vratar4eto написа:
Като гледам за тоя отбор май пробите ще са на маса, така че не може да ме уплашиш
Вече питах за теб! Ще може да те картотекираме за сезоон 2011/2012! но за купата на лигата няма да можеш! Сори пич

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vratar4eto написа:
Като гледам за тоя отбор май пробите ще са на маса, така че не може да ме уплашиш
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
modor написа:И аз,и аз......УЛТРАС ФОРУМ ГОНГ![]()
Cesc Fabregas написа:modor написа:И аз,и аз......УЛТРАС ФОРУМ ГОНГ![]()
Дайте да направим и шалове, и знаме на фракциятакакто гласи рекламата на Ринг-"30 кръга ФОРУМНИ битки"
![]()
![]()
Иначе ме бройте и мене от отбора на пиещите
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Cesc Fabregas написа:modor написа:И аз,и аз......УЛТРАС ФОРУМ ГОНГ![]()
Дайте да направим и шалове, и знаме на фракциятакакто гласи рекламата на Ринг-"30 кръга ФОРУМНИ битки"
![]()
![]()
Иначе ме бройте и мене от отбора на пиещите
А към отбора да те броим ли Марто?
TPAKTOP написа:vratar4eto написа:
Вече питах за теб! Ще може да те картотекираме за сезоон 2011/2012! но за купата на лигата няма да можеш! Сори пич
vratar4eto написа:TPAKTOP написа:vratar4eto написа:
Както е казал класика: Пълна липса на малшансЯвно в началото и аз ще съм сред феновете
Cesc Fabregas написа:Бижутера ще е началника на мажоретния състаФ![]()
PFCB написа:[offtopic]Cesc Fabregas написа:Бижутера ще е началника на мажоретния състаФ![]()
Ей тва е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
PFCB написа:[offtopic]Cesc Fabregas написа:Бижутера ще е началника на мажоретния състаФ![]()
Ей тва е![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта