ли толкова време медиите да ни занимават с откровени глупости. Мен лично въобще не ме интересува дали тези записи са автентични или не са, има далеч по-важни проблеми в нашата държава за разрешаване,отколкото тези записи или пък другият медиен балон в последно време- торент-тракерите. Безработицата ли намалиха
Заплатите ли оправиха
Какви програми прави правителството за да се спре т.нар. "изтичане на мозъци" всеки месец на млади и интелигентни българи в чужбина. Мен лично,като средностатистически гражданин на тази страна ме интересува,когато ми вдигнат цената на горивото, хляба или електроенергията,когато ми вдигнат данъците, гражданската за колата и т.н. , а не дали премиерът бил звъннал на шефът на митницте да възстанови на работа,някакъв човек с който двамата играели мач. Абсолютни глупости,с които се отвлича вниманието от съществените и важни въпроси. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
И глухите чуха автентичните гласове на героите на новото време. Не ми е ясно още какво има за коментиране. Впрочем и те се познаха, но не си признаха.
П.П. Две години бяха нужни Никсън да си подаде оставка заради Уотъргейт. Заради Тановгейт едва ли някой от замесените ще подаде оставка. Особено върховния главнокомандващ.
П.П. Две години бяха нужни Никсън да си подаде оставка заради Уотъргейт. Заради Тановгейт едва ли някой от замесените ще подаде оставка. Особено върховния главнокомандващ.
Madridist написа:Може ли толкова време медиите да ни занимават с откровени глупости. Мен лично въобще не ме интересува дали тези записи са автентични или не са, има далеч по-важни проблеми в нашата държава за разрешаване,отколкото тези записи или пък другият медиен балон в последно време- торент-тракерите. Безработицата ли намалихаЗаплатите ли оправиха
Какви програми прави правителството за да се спре т.нар. "изтичане на мозъци" всеки месец на млади и интелигентни българи в чужбина. Мен лично,като средностатистически гражданин на тази страна ме интересува,когато ми вдигнат цената на горивото, хляба или електроенергията,когато ми вдигнат данъците, гражданската за колата и т.н. , а не дали премиерът бил звъннал на шефът на митницте да възстанови на работа,някакъв човек с който двамата играели мач. Абсолютни глупости,с които се отвлича вниманието от съществените и важни въпроси.
Всъщност си абсолютно прав
Тези които казват, че няма алтернатива са абсолютно прави! Но не трябва да се радват, а да плачат заради това защото това не означава, че Бойко е по-добър и за това няма алтернатива , а че всичките са едни и същи сещате се какви! Това е пагубно за България!
- milen.hristov
- Контакти:
runnersa написа:milen.hristov][quote="runnersa написа:milen.hristov написа:
Как да нее плащал коя ще е тази лаборатория която да работи на доброволни начала,в крайана сметка и там лаборантите трябва да си получават заплатите.А това става възоснова на получаване на материали за изследване.
Мисля, че ме разбра става въпрос да е платил толкова, че да накара европейците да напишат каквото той иска!И просто исках да ви насоча да коментирате достоверността на самата експертиза, а не думите на тоя журналист те едва ли заслужават това внимание! Мен ми е ясно на кой са пристрастни тия мен ме интересува достоверността на експертизата, а не пристрастията на Дачков те са ми пределно ясни
![]()
Такава експеритза ив БАН могат да ти направят,но ако не се изисква от МВР или побни органи,на 100% просюцента те препокриват интересите на възложителя,без да се налага допълнително плащане т.е.е под масата.Все пак възложителя е клиент и трябва да бъде пазен,за да се разчита,че и следващият път ще им възложи работа на тях.
Ами ако наистина беше направена в БАН едва ли щях да се съмнявам,че е така както казваш, но при положение, че е направена в Западна Европа не мога да съм 100% сигурен! Иначе може и да си прав!
Да ти кажа,ще видим как ще се оправдят,по това ще си проличи.Тръгнат ли да мънкат и да усукват ясна е работата.Но пък е чудно как все флашки с гербаджии им пращат,а не с някой от опозицията.Странно е нали...
Мисля, че ме разбра става въпрос да е платил толкова, че да накара европейците да напишат каквото той иска!
И просто исках да ви насоча да коментирате достоверността на самата експертиза, а не думите на тоя журналист те едва ли заслужават това внимание! Мен ми е ясно на кой са пристрастни тия мен ме интересува достоверността на експертизата, а не пристрастията на Дачков те са ми пределно ясни
[/quote]
Такава експеритза ив БАН могат да ти направят,но ако не се изисква от МВР или побни органи,на 100% просюцента те препокриват интересите на възложителя,без да се налага допълнително плащане т.е.е под масата.Все пак възложителя е клиент и трябва да бъде пазен,за да се разчита,че и следващият път ще им възложи работа на тях.[/quote]
Ами ако наистина беше направена в БАН едва ли щях да се съмнявам,че е така както казваш, но при положение, че е направена в Западна Европа не мога да съм 100% сигурен! Иначе може и да си прав!
