Льольоо точно в тоя случай от Амстердам лъсва цялата измама със СТЦ, тая смешна сграда от 11 етажа успява да спре самолета и опашката остава отвън. Браво, че даде точно тоя пример да се види доколко един самолет може да навлезе целия в стоманобетонна сграда. А като гледам какви глупости плещиш или ти дават стотинки да говориш или си пълен малоумник. Разрушенията от СТЦ бяха разчиствани с багери и изнасяни за скрап и сметищата директно, даже не си направиха труда твоите господарчета да извадят тленните останки на загиналите, а теб не те е срам да твърдиш, че предавали багажа на близките. Какъв багаж при пожар изпепелил и стоманените греди?
Такива малоумници кат теб рядко се срещат
Помощ от инженер/физик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Помощ от инженер/физик
"Льольо" и "малоумник", това ли са ти доводите, експерте ??! Аз обидих ли те някъде ??!
Няма какво да споря с разни дървени философи, въобразяващи си, че са експерти по всичко, само като видях, че пишеш "хамериканците", ми стана ясно колко си озлобен и неадекватен. Една камара простотии си изписал.
Няма какво да споря с разни дървени философи, въобразяващи си, че са експерти по всичко, само като видях, че пишеш "хамериканците", ми стана ясно колко си озлобен и неадекватен. Една камара простотии си изписал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кажи кое е простотия това, че зареден джъмбо джет не може да причини такива щети като 767? Това че натоварен и зареден с гориво 747 не може да мине през железобетонна сграда поне 10 пъти по-тъничка от СТЦ?
Обиждаш с глупостите, които говориш само и само да защитаваш господарчетата си. Нищо от случилото се на 11.09 не е възможно и за да твърдиш обратното може да си чисто и просто малоумник та не виждам скакво съм те обидил от истината. Самолетите и пътниците в тях не се изпаряват и това не е мое твърдение, че са се изпарили, това е становището на официалното разследване от хамериканските световни господарчета. Затова 4-тият "самолет" е само обгорена диря в полето. Търсиха си боклуците причини за войни и си ги направиха затова света в момента е пред пълна катастрофа, а първата жертва очевдино ще е Европа и твоето бяло продажно гъзе. След 11.09 последиците от постановката са милиони загинали.
Обиждаш с глупостите, които говориш само и само да защитаваш господарчетата си. Нищо от случилото се на 11.09 не е възможно и за да твърдиш обратното може да си чисто и просто малоумник та не виждам скакво съм те обидил от истината. Самолетите и пътниците в тях не се изпаряват и това не е мое твърдение, че са се изпарили, това е становището на официалното разследване от хамериканските световни господарчета. Затова 4-тият "самолет" е само обгорена диря в полето. Търсиха си боклуците причини за войни и си ги направиха затова света в момента е пред пълна катастрофа, а първата жертва очевдино ще е Европа и твоето бяло продажно гъзе. След 11.09 последиците от постановката са милиони загинали.
1982 написа:И как реши, че в Пентагона няма отломки, като снимката е отдалеч направена и си личи, че има една камара отломки, дали сред тях няма и от самолета ??! Или ти разпозна, че са само отломки от сградата ???! Брей, брей .... ама всичките се извъдихте супер тесни специалисти.
А за СТЦ никъде не съм писал, че са се изпарили, не лъжи, ако обичаш.
Ами реших, след като 15 години нито една снимка на отломки не се е появила в мрежата! Ако ти намериш, сподели я с нас. За падналия самолет в Пенсилвания, след "героичната" намеса на пасажерите, също издирвам снимки с отломки. Седмица след инцидента се появиха едни, но размерите на парчетата са по-скоро от Чесна или ЛАЗ-7, но не и от Боинг.
Виж, не обвинявам американския народ, те са също толкова манипулирани, колкото и ние. Виновните за цялата театрална трагедия, са престъпната шайка, узурпирала света, през моментния хегемон - САЩ. Познавам над десет американци, всичките са свестни и нормални хора. Нищо против тях нямам, но да ни правят на маймуни ... ай не, тен ю!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
il4o_iliew написа:Ако има инженери/физици във форума искам да ги попитам за мнението им относно този клип:
http://vbox7.com/play:b4d1557d5b
Възможно ли е Боинг 767 да развие 900 км/ч на морско равнище без да се разпадне във въздуха?
Възможно ли е алуминий да разреже стомана като нож масло?
Възможно ли е трети принцип на механиката на Нютон да не важи и самолетът да се вреже в сградата без децелерация?
Ако има някой инженер/физик с висше образование във форума, искам да прочета мнението му.
Пампи, доколкото си спомням беше писал, че си инженер? Би ли дал мнение?
Интересува ме на чисто експертно ниво някой да ми обясни възможно ли е това, което стана на 11/09/2001 да бъде истина?
Опитваш се да кажеш, че 11/9 е само филм? Не бих се учудил... Но сградите ги няма- проблем.
... и после внезапно си направих секуро.
1982 написа:"Льольо" и "малоумник", това ли са ти доводите, експерте ??! Аз обидих ли те някъде ??!
Споко, Пинокио, единствената всестранно надарена личност тук си ти! Да живее Уикипедия! Между впрочем, как успя да вземеш диплома за основно образование, след като по физика си пълен гьон и даже слаб 2 ти е много? А бе ти не знаеш елементарни неща, като трите постулата на Нютон, как се изчислява енергията на движещо се тяло и т.н. Ей, засрами се и спри да ръсиш морал из форума! С купена диплома за основно образование си, а наглееш и се правиш на светец...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
НЕма как да ме обиди мишокът, който на 2 пъти се скри, когато го размазах по темата Гуантанамо.
И, не, онова не беше от Уикипедия, можеш да се върнеш и да отвориш линка, с който те разпльоках, ще видиш откъде е.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:НЕма как да ме обиди мишокът, който на 2 пъти се скри, когато го размазах по темата Гуантанамо.![]()
И, не, онова не беше от Уикипедия, можеш да се върнеш и да отвориш линка, с който те разпльоках, ще видиш откъде е.
![]()

Аз да те обиждам?
Пинокио, и по темата за Гуантанамо си адекватен, като вестник летящ с 400 км в час...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
-
- Контакти:
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=21ad05db04f7f3de.jpg[/rimg]
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=00815042d9add7c2.jpg[/rimg]
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=c1193f3aea6d26c9.jpg[/rimg]
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=00815042d9add7c2.jpg[/rimg]
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=c1193f3aea6d26c9.jpg[/rimg]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
То се видя кой е адекватен, дал съм линк и съм цитирал въпросния член, ти даде ..... точно едно нищо.
Само празни приказки от теб, както винаги. А като те размажат, се скриваш за няколко дена.
А още по-смешното е, че дори самите кубинци не оспорват съдържанието на договора. Сигурно са много тъпи, иди да им обясниш кое как стои.

А още по-смешното е, че дори самите кубинци не оспорват съдържанието на договора. Сигурно са много тъпи, иди да им обясниш кое как стои.