Атентат в Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Атентат в Мюнхен

Мнениеот 1982 » 24 юли 2016 01:59

Eminem написа:Много зле скалъпени "атентати" във Франция и Германия. Ама то не е нужно да се стараят, защото хората твърдо приемат, че каквото се каже по телевизията, е 100% истина.

Тц, тц, и този ли е скалъпен ??!

Я кажи, руското самальотче над синайския полуостров беше ли скалъпен атентат ?? Ами атентатите във Волгоград ?? Щото за тях нещо не четох, че са фалшиви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 юли 2016 02:35

Eminem написа:Много зле скалъпени "атентати" във Франция и Германия. Ама то не е нужно да се стараят, защото хората твърдо приемат, че каквото се каже по телевизията, е 100% истина.

Не съм много съгласен с теб. Все едно да кажеш, че и 11/09 е скалъпен. Самолетче тук - самолетче бууууум. Има кула - няма кула. 3000+ multy kill. Или пък от онзи ден в Ница. Бип-бииииип мууув бич гетаут да уеййй, гетаут да уеии бич, гетау да уеййй. Или пък атентата в Бостън е скалъпен. Или пък този в Оклахома.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 юли 2016 03:16

Messi_fan написа:[ Все едно да кажеш, че и 11/09 е скалъпен. Самолетче тук - самолетче бууууум. Има кула - няма кула.

Не си сериозен надявам се...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 24 юли 2016 11:26

Всички арабели психопати, от комплексирани пубери до всякакви откачалници се превръщат в петата колона на ИД в Европа.
Преди десетина дни е убит военният командир и един от най- жестоките мозъци на ИД- Омар Чеченецът. Според французите това е предизвикало атентата в Ница, а той убийствата в Мюнхен. Ефектът на доминото!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юли 2016 12:27

Не съм обсъждал темата тук, а и по принцип за лоши работи не галя да говоря, но личното ми мнение, че светът е побъркан, а случващите се неприятни събития ден след ден са абсолютно свързани по някакъв крайно опасен за човечеството и извратен начин, затова хората по чужбина е време да се прибират вкъщи, тъкмо да станем по-голема сила и да си оправим един ден като ни писне държавата! Там, където сте няма живот - висок стандарт, но и бандитите са от най-високите стандарти! :mrgreen: Това ми е мнението, след като разбрах, че има пострадала българка със счупена ръка и много уплаха, но е жива.
Оттук следва стандартния ми въпрос- кому го търсите там да ходите като си имаме държава? Да, с кусури и недъзи, но дано се оправи нещо малко от малко някога, че навън ще треперят мартинките на хорицата. Казва всеки стандартно извинение- там сме по принуда, не съм особено съгласен - там сте да избягате от родните ни проблеми, ама ето, мащабите на проблемите по света са много по-големи и не виждам и да се решат, напротив кризата се задълбочава и е време е да се качвате на самолето и да си идвате у дома при запустелите ниви нали, да си купите и една здрава кирка и да копате и копате, защото в чужбина трябва само дупките да си изкопате, което е неприятното! Запада е западнал, след години Изтокът ще вземе и превес, но за да стане по-бързо трябва всеки да си живее на постоянния адрес по лична карта и оттам да се бори с неправдите! Аз съм сигурен, макар и хората да я хвалят тая пуста чужбина, никой от тях не иска децата му да остават там, а който го иска, той за мен не е здравомислещ човек, а още по-малко е някакъв интелигент, виждайки и осъзнавайки след време, че заседяването там е загуба на време и едва ли най-важното за децата му е да си губят времето там като него, защото живот извън татковината според мен си е чиста мъка и има повече негативи, отколкото позитиви.
Моето кредо е такова: Ами щом съм некадърен тука (а това важи за много от нас), ами аз и там ще съм си същият некадърник. Затова не съм изпитвал нужда от чужбина, освен ако не е на екскурзийка! Още като ученик посетих най-красивите местенца на планетата ни, снимките ми още не са извадени и ги ядат лентите мишките по краищата, за мое щастие и видях красивата Ница- онази с цветята и поправките, кихах като разпрано колибри, седях и снимах гола французойка на шезлонг по цици (недотам хубави, но от първите никой човек не бива да се оплаква), чакълът, с който е осеяна тази красива плажна ивица , не тази след терора и страданието на хората. Видях и красивите Монако и Венеция, а това ми беше една от мечтите като чаве и побързах да я изпълня възможно най-рано, за да не ми се налага нито да пътувам, нито да мечтая. Пипнах и гърдата във Верона на красива Жулиета, уж щеше да ми носи късмет, а то какво носи - хубави спомени, че като чаве съм барал некви цици, а сега не барам. Без пари каките нема ти дадат да барнеш! Като малко чаве много обичах да пътувам, ама сега ме мързи да идем да си пуснем и фишо и то не за друго, ами щото в България живота е труден, но като се научиш да икономисваш правилно, се оцелява някакси. Лошото е, че огромни са моите таланти, ама да го немаше мързела, с други думи в мой непривичен стил ми фен на Оливие Жиру! :)

