След като виждам тук доста Българи, които очевидно обичат Русия повече от България, може би някой ще ми обясни нещо, което предизвиква много сериозно объркване в мен.
При Великата Октомврийска Социалистическа Революция, чрез въоръжен преврат, едно управление е сменено с друго управление и на практика революцията поставя края на Руската Империя и поставя основите за създаването на СССР 5 години по-късно. При така наречената Перестройка се поставя края на СССР, като той се разпада, и отново има смяна на формата на управление, за да се формира постепенно държавата Русия, каквато я познаваме днес.
Въпросът ми към така наречените Русофили е: Вие всъщност коя държава обичате - Руската Империя, СССР или Русия?
75г. от началото на Великата Отечествена/1941-45/.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 75г. от началото на Великата Отечествена/1941-45/.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Честно казано ми се струва че в това отношение във форума има паритет - колкото са рубладжийските тролове, толкова и $оросоидчетата... Едните пишат малоумщини, а за сметка на това другите пишат идиотщини...michok написа:Прекрасна тема за всички руски тролчета.Честито платени тролчета,добре си заработвате рублите.Жалкото е ,че тази "валута" с всеки изминал ден губи все повече и повече от стойността си.
За вас явно думите Отечество и Родина нямат никакво значение?! Няма да ви нарека с най точното определение за такива като вас.Вие най добре знете каква из..т сте?!
demy27 написа:След като виждам тук доста Българи, които очевидно обичат Русия повече от България, може би някой ще ми обясни нещо, което предизвиква много сериозно объркване в мен.
При Великата Октомврийска Социалистическа Революция, чрез въоръжен преврат, едно управление е сменено с друго управление и на практика революцията поставя края на Руската Империя и поставя основите за създаването на СССР 5 години по-късно. При така наречената Перестройка се поставя края на СССР, като той се разпада, и отново има смяна на формата на управление, за да се формира постепенно държавата Русия, каквато я познаваме днес.
Въпросът ми към така наречените Русофили е: Вие всъщност коя държава обичате - Руската Империя, СССР или Русия?
Същата която вие мразите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
CTAHKO написа:michok написа:Прекрасна тема за всички руски тролчета.Честито платени тролчета,добре си заработвате рублите.Жалкото е ,че тази "валута" с всеки изминал ден губи все повече и повече от стойността си.
За вас явно думите Отечество и Родина нямат никакво значение?! Няма да ви нарека с най точното определение за такива като вас.Вие най добре знете каква из..т сте?!
Напротив, с всеки изминал ден рублата става все по-силна и по-силна, а гордите и притежатели все по-богати, ама ти откъде да знаешИ като каза "Отечество", нали темата е точно за Отечествената война
Аман от набеден пейтриъти
Напълно подкрепям мнението ти - рублата става силна и ще става все по силна за ужас на про-западните тролчета!

Тогава като толкова обича Англия защо я бомбандира зверски и благодарение само на изградената радарна система във ВВС на ВБР оцеляват и не капитулират.И това се случва много преди войната с СССР. Обясни ни защо тогава Хитлер ще бомбардира Англия след като я иска за съюзник.Явно не четеш правилната книга.И защо Хитлер е бесен , че бомбардировките не постигат исканият ефект и защо тогава ВБР ще се готвят за правителство което да функционира под окупация и са изградени огромни подземни помещения в които Чърчил влиза само веднъж.
fcb_bg написа:zdvera написа:След като видяхме немският прочит няма да е лошо някой да осведоми за американския, френския,английския и руския прочит на историята.
Нека да сме наясно с всички гледни точки
Аз ще ти покажа нагледно прочитас пример от Евро 2016. Руснаците бяха обявени за неква напаст. Снощи турците беха поредните с пиротехника на стадиона, украинци и поляци се сбиха, ама щом няма руснаци медиите не са толкоз развълнувани.
Тъй е и с това за което питаш. Стига ти да погледаш западни поредици за ВСВ и ше разбереш, че СССР няма особена заслуга за разгрома на Германия. Общо взето, добре че ВБР са хванали една Енигма, а САЩ са направили десанта в Нормандия. Само дето не разбирам защо руснака кат се е хврълял с пушка срещу немски танк, това се води малоумно, а пусканите западни войничета под немските картечници са гордо дали живота си в името на победата.
И изобщо откога търся американски учебници, в които да видя какво им преподават по История за ВСВ, ама не мога да намеря.
Ще го кажа културно, като за Балканите. Отечествена война е за руснаците, отечествена война е за усташите, отечествена война е за казаците, те се борят за страните си. За България това е просто Втората световна война, има бомбардировки, има и жертви от страна на българският народ. Воюваме на бивши български територии. Да ние сме съюзник със всички в тази война и воюваме със всички, типичното нашенско гъзовъртене, но пък не даваме много жертви, сравнени с повечето страни в Европа. Но не ми обяснявайте че България е била освободена от нещо, накрая на войната сме окупирани, но не сме имали голям избор. А колкото до това колко хора били загинали, бог да ги прости с друго не мога да помогна. Честно казано, май предпочитам победителя във войната да беше Германия.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
CTAHKO написа:demy27 написа:След като виждам тук доста Българи, които очевидно обичат Русия повече от България, може би някой ще ми обясни нещо, което предизвиква много сериозно объркване в мен.
Същата която вие мразите
И друг път сме коментирали, че логиката "Щом аз мразя, значи и другите мразят" е само за прости и елементарни хорица, при които не протича мисловен процес.
L'Europa non è lontana
demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:След като виждам тук доста Българи, които очевидно обичат Русия повече от България, може би някой ще ми обясни нещо, което предизвиква много сериозно объркване в мен.
Същата която вие мразите
И друг път сме коментирали, че логиката "Щом аз мразя, значи и другите мразят" е само за прости и елементарни хорица, при които не протича мисловен процес.
Супер

CTAHKO написа:demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:След като виждам тук доста Българи, които очевидно обичат Русия повече от България, може би някой ще ми обясни нещо, което предизвиква много сериозно объркване в мен.
Същата която вие мразите
СуперЗамисли се над тези приказки
Аз да мисля вместо теб ли?
L'Europa non è lontana
demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:След като виждам тук доста Българи, които очевидно обичат Русия повече от България, може би някой ще ми обясни нещо, което предизвиква много сериозно объркване в мен.
Същата която вие мразите
СуперЗамисли се над тези приказки
Аз да мисля вместо теб ли?
Не се напъвай, не можеш, пък и не е твоя работа