Тази година нямаше песен, която да заслужава победата, според моя вкус. Имаше не лоши песни, но не песни победители. Ако ще е рок, предпочитах Финландия пред Италия, въпреки, че са краднали малко от Линкин Парк. Почти всички участници тази години бяха откраднали по нещо от американски изпълнители. Песента на Кипър например е явно копие на Лейди Гага и Рита Ора. Украинците нагло са откраднали нашата песен "Вода".
Беше много унизително и неприятно за певците, когато започнаха да обявяват нулите от вота на зрителите. Великобритания с 0т. от журито и 0 от зрителите...

Аз исках да се представим с песента "Imaginary Friend". Това беше и избора на хората по света и щеше да събере повече точки. Но постепенно харесах и избраната песен. Много ми хареса и хореографията. Но този стил на музика не е за всеки.
Достойно представяне. Много добро пеене, смислен текст, никакви лъскави, крещящи тоалети. Никакъв кич и комерсиалност, нищо ненормално. Много съм изненадан от малкото ни точки от публиката, защото има много хубави коментари в ютуб, но явно не гласуват.
И макар че журито ни отреди 6-то място, неадекватно е колко много от тях ни дадоха 0-1т.
Македонското жури ни даде 0т., зрителите пак някъде там. Те ни мразят, ние им се мазним и помагаме. Стига вече! Като цяло, малко точки от Балканите. Не ни харесват.
Малко срам ме хвана от нашето жури, което даде 10т. на Молдова, както и те на нас. Това си беше абсолютно договорено предварително.