Господ ни е дарил с гордо потекло и красива хубава държава, хората решават да отидат на майната си, че да им е по-льосан животът, така не става, деца! Парите изкарани в чужбина се харчат както и тук и ако си немаш нужния акъл, ти ще си похарчил половината още там, като се върнеш ще похарчиш останалата част за някаква абсолютна глупост, без която си и може, и после накъде? Пак на същия хал се отива, затова по-добре у къщи при любимите ти хора, другото са ненужни глупости! :) Моите браточки ходеха 5-6 пъти по чужбина и го виждам, че негативите са били винаги повече, а парите невинаги си взимаха от чорбаджиите. Като навсякъде, ама не ги и търсят, нема кой да им ги даде. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 24 юли 2016 12:53, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 24 юли 2016 12:37

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6mOT0LPaFUY[/youtube]
Изгледах това видео много внимателно и продължавам да проучвам в интернет какво се е случило в Мюнхен и в мен възникнаха доста въпроси по случая:
1. Откъде автора на клипа е знаел , че ще има стрелба и две три секунди преди терористът да извади пистолетът и след това да стреля ( не се вижда във видеото накъде стреля)вади камерата и снима?
2. Най-странното е , че след като стрелецът вади пистолетът , четирима души излизат от Макдоналдс и бягат в посока на стрелбата, след като виждат, че той натам е насочил оръжието?
3.В същият ден полицията е имала "тренировка по спасение" (Така беше и по време на терористичните атаки в Брюксел , Франция)?
4.Немският фотограф Ричард Гутхард преди седмица снима атентата в Ница , а сега снима и атентата в Мюнхен? Какъв е шансът един и същи фотограф да се озове на две false flag операции в две различни държави в Европа по едно и също време , за да успее да снима случките преди седмица Ница , а сега Мюнхен?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 юли 2016 13:00

Skritata_istina написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6mOT0LPaFUY[/youtube]
Изгледах това видео много внимателно и продължавам да проучвам в интернет какво се е случило в Мюнхен и в мен възникнаха доста въпроси по случая:
1. Откъде автора на клипа е знаел , че ще има стрелба и две три секунди преди терористът да извади пистолетът и след това да стреля ( не се вижда във видеото накъде стреля)вади камерата и снима?
2. Най-странното е , че след като стрелецът вади пистолетът , четирима души излизат от Макдоналдс и бягат в посока на стрелбата, след като виждат, че той натам е насочил оръжието?
3.В същият ден полицията е имала "тренировка по спасение" (Така беше и по време на терористичните атаки в Брюксел , Франция)?
4.Немският фотограф Ричард Гутхард преди седмица снима атентата в Ница , а сега снима и атентата в Мюнхен? Какъв е шансът един и същи фотограф да се озове на две false flag операции в две различни държави в Европа по едно и също време , за да успее да снима случките преди седмица Ница , а сега Мюнхен?

