iliev72 написа:v.r.s. твоето го слушам толкова години.Първо беше СДС.Ако се провалят БСП ще се върне СДС.
Само , че вече СДС дори не са в играта.След това НДСВ.И те вече са в историята.
Сега ако ГЕРБ не спечелят и те ще влязат в историята като СДС и НДСВ.
Освен това от 8г ГЕРБ управляват и се виждат резултатите.Няма година я която да не са бягали инвеститори в тези 8г.
Аз не виждам никаква стабилност в управлението на ГЕРБ досега и не очаквам да видя ако спечелят.
Те нямат идея какво трябва да бъде след 5 или 10г.Точно затова не хванаха нито с АЕЦ Белене нито с газопровода.
Затова само теглят пари от ЕС и ремонтират пътища и правят мнимо саниране на блокове защото това се случва за кратък период.Хайде стига толкова пътища , българите имат нужда от работни места - постоянни , а не от ден до пладне.
Не ми се спори относно това дали ГЕРБ ще последват съдбата на изброените от теб, ако не спечелят изборите, защото според мен единственият вариант да я последват ако направят правителство и се провалят. Колкото до годините на управление те не са 8 а около 6 и през тези години имаше раздвижване на икономиката, като за това не малка роля имат пътищата и инфраструктурата, които може да не се ядат, но отварят заводи и докарват инвеститори, което води и до нови работни места. Колкото до Белене, там нито аз, нито ти можем да кажем дали е необходимо да се строи, те специалистите са раздвоени, а какво остава за нас, които твърдя, че не разбираме от тази материя, а и не съм сигурен дали ако я построим ще има къде да продаваме тока и дали въобще ще бъдем на печалба и колко. Това е материя, която няма как да знае народа, който незнайно защо беше питан на референдум преди години.