До къде ще стигне човешката еволюция?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: До къде ще стигне човешката еволюция?

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2016 18:16

Mirosvel написа:
sin4ec написа:Дарвиновата теория е една глупост, която беше опровергана достатъчен брой пъти и си остана просто теория. Колкото до човешката еволюция-трудно е да се предвиди докъде ще стигне. С тая педерастия и простотия, надали ще да е надалече...

Дарвиновата теория никога не е била опровергавана!!! момче ли си, ил путити - ни тъ знам!

Както виждаш пред наименованието стои теория.За това е теория, защото е недоказана иначе щеше да бъде закон(например).Няма как да се опровергава нещо, което не е само едно предположение.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2016 18:21

soccerav написа:Понеже никой не отбеляза каквото трябваше за акулите...еволюирали са си и ще продължават да си еволюират.
Изображение
Изображение
Изображение

И как е доказано това или пак се представят нечии фантазии и изсмукани от пръстите измислици за факти?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2016 18:26

Robbery написа:
sin4ec написа:Никой не отхвърля еволюцията, нито я отрича като факт. Просто тя сама по себе си не може да обясни нещата, не може да обясни генезиса. И едва ли някога ще може.

Фактът, че науката не е стигнала до такава степен, че на 100% да реконструира възникването на живот, не трябва да ни кара да отхвърляме напълно доказателствата, събрани до този момент и да ги заместваме с хипотези.

Кои са доказателствата?Та всички са теории, хипотези, идеи и няма никакви доказателства нито за еволюцията нито за креационизъм.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2016 18:57

Ако определението "еволюция" в заглавието беше заменено от "развитие", по-щеше да се следва темата, без странични тематики.

След като ВЕЧЕ не е тайна, че преди нашата-настояща цивилизация, е имало други, доста по-развити, също ЧОВЕШКИ, и след като ни е известна съдбата им, спокойно можем да предположим, че и нашата-настояща цивилизация, я чака крах.
За съжаление.
Но бъдещето ни, не зависи само от нас.
Отново, за съжаление.

Що се отнася до спорът - "еволюция" срещу Създател, той се е водил многократно тук.
И със сигурност е един от актуалните и в реалният живот.
За еволюционистите, каквито и доказателства да се изкарат за Създател, те ще бъдат отхвърлени.
Просто защото "еволюцията" се налага съзнателно и изкуствено, макар и най-яростните и фенове да знаят, че това е доста куца теория.

Понеже, доказателствата за Създател се отхвърлят от еволюционистите, към момента теорията за "еволюцията" се бори лесно, с посочване на нейните слабости.
Аз съм любопитен човек и често задавам въпроси.
Относно еволюцията, не смятам, че са толкова сложни.
Та ето един - Защо съвременните маймуни, са идентични с пра-отците си ?
Ама никаква разлика.
Как става тоя номер ?

Това се отнася и до хората.
Наскоро беше изследван скелет на човек, на възраст между 150 и 200 хил. години.
Шефката на изследванията заяви, че ако не са знаели възраста на останките, спокойно са щели да предположат, че скелетът е на починал преди 20-на години човек.
Е, как така, аджеба, в интервал от около 200 000 г. не се вижда еволюция в човешки скелет ?
Тъй де, елементарен въпрос.
Но май е и риторичен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2016 19:03

Ами не е лошо да се даде някакво определение що е еволюция, защото май всеки си го разбира по своему.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 26 яну 2016 19:23

На базата на какво твърдиш, че е имало много по-развити цивилизации в миналото - ще съм радостен да ми споделиш статии/книги и други източници на информация.

И защо е била тайна, кой и защо е крил тази информация.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2016 19:33

sunscres92 написа:На базата на какво твърдиш, че е имало много по-развити цивилизации в миналото - ще съм радостен да ми споделиш статии/книги и други източници на информация.

И защо е била тайна, кой и защо е крил тази информация.

Пишеш в гугъла "Забранената археология" и четеш.

Може и в "Тубата", там можеш да напишеш и само Майкъл Кремо.
Има го и с БГ субтитри.
Стига да имаш час и половина - два, свободни.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2016 19:50

Чекай тука ся научния съвет ни разяснява тайните на Вселената! Не може в некоя дебела научна книга да пише нещо и то да не е верно, как става тая работа? Тия са по-затъпели и от Инквизицията, заеви...добре, че има достатъчно любознателни хора и истински учени, които не се осланят на дърти гранясали догми, а търсят истината. Дарвин ако е жив да ги види кви глупости плещят и какви ги дробят, ще си оскубе брадата! Те самият него отричат, щото ако той мислеше като тях, нямаше да издаде трудовете си, ама разбира ли ти свиня от кладенчова вода? Няма лошо да предложиш теория, пък ако не се окаже правилна, пак е резултат-рано или късно друг ще предложи вярната. На Вегенер се надсмиваха същите дебелокожи, а днес очертаното от него е факт( за тектоничните плочи).
Науката много напредна, но белите петна са си много, че и стават все повече. Не разбирам подобна наглост: да смяташ, че всичко знаеш и да отхвърляш всичко, което не го пише в мазната книга на някой дърт пергиш пишман-професор. "Интелигентният дизайн" има точно толкова право на съществуване, колкото и СЕТ! Времето и истинската наука ще докажат кое е било правилно. А може би истината е по средата, както често се случва?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 яну 2016 20:16

Айде, да раздразним любопитството на ортодокс науката и нейните поддръжници.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BG25vtf3Wzs[/youtube]
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 яну 2016 20:23

Забранената археология съм я разлиствал в оригинал. Има и съкратено издание-мисля, че се казва " Скритата история на цивилизацията"-там са спестени на публиката отегчителните и подробни скици и планове на разкопки, залягания, стратиграфски изследвания и прочее. Прекрасен пример как дебелокожите подменят факти, крият неудобните находки, ползват двоен стандарт за археологическите открития, откровено манипулират и фалшифицират нещата. Има и спорни моменти, но авторите посочват, че са спорни и като цяло подхождат коректно към публиката, за разлика от тапирите. Полезно четиво за всеки, интересуващ се от темата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Свободна зона”