Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivailo1403
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот ivailo1403 » 21 юли 2015 13:17

Player написа:
Nuke написа:
Player написа:
Nuke написа:@Player
Ти пак си повтаряш тая мантра. Ами не сте по-голямата част, ако ще и един месец да го повтаряш. Има и доста нормални хора, които биха гласували веднага, но просто няма за кого. Все някога ще има, и тогава ще видиш колко си се объркал.

Говоря с факти, а ти с предположения. Не се ли чувстваш малко несериозно? Дали ще гласуват 30-40% или 50% от гласоподавателите все ГЕРБ печели. На базата на какво си мислиш че ако са 60-70% или дори над 90% например ще е различно? Ако можеш да докажеш думите си давай. Дотогава гледаш статистиката и фактите и не им противоречи. И не виждам да си се извинил на народа на България все още. А за ГЕРБ по статистиките гласуват предимно етнически българи, млади и с добро образование. Има ли нужда да ти обяснявам нещо, което в чугунената ти глава няма да влезе, поради обясними причини.

Не, аз говоря с факти, а ти с предположения.

Значи с факти твърдиш, че говориш. Добре напиши партиите спечелили последните 10-тина пъти в които е имало избори в България. И после продължи с фактите. И пак ти казвам да се извиниш! Не можеш да си позволяваш да обиждаш повечето хора и то предимно от големите градове, образовани и етнически българи с думата дебили.

Баш дебили са си , и то нравствени дебили, което е много по-лошо от това да си интелектуално слабоумен.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:17

Tzar_Kiro написа:
Player написа:
Nuke написа: Волене, ти ли си? Не ти дължа никакво извинение. Аз факти ти дадох, но ти не ми даде нито един. Напиши ги ти последните 10 пъти, да видим какво ще излезе от тезата ти. Аз залагам на едно голямо НИЩО. :lol:

Аз ти казах какво излиза. За последно да го схванеш, че явно имаш голям проблем с това. Българите гласуват най-много за ГЕРБ в последните години. Излиза че България избира ГЕРБ. За добро или не няма значение, а че това е избора на народа. Глас народен, глас божи. Ще уважаваш мнението на хората, без значение дали ти харесва. Ти наричаш всички тях дебили. Кой си ти, че да наричаш хората в България дебили?

Гласуват само най-неориентираните и неосъзнатите в тази държава!!!От тях,още по-неориентирани и неосъзнати са гласуващите за ГЕРБ!!!Явно ти си от тях!!!

Не съм много съгласен заради мен някоя партия да получи 11 лв, но пък и не съм съгласен да оставя ДПС с повече гласове, като се правя на луд. Айде сега кажи явно от кои съм, цар олигофрен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юли 2015 13:18

Tzar_Kiro написа:Всички виждаме с какъв плам и с каква ярост защитават американските нашественици!!!Умишлено ли поругаваш паметта на 100-те воеводи от твоя град???

Е, какво са направили "американските нашественици" на моят град ? :lol:

Нямам проблем с тях.
Няма и как да съм неутрален, поне що се отнася до Русия и нейната роля, за сегашното ни състояние.

"Защитата" ми за САЩ е на ниво... Примерно Левски се бори за титлата, а конкурент ни е ЦСКА София, а те играят с друг ненавиждан от мен тим - Литекс.
Много ясно, че във въпросният мач ще съм за Литекс.

Та така... В един евентуален двубой между САЩ и Русия, ще съм за "Янките", макар и с погнуса. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 21 юли 2015 13:20

DrAvalanche написа:Пръскали са с кемтрейлс. Честно, знам го от сигурен източник агент едновременно на ЦРУ, ФБР, ГРУ, МИ 5 и 6, ЩАЗИ, МОСАД, ТКЗС и ЦКС (Централния Кооперативен Съюз)

Ама за какво са пръскали за гейове ли за друго ли моля уточнявай колега :lol:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 21 юли 2015 13:23

Player написа:Не съм много съгласен заради мен някоя партия да получи 11 лв, но пък и не съм съгласен да оставя ДПС с повече гласове, като се правя на луд. Айде сега кажи явно от кои съм, цар олигофрен.

