Проклятието „българофил в Русия“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yury_lodygin

Re: Проклятието „българофил в Русия“

Мнениеот yury_lodygin » 27 мар 2016 13:30

Поредната долна и гнусна евроатлантическа пропаганда , целяща да всее омраза между българския и руския народ!
Но тази пропаганда няма да успее, защото България и Русия са братски държави и никой не може да промени това!
Защото братска Русия ни ОСВОБОДИ от 500 годишно тежко турско робство!
Българският народ никога няма да забрави помощта на братския руски народ през 1878г.!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!

yury_lodygin

Мнениеот yury_lodygin » 27 мар 2016 13:32

ShooterMan написа:Наистина ли НЯМА да спрете с жалките си опити за сатанизиране на Русия и Путин? Толкова МНОГО ли ви бръкна в еврогейските атлантически гъзове? Днес темата НЕ ТРЯБВА да е тази, а годишнната от ВАРВАРСКИТЕ бомбардировки на терористите от НАТО и Гейския съюз на Югославия - БЕЗ разрешение от ООН и БЕЗ основание. Просто избиха няколко хиляди жени и деца и създадаха ислямска дупка в сърцето на Европа. Но, да, МНОГО надълбоко ви бръкна Путин в гъза и с Грузия, и с Украйна, и със Сирия. Шамар след шамар. Отлично! Дано продължава в същия дух! Има ПЪЛНАТА ми подкрепа. Разкриването на натовския тероризъм и ХИБРИДНА война срещу източното Православие е факт. Болезнен факт.

Подкрепям напълно мнението ти!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 мар 2016 14:02

Ей, пишман-патриоти, ето как постъпват истинските родолюбци, ама чехите са народ, защото се опънаха на Хитлер, после на Сталин, а сега и на "Големия брат". докато ние сме стадо, изпърво лизахме гъза на Фюрера, после на комунистите, а сега и на международните корпорации. За 25 години съкратихме българския етнос на половина, а след още 25 години...

Посланикът на САЩ се извини на чешкия президент заради Парада на победата

Чешкият президент Милош Земан остро осъди поведението на американския посланик в Прага Андрю Шапиро. Дипломатът разкритикува Земан за решението му да отиде в Москва за празненствата на 9 май по повод 70-ата годишнина от победата над фашизма.

„След това изявление на Шапиро мисля, че вратите на президентския дворец „Храдчани“ ще останат затворени“, каза Земан пред в. „Парламентарни лист“.

„Не мога да си представя чешкия посланик във Вашингтон да дава съвети на американския президент къде да пътува и къде да не ходи. Няма да позволя на нито един чуждестранен посланик да ми се бърка в плановете за пътуванията ми в чужбина“, каза още Земан.

„Аз не отивам в Москва, за да присъствам на военния парад. Аз отивам там, за да отдам почит към 150 000 войници от Червената армия паднали за свободата на Чехословакия“,
каза преди дни Милош Земан.

По отношение на новата концепция на външната политика на Прага, където е записано, че Русия е дестабилизиращ фактор в Европа Земан казва следното: „Преди всичко искам да подчертая, че в тази концепция пише, че с Русия трябва да имаме развити не само търговски отношения, но и стратегическо партньорство и по-специално в борбата срещу тероризма. Подобна идея предложи и самият Барак Обама“.

Американският посланик в Прага Андрю Шапиро изрази съжаление от острата реакция на президента Милош Земан. Вчера Земан остро осъди поведението на Шапиро, който го разкритикува заради решението му да отиде в Москва за празненствата на 9 май по повод 70-ата годишнина от победата на фашизма.

„Съжалявам, че изказването ми е обидило президента Земан. Надявам се, че се оценяват моята искреност и готовност за разговори. Уважавам професионалните отношения с всеки един и използвам случая да кажа, че моите врати са отворени“, се казва в писмото на Шапиро до президента Милош Земан.

Източник: temadaily.bg

А ето и нещо уж на майтап, ама си е самата истина(Бъзикилийкис):

Публикуваме блиц интервюто дадено от чешкия президент за водеща българска медия, по повод на безпрецедентната забрана, която наложи на американския посланик:

– Г-н президент, какво ви накара да реагирате толкова остро на едно обикновенно изказване на американски посланик?

– Вие бяхте от България, нали? Не се учудвам на въпроса ви, като се има предвид, че сте си избрали задник за държавен глава. Учудвам се, че сте се осмелили да отразите моето отношение като чешки президент, към един недопустим акт на вмешателство от страна на американският посланик, като се има в предвид, че във вашата страна не се отправя публична критика, дори към хора, които ръсят акъл по медиите само защото са спонсорирани от Щатите.

Но да ви отговоря: Първо, аз съм избран за президент от чешкия народ и като такъв съм длъжен да се съобразявам с неговото настроение. Второ, аз съм длъжен да помня историческата истина и да не позволявам тя да се потъпква и изкривява с оглед на каквито и да било геополитически интереси. Да не отида на парада на победата в Москва, означава да реабилитирам Фашизма в неговите най-опасни форми. Всеки, който откаже под натиск да присъства на този парад, е мекотело, а именно такива мекотели са допринесли за първоначалното набиране на мощ на хитлеристка Германия, разбира се и разни геополитически интереси, подобни на американските днес. Аз отивам там, за да покажа на руския народ, че ние не забравяме неговият решаващ принос за победата над този античовешки режим, и че жертвите които те са дали за извоюването на тази победа не са били безсмислени.

– А какво е мнението ви за българският държавен глава, който категорично отказа да отиде на този парад и се вслуша в посланието отправено от американска страна?