[/quote]
Да ти кажа,ще видим как ще се оправдят,по това ще си проличи.Тръгнат ли да мънкат и да усукват ясна е работата.Но пък е чудно как все флашки с гербаджии им пращат,а не с някой от опозицията.Странно е нали...
[/quote]
Не не е странно винаги на прицел са управляващите никой не се интересува от опозицията! А пък и както казах интересите на тези ми са ясни, но така или иначе това не ми е достатъчно за да съм сигурен, че всичко е манипулирано!
А пък и както каза Мадридиста тези записи автентични или не не са най-големия проблем на държавата в момента, но добре успяват да отклонят вниманието на обикновения гражданин от реалните проблеми!
Такава експеритза ив БАН могат да ти направят,но ако не се изисква от МВР или побни органи,на 100% просюцента те препокриват интересите на възложителя,без да се налага допълнително плащане т.е.е под масата.Все пак възложителя е клиент и трябва да бъде пазен,за да се разчита,че и следващият път ще им възложи работа на тях.[/quote]
Не не е странно винаги на прицел са управляващите никой не се интересува от опозицията! А пък и както казах интересите на тези ми са ясни, но така или иначе това не ми е достатъчно за да съм сигурен, че всичко е манипулирано!
А пък и както каза Мадридиста тези записи автентични или не не са най-големия проблем на държавата в момента, но добре успяват да отклонят вниманието на обикновения гражданин от реалните проблеми!
- Botevist_1912
- Контакти:
Madridist написа: Безработицата ли намалихаЗаплатите ли оправиха
Какви програми прави правителството за да се спре т.нар. "изтичане на мозъци" всеки месец на млади и интелигентни българи в чужбина. Мен лично,като средностатистически гражданин на тази страна ме интересува,когато ми вдигнат цената на горивото, хляба или електроенергията,когато ми вдигнат данъците, гражданската за колата и т.н.
Умишлено се поддържа минимум около 10 % безработица, за да може капиталистите да плащат по-ниски заплати. Защото безработицата сваля нивото на заплатите и хората се принуждават да се хващат да работят за по-малко пари. Това ниво на безработицата е идеално за работодателите и нарочно се поддържа около 10 %. Другите цени също са изкуствено надути и това се вижда като сравним с някои цени на стоки в Европа. Примерно слушах по би ти ви новините, че олиото можело да се внася за 80 евро цента от Италия, но у нас се продава за 1,20 - 1, 50 евро. Или извода е, че някой се гуши с парички - най-вероятно някой търговец.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Така е тия записи в момента са най-малкия проблем на държавата.Или Дянков не може да се справи или положението не никак добро.Истината винаги е някъде по средата.
Моето мнение че всичко това е предварително замислено от А до Я.Всичко от подправените записи до "независимата лаборатория" е предварително подготвено!!!Защо тогава има разминаване с разпечатките на мобилния оператор?Защо тези раговори излизат след като А.Петров беше арестуван и бяха разкрити част от кирливите му ризи?Всички се опасяваме че може да сме подслушвани и се пазим та Б.Б след като има толкова много врагове ли ще си мисли че е недосегаем и не е слушан,за да си позволи да говори за покровителство по телефона????Според мен не е толкова прост да си вкара автогол с такъв телефонен разговор след като знае много добре че в ДАНС има доста хора който работят против него и дебнат за негови грешки.А на всички негови критици ще им кажа няколко факта заради който аз лично му имам доверие!Първо аз на моята кола вече не правя застраховка "кражба"Второ всички забелязваме че по улицата се ходи доста по спокойно,няма отвличания,няма грабежи толкова колкото преди 2,3 години.Трето,лично в моя квартал доста от пласиьорите на дрога са вече в затвора.И още много примери мога да дам но вече се позаплеснах с коментара.Факт е че всички държави не се развиват в момнта финансово,та ние ли да се развиваме.Но е факт че спим по спокойно от престъпници,а това е добър знак че оправия може да има.
Така събитията следват едно след друго сега Президента щял да сезира Главния Прокурор за изказването на Бойко, че атаките срещу него идват освен от Алексей и от Президента! Как мислите,че ще се развие този сблъсък на Титани? 
-
THE G.A.M.E
Ами вярно е, че по върховете на държавата се занимават с глупости ...
Но можеби реално, наистина чрез тези скандали и афери ... се бяга от належащите проблеми, които обаче на практика са - НЕрешими ...
Поне са такива за това правителство !
А историята ни показа, че никое правителство след 89-та не се справи с най належащите проблеми !
Как беше приказката ...
- "Дайте на народа хляб и зрелища, пък му гледайте сеира" !
В случая ... хляба е кът, но пък за сметка на това, зрелища - бол ! ! ! ...
Но можеби реално, наистина чрез тези скандали и афери ... се бяга от належащите проблеми, които обаче на практика са - НЕрешими ...
Поне са такива за това правителство !
А историята ни показа, че никое правителство след 89-та не се справи с най належащите проблеми !
Как беше приказката ...
- "Дайте на народа хляб и зрелища, пък му гледайте сеира" !
В случая ... хляба е кът, но пък за сметка на това, зрелища - бол ! ! ! ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]