Nuke написа:Знам, че няма да повярвате. обаче нито Черна Гора, нито Украйна, нито Сърбия има шанс да влязат в НАТО.
Не защо може и да си прав но по важното е , че никой няма да влезе в съюз с Русия .Лудите свършиха отдавна .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nuke написа:Знам, че няма да повярвате. обаче нито Черна Гора, нито Украйна, нито Сърбия има шанс да влязат в НАТО.
El_Zenito написа:anihilator написа:El_Zenito написа:anihilator написа:action66 написа:DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!
Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!
Аз ще ти кажа колега не е с Русия или по лошо не е в Русия
НАТО е престъпна и терористична организация нарушаваща световния мир, която много скоро ще бъде унищожена от Матушка Россия!![]()
А на русофобите(туркофили) ще им кажа, че да си неблагодарен за помощата на Русия при Освобожднието от ТЕЖКО ТУРСКО РОБСТВО и да си срещу Русия е КОЩУНСТВО И НЕБЛАГОДАРНОСТ!
Мхм интересно ,а че по границите на матушка ти Русия постоянно пуши и мрът хора ти е все тая .Знаеш ли имам чувството , че някои от вас русофилите го приемате като че ли подкрепяте любим отбор а да предадеш родината си в полза на друга държава не е шега работа.
Ами да подкрепям Зенит ,не подкрепям Западно европейски отбори издигнати изкуствено от мафията УЕФА!
anihilator написа:El_Zenito написа:1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!
Теб те знаем, че си туркофил и защитаваш турската теза "Османско присъствие" по заповед н Анкара и Белия Дом!![]()
Докато ние русофилите казваме , че България е била под 5 вековно тежко ТУРСКО РОБСТВО!
Аз не съм видял и чул Българин досега да е казал Турско присъствиеЕдно трябва да разбереш драги ми русофиле за истинските Българи за патриотите , за хората които познават историята , за хората които виждат международната обстановка Турция и Русия са двете страни на една и съща монета за нас
Това са държавите които са и отново искат да се възползват от нас и да ни ограбят .
Teo написа:El_Zenito написа:anihilator написа:El_Zenito написа:1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!
Теб те знаем, че си туркофил и защитаваш турската теза "Османско присъствие" по заповед н Анкара и Белия Дом!![]()
Докато ние русофилите казваме , че България е била под 5 вековно тежко ТУРСКО РОБСТВО!
Аз не съм видял и чул Българин досега да е казал Турско присъствиеЕдно трябва да разбереш драги ми русофиле за истинските Българи за патриотите , за хората които познават историята , за хората които виждат международната обстановка Турция и Русия са двете страни на една и съща монета за нас
Това са държавите които са и отново искат да се възползват от нас и да ни ограбят .
Русия е православна и християнска държава като нас, докато Турция е фашистка и джихадистака държава , спонсорираща ИДИЛ(съюзници на НАТО)!Факт!![]()
От САЩ и Турция сме видяли само злини!Факт!![]()
Единствено Русия дойде тук и ни освободи от тежко ТУРСКО РОБСТВО!Факт!
El_Zenito, ние и в момента сме под ''турско иго''.. ако не си забелязал
teerr написа:anihilator написа:El_Zenito написа:1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!
Колега,без да се заяждам,но думата РОБСТВО не присъстваше в национален ефир,на последния 3-ти март........
anihilator написа:El_Zenito написа:anihilator написа:action66 написа:DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!
Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!
Аз ще ти кажа колега не е с Русия или по лошо не е в Русия
НАТО е престъпна и терористична организация нарушаваща световния мир, която много скоро ще бъде унищожена от Матушка Россия!![]()
А на русофобите(туркофили) ще им кажа, че да си неблагодарен за помощата на Русия при Освобожднието от ТЕЖКО ТУРСКО РОБСТВО и да си срещу Русия е КОЩУНСТВО И НЕБЛАГОДАРНОСТ!
Мхм интересно ,а че по границите на матушка ти Русия постоянно пуши и мрът хора ти е все тая .Знаеш ли имам чувството , че някои от вас русофилите го приемате като че ли подкрепяте любим отбор а да предадеш родината си в полза на друга държава не е шега работа.
anihilator написа:Предателство е това , че слагат интересите на друга страна пред тези на родината си.
Nuke написа:anihilator написа:Предателство е това , че слагат интересите на друга страна пред тези на родината си.
Изобщо не е вярно. Въпрос на гледна точка е какви са интересите на родината, а да си фил общо взето значи да чувстваш културата и хората на дадена страна по-близки от останалите. Нещо като добро приятелство, Няма никакви предателства тук.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 9 госта