– Мнението ми . . . Аз го казах – вие българите сте си избрали задник за държавен глава. Но това не ме учудва, като знаем, че вашите управници тогава са били съюзници на хитлеристка Германия. Явно националните катастрофи, които сте преживели като народ, не са ви научили да различавате истинските хора от марионетките. По сервилен президент от вашия, аз не съм виждал, от него тече лой и слюнка при всяка среща с представител на американската власт. Аз имам подарък за него и ще се радвам да му го предадете – това е портрет на Хитлер, да си го закачи в президентството и да го поздрави на 9-ти май. И да добавя, за вашият президент, вратите на Пражкия замък също са затворени.

– А към българите имате ли някакво послание?

– Да спрат да мислят за търбуха си и да започнат да мислят за бъдещето на децата си. Да се съберат и да изметат подлизурковската каста, която е узурпирала властта в държавата и да извоюват своята истинска независимост, така както го правят гърци, унгарци и ние. Трябва да разберете, че като членове на европейският съюз, вие имате право на собствено мнение и на налагане на вето върху решения, които смятате за погрешни, а не само да се съгласявате с всичко, което някой, който не ви познава ви налага като решение.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 27 мар 2016 14:22

Въпрос 3 към мурзилките: Каква е позицията на Русия по повод Съединението на България?[/quote]
А каква е позицията на другите държави относно съединението на България.Тогава предците ни правят нещо доста героично като обявяват Съединението без абсолютно никаква подкрепа.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 мар 2016 14:24

Irish stout написа:
HoUs4oOL написа:
Irish stout написа:С други думи Русия счита независима България със самостоятелна политика за враг и предприема всякакви мерки да възпрепятства това.

Въпрос 3 към мурзилките: Каква е позицията на Русия по повод Съединението на България?

Естествено, самостоятелната политика на България води до две национални катастрофи, верния път за България е бил плътно с Русия и Сърбия. ;)

Въпрос 3 към мурзилките: Каква е позицията на Русия по повод Съединението на България?

Нека и аз задам един въпрос:
Щеше ли да има 6-ти септември, ако го нямаше
3-ти март?...
пп.Последно какви сме -мурзилки, ушанки,комунисти, рубладжии, антибългари...или от всичкото по много?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2016 15:09

Irish stout написа:
Кашчей написа:
Irish stout написа:
HoUs4oOL написа:
Red Warrior написа:Абе и аз се чудя, защо щерката на Путлер е в Холандия. Руснаците си изнасят най-милото - парите и децата на Запад. Българските комуняги също. Кандидат-лидерката на БСП Корнелия Нинова детото и е в Германия. Защо никой не иска в Евразийския съюз? Защо? :cry:

Стига писа простотии, ами кажи как така Руската Империя хем се опитва да затрие българския етнос, хем в титлите на руските владетели от Иван Трети до Николай Втори присъства титлата Болгарский и иных? :roll:

Именно де, от това по-голямо завладяване и впоследствие затриване, здраве му кажи. Пишеш, че са в твоята империя, а после ги претопяваш. Ти изобщо знаеш ли да кои българи става дума в случая?

Един въпрос с повишена трудност към мурзилките - КОЛКО ПЪТИ ПРИСЪСТВА ИМЕТО "БЪЛГАРИЯ" В САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР?

Четете бе хора, четете, не бъдете мурзилки, че опростачването е масово.

Майна, знаеш ли какво е мурзилка?!

Интернет трол, който пише коментари в подкрепа на Путинова Русия*, най-често срещу заплащане в рубли.
Естествено, оригиналните мурзилки са руски, но има и немалко чуждестранни такива, особено в страните от бившия Източен блок (включително България).
Самата дума „мурзилка” идва от името на популярно (още от времето на Съветския съюз) илюстровано детско списание – в което Мурзилка е някакво жълто човече с червена шапка и червен шал, с вид на плюшена играчка.

Едно време бяхме задължени да сме абонирани за съветско списание, на мен ми се падна Мурзилка. Другото беше Колобок или нещо подобно.

Мурзилка е също някой, който не пише в подкрепа на Русия, а критикува запада. При такива като теб няма сив цвят, вие следвате максимата "Или сте с нас, или сте против нас".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 27 мар 2016 15:59

Irish stout написа:
HoUs4oOL написа:
Irish stout написа:С други думи Русия счита независима България със самостоятелна политика за враг и предприема всякакви мерки да възпрепятства това.

Естествено, самостоятелната политика на България води до две национални катастрофи, верния път за България е бил плътно с Русия и Сърбия. ;)

Визите падат за тях и ТУРКОФИЛИТЕ се развихрят. Още малко и ще изкарат че Турция ни е освободила от Русия.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 мар 2016 17:23

Мурзилка всъщност, беше (не знам дали в момента съществува) съветско, детско илюстровано списание. Няма начин да се обидя, ако ме нарекат "мурзилка". Смешно в случая е само невежеството на екземпляра, използващ това име...
Първоизточника на този "термин" в интернет пропагандата е Инджев, за който е добре известно, че не блести с особена мозъчна дейност и променя позициите си на 180 градуса, в зависимост от предложената сума. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 27 мар 2016 17:24

Който ни е тъпкал,хубаво не е видял.Господ е Българин!!!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 мар 2016 17:34

ticha i vladislav написа:Който ни е тъпкал,хубаво не е видял.Господ е Българин!!!

Що? Кво им е на турците? Или пък на византийците? А ако слагаш в това число и руснаците- на тях кво им е? Срещу тях да вървим, пак не можем ги стигна...
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”