cska_90 написа:Много ми изкриваваш мнението!!Четеш го както си искаш!!Не съм говорил за подкрепа(дуамта съпорт не е българска и не ми харесва)--еми тая тема не е за подкрепата-затова не съм го споменал!!
Съгласен съм дотук. Да речем, че съм изкривил тотално нещата. Да речем и че думата "съпорт" не съществува, а в Българският език не се използват никакви чуждици и разговорният език се формира на база твоите предпочитания. Нека надолу да видим дали е така.
Нали тая тема не е за подкрепата?! А и само да те питам, подкрепата ти само в песни ли се състои? Нахълтвал ли си в Мездра например, когато прекратиха мача? И ако си и ти треснат една солена глоба, по доказателствен материал от видеозаписи, заслужаваш ли я, или или според вижданията за ПОДКРЕПА, нахълтването на стадион е част от самата подкрепа?cska_90 написа:На мач-когато ходя си пея 90ми БЕЗ ДА СПИРАМ-така че точно мене да ме обвиняваш,че не подкрепям-![]()
![]()
![]()
cska_90 написа:Наркомани има навсякъде
При нас наркомани НЯМА!
cska_90 написа:-при нас също -ама да се твърди,че всички са такива е мега смешно!!
При вас ако има, при нас няма!
cska_90 написа:Аз съм много далече от определението-ултрас-това,че ми харесва тази идеология не ме прави автоматично такъв!!
Какво е определението за "ултрас" (няма да пиша "дефиниция" защото и тази дума не е с български произход и може да не ти хареса). И защо според теб, ти самия си далеч от това определение?
cska_90 написа: А за свинщините-не съм казал че трябва да се чушпи всичко наред-но понякога се случва-е сеа на Герена-![]()
![]()
![]()
![]()
Щях да напиша "no comment", но ще те питам все пак, колко и какво точно трябва да се чупи, за да е всичко в рамките на нормалното?
cska_90 написа:За бомбичките-аз съм за използването им -и ако се прави както трябва няма да иам пострадали!! Колко на ден умират от катастрофи-По вашата логика-трябва да се забранят колите???![]()
![]()
А това беше черешката на тортата! По тази логика стрелбата с пушка от привърженик на Миньор по привърженик на Левски (няма да казвам "фен", защото и тази дума е с произход, който също може не ти харесва), е в реда на нещата. При тази война по пътищата, колко пък пръвъженици ще умрат от пушки?! Дай пък изобщо да спрем да стреляме по хората, това едва ли не е "все едно да спрем да караме колите си". Как го каза, Димо само, а?! Или пък миниумката, която падна на момиченце на главата преди години, което нищо не подозираше. Или пък когато привърженици на Локомотив Сф хвърляха бомби директно по нашата агитка след волейболен мач?! Какво пък толкова, ако умрат двама или трима човека най-много. Че това са средно жертвите на ден от катастрофи в България, дай пък да не караме колите си! Браво Димо! Как го каза само!
Аз пак казвам, наистина понякога полицията превишава правомощията си. Наистина понякога се допускат домакински волности, за сметка на гостите на дадени стадиони, в дадени градове. Аз също не знам защо ограничават факли или димки, които не се хвърлят към терена. Но нека знаем, хвърлят ли се бомби, нахълтва ли се на стадиона, чупят ли се седалки или каквото и да е, хвърлят ли се бутилки за мен трябва тези индивиди НЕ трябва да бъдат просто бити. Те трябва да бъдат прибирани и при доказване на вината им, да бъдат ограничавани от мачове с години, да се въведе на всеки стадион видеонаблюдение и хора, които да отговарят за това, като от това да зависят лицензите на отборите. Да има глобяване по такъв драстичен начин, че да изплащат заеми много дълго време и да бъдат подлагани на обществено полезен труд например по улиците, където минават хора за да бъдат гледани от всички, как вместо да си избиват комплексите по стадионите, хвърлят енергията си в полза на обществото.