И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот anihilator » 02 дек 2015 01:31

Nuke написа:Знам, че няма да повярвате. обаче нито Черна Гора, нито Украйна, нито Сърбия има шанс да влязат в НАТО.

Не защо може и да си прав но по важното е , че никой няма да влезе в съюз с Русия .Лудите свършиха отдавна .

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 дек 2015 01:33

El_Zenito написа:
anihilator написа:
El_Zenito написа:
anihilator написа:
action66 написа:
DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!

Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!

Аз ще ти кажа колега не е с Русия или по лошо не е в Русия :!:

НАТО е престъпна и терористична организация нарушаваща световния мир, която много скоро ще бъде унищожена от Матушка Россия! 8-)
А на русофобите(туркофили) ще им кажа, че да си неблагодарен за помощата на Русия при Освобожднието от ТЕЖКО ТУРСКО РОБСТВО и да си срещу Русия е КОЩУНСТВО И НЕБЛАГОДАРНОСТ! :!:

Мхм интересно ,а че по границите на матушка ти Русия постоянно пуши и мрът хора ти е все тая .Знаеш ли имам чувството , че някои от вас русофилите го приемате като че ли подкрепяте любим отбор а да предадеш родината си в полза на друга държава не е шега работа.

Ами да подкрепям Зенит ,не подкрепям Западно европейски отбори издигнати изкуствено от мафията УЕФА! :!:

Ти май трудно схващаш нещо .

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 дек 2015 01:33

anihilator написа:
El_Zenito написа:
1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!

Теб те знаем, че си туркофил и защитаваш турската теза "Османско присъствие" по заповед н Анкара и Белия Дом! 8-)
Докато ние русофилите казваме , че България е била под 5 вековно тежко ТУРСКО РОБСТВО! :!:

Аз не съм видял и чул Българин досега да е казал Турско присъствие :!: Едно трябва да разбереш драги ми русофиле за истинските Българи за патриотите , за хората които познават историята , за хората които виждат международната обстановка Турция и Русия са двете страни на една и съща монета за нас :!: Това са държавите които са и отново искат да се възползват от нас и да ни ограбят .

Колега,без да се заяждам,но думата РОБСТВО не присъстваше в национален ефир,на последния 3-ти март........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 01:33

Teo написа:
El_Zenito написа:
anihilator написа:
El_Zenito написа:
1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!

Теб те знаем, че си туркофил и защитаваш турската теза "Османско присъствие" по заповед н Анкара и Белия Дом! 8-)
Докато ние русофилите казваме , че България е била под 5 вековно тежко ТУРСКО РОБСТВО! :!:

Аз не съм видял и чул Българин досега да е казал Турско присъствие :!: Едно трябва да разбереш драги ми русофиле за истинските Българи за патриотите , за хората които познават историята , за хората които виждат международната обстановка Турция и Русия са двете страни на една и съща монета за нас :!: Това са държавите които са и отново искат да се възползват от нас и да ни ограбят .

Русия е православна и християнска държава като нас, докато Турция е фашистка и джихадистака държава , спонсорираща ИДИЛ(съюзници на НАТО)!Факт! :!:
От САЩ и Турция сме видяли само злини!Факт! :!:
Единствено Русия дойде тук и ни освободи от тежко ТУРСКО РОБСТВО!Факт! :!:

El_Zenito, ние и в момента сме под ''турско иго''.. ако не си забелязал :idea:

Така е за съжаление , прозряваш нещата!
Всеки трезвомислещ родолюбец подкрепя Русия срещу САЩ, Турция и Саудитска Арабия (всичките активни спонсори на ИДИЛ)!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИИ!

НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 01:34

teerr написа:
anihilator написа:
El_Zenito написа:

Колега,без да се заяждам,но думата РОБСТВО не присъстваше в национален ефир,на последния 3-ти март........

Така е , което подсквазва, че България за събаление е колония на САЩ , ЕС и Турция!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 02 дек 2015 01:35

anihilator написа:
El_Zenito написа:
anihilator написа:
action66 написа:
DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!

Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!

Аз ще ти кажа колега не е с Русия или по лошо не е в Русия :!:

НАТО е престъпна и терористична организация нарушаваща световния мир, която много скоро ще бъде унищожена от Матушка Россия! 8-)
А на русофобите(туркофили) ще им кажа, че да си неблагодарен за помощата на Русия при Освобожднието от ТЕЖКО ТУРСКО РОБСТВО и да си срещу Русия е КОЩУНСТВО И НЕБЛАГОДАРНОСТ! :!:

Мхм интересно ,а че по границите на матушка ти Русия постоянно пуши и мрът хора ти е все тая .Знаеш ли имам чувството , че някои от вас русофилите го приемате като че ли подкрепяте любим отбор а да предадеш родината си в полза на друга държава не е шега работа.

Какво общо има филството с предателство? Дай аргумент.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 дек 2015 02:09

Предателство е това , че слагат интересите на друга страна пред тези на родината си.

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 02:22

Христофор Колумб откри Америка!Факт! 8-)
Владимир Владимирович Путин ще я закрие!Факт! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 02 дек 2015 02:27

anihilator написа:Предателство е това , че слагат интересите на друга страна пред тези на родината си.

Изобщо не е вярно. Въпрос на гледна точка е какви са интересите на родината, а да си фил общо взето значи да чувстваш културата и хората на дадена страна по-близки от останалите. Нещо като добро приятелство, Няма никакви предателства тук.

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 02:43

Nuke написа:
anihilator написа:Предателство е това , че слагат интересите на друга страна пред тези на родината си.

Изобщо не е вярно. Въпрос на гледна точка е какви са интересите на родината, а да си фил общо взето значи да чувстваш културата и хората на дадена страна по-близки от останалите. Нещо като добро приятелство, Няма никакви предателства тук.

Напълно подкрепям мнението ти, аз се гордея напълно, че съм русофил!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”