1. От къде знаеш, че автора е знаел, че ще има стрелба ? Какво пречи автора да е почнал да снима минута, или две по-рано. Но във връзка с този случай да е постнал само последните 30 секунди от клипчето. Какво му пречи на автора, да е видял човека, който в последствие се оказва стрелеца, да му е направил впечатление с нещо и да е решил да го заснеме. Без да знае, че ще последва стрелба от негова страна.
2. Човек действа първосигнално и хукват напред. Още повече, че те няма как да знаят на къде се стреля, поради простата причина, че нямат очи на гърба си. Още повече, че като изгледах клипчето, ясно си личи, че друга алтернатива нямат. Има пресечка в дясно, но това означават да се върнат назад към стрелеца. В дясно има някаква къщурка с ограда, така че и там не става.
3. За тези тренировки от теб чувам. Бих се радвал, ако ни предоставиш информация за тях, че ми стана любопитно.
4. Това също от теб го чувам. Би ли ни предосставил информация за това. Какъв е шансът един японски лекар да се озове на две различни атомни бомбардировки, в два различни града, в рамките на няколко дни и да оцелее и от двете ?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юли 2016 13:03

Кажи, че е качил снимка и от преврата в Турция, за да навържем окончателно нещата. То пък един преврат и там - цяла нощ ги гледах, некви съмнителни ми бяха нещата от самото начало. :)

На превратa отидоха въоръжени с телефони и камери между другото Ердоганци! :DТ.е. искат да демонстрират и плашат такива като нас- беззащитни, да ни кажат "Ние сме доста по-могъщи от вас".
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 24 юли 2016 13:24

Messi_fan написа:1. От къде знаеш, че автора е знаел, че ще има стрелба ? Какво пречи автора да е почнал да снима минута, или две по-рано. Но във връзка с този случай да е постнал само последните 30 секунди от клипчето. Какво му пречи на автора, да е видял човека, който в последствие се оказва стрелеца, да му е направил впечатление с нещо и да е решил да го заснеме. Без да знае, че ще последва стрелба от негова страна.
2. Човек действа първосигнално и хукват напред. Още повече, че те няма как да знаят на къде се стреля, поради простата причина, че нямат очи на гърба си. Още повече, че като изгледах клипчето, ясно си личи, че друга алтернатива нямат. Има пресечка в дясно, но това означават да се върнат назад към стрелеца. В дясно има някаква къщурка с ограда, така че и там не става.
3. За тези тренировки от теб чувам. Бих се радвал, ако ни предоставиш информация за тях, че ми стана любопитно.
4. Това също от теб го чувам. Би ли ни предосставил информация за това. Какъв е шансът един японски лекар да се озове на две различни атомни бомбардировки, в два различни града, в рамките на няколко дни и да оцелее и от двете ?

Много случайности стават нещо около "атентата"?
За тренировката - ето линк- https://www.youtube.com/watch?v=UAjr5wSR998Е
Ето и линк за фотографа - http://i.imgur.com/b7Y2Xru.jpg

Ето и как да разпознаем false flag (атака от фалшиво знаме)?
1.Моментално отразяване по световните масмедии
2.Политическа цел
3.Инцидента предизвиква емоция на страх и безсилие
4.Официалната версия е непълна , неточна
5.Никой не вижда телата на загиналите
6.Учения на спешни екипи в същия ден
7.Близки на загиналите дават интервю в същия ден на трагедията
8.Правителството дава решението за излизането от ситуацията(тактиката ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ)
Последна промяна от Skritata_istina на 24 юли 2016 13:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 юли 2016 13:42

И линк за стрелбата на танковете на моста в Истанбул с .... халосни снаряди :

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3702196/Shocking-footage-shows-Turkish-soldiers-opening-fire-civilians-gunning-man-hands-raised-Istanbul-s-Bosphorus-Bridge-failed-coup.html
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”