Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юни 2016 11:10

Време е и мазохистите, пияниците, пироманите, нудистите, нихилистите, педофилите, нимфоманите и т.н. да си спретнат един парад. :lol:
Тъй де, що само обратните да имат право ?
Дискриминация, нещо ? :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 юни 2016 11:48

THE G.A.M.E написа:Време е и мазохистите, пияниците, пироманите, нудистите, нихилистите, педофилите, нимфоманите и т.н. да си спретнат един парад. :lol:
Тъй де, що само обратните да имат право ?
Дискриминация, нещо ? :mrgreen:

Те нудитата си имат плажове, няма какво да искат.
Пияниците отдавна си имат права, даже се чудя защо на бутилките с алкохол не слагат картинки на жертви на катастрофи, на чер дроб, на далак(както на цигарите)...тъй де като препушиш най-много да те заболи главата, ама сядаш и караш без проблем....а свлед алкохола, катастрофи, побоища...кот се сетиш
Нихилизмът е силно засегнат във философията, има цяло течение, отделно има такива политически движения, така че и те си имат права...все пак всеки е чувал за Ницше, а си спомням, че преди години имаше някакъв кандидат за нещо си в Америка, който беше от такова движение/партия.
Педофилите си имат права в....затвора. Чувал съм, че там много ги обичат.
Нимфоманите са цяр за всяка жена, а нимфоманките за мъжете.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 20 юни 2016 13:19

време е.... да спрете да им обръщате внимание.... кат им се прави парад.... да си правят.... кво ви пука.... а така като се впечатлявате.... и ги коментирате.... всъщност сами им правите реклама.... :)

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 юни 2016 13:38

soccerav написа:
Jürgen написа:Направил си ми впечатление на интелигентен човек, но с горните неща не мога да се съглася.

Как ще забраниш парадите? Защо? Така само ще стане по-зле, тъй като ще се затвърди усещането, че са дискриминирани.

Защо смяташ, че трябва да се лекуват? Обикновено се лекуват хората, които имат някакъв проблем, който им пречи. Не разбирам с какво това, че някой е хомосексуален пречи на него или на някой друг. Директно.

И последно - ако човек е щастлив с човека до себе си, дори и да е от същия пол, къде е проблемът?

Ами да се забранят, защото ние не сме длъжни да ги гледаме. Нека си правят каквото поискат, но това парадиране ми идва в повече на мен. Още повече, че с този парад затварят булеварди и улици...ха, че от къде на къде? То да беше протест, да има основание, ама то е един малоумен парад. Друг вариант е парада да им е някъде извън града където няма да пречат на никого. Относно лечението, аз не знам дали има ефективно такова, в смисъл да помага повече от колкото да вреди, но ако има някакво лечение, те трябва да се лекуват от ранна възраст, тези на парада вече са изгубена кауза. То има много безобидни заболявания, ама се лекуват, вярно е че реално обратните не пречат с изключение на тези паради, но защо ако нещо може да се лекува, да не се възползваш от него? Тези хора не могат да имат деца, те не са полезни с нищо на човечеството. Не е лицеприятно да гледаш как два индивида от един и същи пол интимничат, в крайна сметка какво искат да покажат с тия паради, че са различни ли? Ми не ме интересува какви са, това да затвориш булевард или улица само и само за да се покажеш какъв си е проява на наглост. Толерантността е хубаво нещо, но както всичко друго си има граници.

Да ти кажа, и аз не харесвам парадирането, ама кой те задължава да им гледаш парадите? Е, освен ако не работиш или не живееш близо до там където се прави, тогава май няма как да не ги забележиш :mrgreen: ...
Сега като се замисля, може целта на тези паради да не е просто парадиране, а също да се събереш с хора като теб (каквото и да означава това) и да си прекараш добре, напук на тия дето те мразят , щото не си като тях. :lol: :roll:

Доколкото знам, няма нито ЕДНО доказателство, че хомосексуалността или бисексуалността е болест. А не е като да не е било обръщано внимание на въпроса. Това трябва да говори нещо. ;)

Нещо не разбрах - това, че си обратен трябва да означава, че не можеш да си полезен по никакъв начин? :roll:
Алан Тюринг да ти говори нещо? Един по пресен пример - Уентуърт Милър? :twisted:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 20 юни 2016 13:55

bobo_13 написа:Примерно една гей-двойка се жени, започва "семеен" живот, купува си жилище, изплаща го и т.н. В един момент единият умира и апартамента се наследява от.....роднините на починалия. "Съпругът" няма право на апартамента и остава на улицита.