Работата е повече от ясна!!!Ти си сред спонсорите и донорите на ГЕРБ,за които гласуваш с "погнуса"!!!Дал ли си гласът си-дал си го,спонсорирал ли си ги-спонсорирал си ги!!!Сега нямашправо на глас,нямаш право и да се оплакваш!!!Заради теб страдаме всички ние, които сме с акъла си и които сме се осъзнали о време!!!Ти си първопричината за нашите страдания!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2015 13:28

anihilator написа:
DrAvalanche написа:Пръскали са с кемтрейлс. Честно, знам го от сигурен източник агент едновременно на ЦРУ, ФБР, ГРУ, МИ 5 и 6, ЩАЗИ, МОСАД, ТКЗС и ЦКС (Централния Кооперативен Съюз)

Точно ЗА гейове са пръскали и затова се навъдиха толкова много. Ако бяха пръскали ПРОТИВ гейове щеше да е различно 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 юли 2015 13:29

Player написа:Трябва да са доволни хората там , че са им направи и малко авиационно шоу. На всички големи паради и празници е нормално да прелети някой военен самолет който да покаже националния флаг или да направи някоя маневра. Като на 3 март не можахме да си го позволим, ето го сега на Рожен. Това са самолети на съюзниците ни и демонстрират че сме защитени най-малкото. Абе русофилите сте големи мрънкалници, мрънкате, че нямаме армия, а сега като летят самолети, защо летят. Когато руски самолети правят провокации с кораби и чуждо въздушно пространство са много готини, а когато самолети на НАТО летят над територия на НАТО е проблем. Пълни идиоти сте и дори кучетата вече не ви се връзват на глупостите. Айде гръмнете се и ни освободете от присъствието си.

С компанията която бяхме на Рожен коментирахме , че така се поздравявали хората на земята, чрез ниско прелитане. И тези, които са ходили на подобни мероприятия извън страната, го знаели и не се възмущаваха тъй като смятат, че за да летят на такава височина, значи имали разрешение от авиодиспечерите. Дори коментирахме и летящите дроновете, че е възможно и беля да стане. Зароди се спор в компанията тъй като сред нас имаше професионален български летец, който също остана изненадан и сподели следното :
Хора, нямате най-малка представа от авиация и правилата там!
Първо - това е събор, а не авиошоу!
Второ - дори и на авиошоу не е позволено ниско прелитане над публиката!
Трето - за подобни действия винаги трябва да има предизвестие!
Четвърто - за подобни полети се дава изричен коридор и той е винаги далеч от населени места!
Пето - един дрон от пластмаса не може да свали подобен самолет!
Шесто - авиодиспечарите никога не дават позволение за прелитане на височина падаща под радарните обхвати! Особено в мирно време над цивилен регион!

Така, че върви мисли каква е била целта!?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 13:30

Nuke написа: Не съм ги нарекъл дебили, а ти имаш проблем с разбирането на написан текст. Ако ми докажеш, че съм нарекъл някого дебил, ще се извиня. Ако не успееш, просто спри да ме занимаваш с глупости. Сделка или не?

Искаш да се измъкнеш по терлички. Айде опитай. Ясно е че няма да си признаеш нищо. Ама айде да ти видя достойнството щом така си рекъл. Ти кажи какво е това? Един прави сравнение, което си е директна обида, а друг дори я прави по-голяма.
Nuke написа:
meteorit написа:Каква е разликата между привърженик на ГЕРБ и невменяем дебил?

Че за дебила има шанс да се излекува?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2015 13:31

anihilator написа:

Пръскали са срещу русофили.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 13:32

Player написа:
Nuke написа: Не съм ги нарекъл дебили, а ти имаш проблем с разбирането на написан текст. Ако ми докажеш, че съм нарекъл някого дебил, ще се извиня. Ако не успееш, просто спри да ме занимаваш с глупости. Сделка или не?

Искаш да се измъкнеш по терлички. Айде опитай. Ясно е че няма да си признаеш нищо. Ама айде да ти видя достойнството щом така си рекъл. Ти кажи какво е това? Един прави сравнение, което си е директна обида, а друг дори я прави по-голяма.
Nuke написа:
meteorit написа:Каква е разликата между привърженик на ГЕРБ и невменяем дебил?

Че за дебила има шанс да се излекува?

Да се измъкна? Бе ти невменяем ли си, или просто си ГЕРБ-ераст?

Върни се в “Свободна зона”