Мерси, че ме подсети за това. Бях го забравил.
Чудя се, ако ги няма парадите, за да се даде гласност по някакъв начин на подобни абсурди, дали някой изобщо ще се сети за тях? Аз не бих се сетил :lol: ! Ама предполагам, защото не ме засяга....

sofiqneca77
Контакти:

Мнениеот sofiqneca77 » 20 юни 2016 14:02

Тези гей-паради са пропаганда , която цели да внуши на децата колко е "хубаво" да си гей! В някои държави от Западна Европа и САЩ гейпропагандата е в много по-напреднал стадий, отколкото в България все още!
Да правят каквто си искат у тях си - никой не им го забранява , но тази гей-пропаганда е гнусна отвсякъде! В Русия Владимир Путин забрани гей-парадите, за което заслужава поздравление!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 юни 2016 14:07

bobo_13 написа:Примерно една гей-двойка се жени, започва "семеен" живот, купува си жилище, изплаща го и т.н. В един момент единият умира и апартамента се наследява от.....роднините на починалия. "Съпругът" няма право на апартамента и остава на улицита.

..... абе, пед.алите и те ли изплащат жилища? Аз съм останал с впечатлението, че са все патрони .... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 20 юни 2016 14:26

Jürgen написа:
soccerav написа:
Jürgen написа:Направил си ми впечатление на интелигентен човек, но с горните неща не мога да се съглася.

Как ще забраниш парадите? Защо? Така само ще стане по-зле, тъй като ще се затвърди усещането, че са дискриминирани.

Защо смяташ, че трябва да се лекуват? Обикновено се лекуват хората, които имат някакъв проблем, който им пречи. Не разбирам с какво това, че някой е хомосексуален пречи на него или на някой друг. Директно.

И последно - ако човек е щастлив с човека до себе си, дори и да е от същия пол, къде е проблемът?

Ами да се забранят, защото ние не сме длъжни да ги гледаме. Нека си правят каквото поискат, но това парадиране ми идва в повече на мен. Още повече, че с този парад затварят булеварди и улици...ха, че от къде на къде? То да беше протест, да има основание, ама то е един малоумен парад. Друг вариант е парада да им е някъде извън града където няма да пречат на никого. Относно лечението, аз не знам дали има ефективно такова, в смисъл да помага повече от колкото да вреди, но ако има някакво лечение, те трябва да се лекуват от ранна възраст, тези на парада вече са изгубена кауза. То има много безобидни заболявания, ама се лекуват, вярно е че реално обратните не пречат с изключение на тези паради, но защо ако нещо може да се лекува, да не се възползваш от него? Тези хора не могат да имат деца, те не са полезни с нищо на човечеството. Не е лицеприятно да гледаш как два индивида от един и същи пол интимничат, в крайна сметка какво искат да покажат с тия паради, че са различни ли? Ми не ме интересува какви са, това да затвориш булевард или улица само и само за да се покажеш какъв си е проява на наглост. Толерантността е хубаво нещо, но както всичко друго си има граници.

Да ти кажа, и аз не харесвам парадирането, ама кой те задължава да им гледаш парадите? Е, освен ако не работиш или не живееш близо до там където се прави, тогава май няма как да не ги забележиш :mrgreen: ...
Сега като се замисля, може целта на тези паради да не е просто парадиране, а също да се събереш с хора като теб (каквото и да означава това) и да си прекараш добре, напук на тия дето те мразят , щото не си като тях. :lol: :roll:

Доколкото знам, няма нито ЕДНО доказателство, че хомосексуалността или бисексуалността е болест. А не е като да не е било обръщано внимание на въпроса. Това трябва да говори нещо. ;)

Нещо не разбрах - това, че си обратен трябва да означава, че не можеш да си полезен по никакъв начин? :roll:
Алан Тюринг да ти говори нещо? Един по пресен пример - Уентуърт Милър? :twisted:

Ти като се събираш с хора като теб, тоест твоите приятели, да не би да затваряте булеварди и улици или отивате на кръчма (например)? Целта си е просто парадиране, повярвай. То затова го правят в центъра на столицата, за да ги видят колкото се може повече хора. Доказателства има за това, че е болест. Учени са успели да предизвикат хомосексуалност у някои животни, подлагайки бременната женска на стрес. Чрез генно инженерство също е била предизвиквана хомосексуалност, това значи, че тя може да се предизвика от някакви фактори. Замисли се и за друго, обратните осъзнават, че са обратни в пубертета, през пубертета в тялото се случват невероятни биохимични процеси, които променят физиологията на индивида, много е вероятно някой такъв процес да променя по още по -различен начин физиологията на тези хора. Нещо не е наред с тези хора биологично, това не е въпрос на избор!

Да, Тюринг бих могъл да го причисля към хората, които са направили нещо за човечеството, но той е изключение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юни 2016 15:35

Не ме кефи гейтащината, ама не съм хомофоб :roll: Не е нормално, обаче, да се навираш в очите на хората, независимо дали харесваш твоя пол, животни или садо-мазо :? Прави си каквото ти е кеф вкъщи и не досаждай на хората ... По отношение на "нетолерантността" на българите - колкото по-груб е езика, толкова по-малко реална агресия има сред хората
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 20 юни 2016 19:28

fcb_bg написа:Върнете дъгата на децата, педеруги!!!

Aахахахахахаха

+1
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Свободна зона”