София прайд 2015...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: София прайд 2015...

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2015 19:50

Синьо сърце написа:
becks32milan написа:Ми айде и ние да си направим един хетеросексуален парад. Да се евеме по улиците, върху камиони.. :roll:

А момичетата ще ни въртят свирки публично! :) Кеф!

А участниците в Прайда ще повръщат от гледката отстрани. Ебаси кефа!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2015 19:57

Деева цравулите, че и всичкото посланик-пидарас дошло за подкрепа. Оная английската скучубра чак ги благославяла...Пфу, гнусняри жалки!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 юни 2015 20:02

Баси гротеската. Ако на нормален човек му кажеш "да го духаш" или "да те еба в гъза", най - вероятно ще ти скочи на бой. Обаче ако е педал, ще си търси обещаното. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Krasniy
Контакти:

Мнениеот Krasniy » 27 юни 2015 20:08

plamenst7 написа:Mного хора се дразнят от излишната показност на този парад. Иначе нищо против обратните. Не ме интересува кой с кого си ляга, но да ми го навира в очите е дразнещо.

Внимавай какво пишеш - почти повтаряш Путин, което в този форум обикновено води до банан.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 27 юни 2015 20:49

ndrangheta написа:При всички положения е грозно: от една страна имаш меки китки и лесбийки, цветя, музика, секс, любов (да, любов) от другата страна имаш викове и крясъци " убийте ги бе". Без да съм хомо, категорично заставам на страната на любовта и цветята.

Хомо си!..Целия форум го разбра, само ти не!..Това те прави тъпо хомо!

bobo_13 написа:Хората с различна сексуална ориентация са лишени възможността да създадат свое семейство, да сключват брак, да осиновяват деца; да отглеждат деца; да наследят партньора си(чрез брак), да бъдат до него в болницата при тежко заболяване и т.н.

Ти мислиш ли като пишеш бе, недоразвит гном...
Как двама хомосексуалисти ще отглеждат дете...каква ценностна система ще има това дете, какво възпитание ще получи от двама педераси, без да е видяло майка през живота си...Утре ще поискате да дадат права на педофилите, те половината хомосексуалисти са и педофили - разлика в психическите им отклонения няма.
То бива простотия, бива, ама ти си идиот!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2015 21:05

ndrangheta написа:

NARTH???
Ти сериозно ли? Все едно аз да се аргументирам с Нютон и Галилей, а ти да ми посочиш за пример Канал 2001 и Маг Светла :)
Те изхождат от християнската позиция, че хомосексуалността е грях, който следва да бъде заличен/излекуван. От научна гледна точка идеите им са...псевдонаучни.
Отделно няма как да не си чувал до какво състояние са докарани пациентите на това т.нар лечение. Повечето се самоубиват.

Сериозно? Интересно защо един бивш председател на тази асоциация се приема като Маг Светла, а тези подкрепящи извратеняците - Нютон и Галилей? Може ли да е обратното примерно? Не го твърдя, а просто питам защо така набързо разпредели ролите :lol:

Иначе аз смятам, че със съвременната медицина и фармацевтика е възможно всичко.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 27 юни 2015 21:12

visentii написа:
ndrangheta написа:При всички положения е грозно: от една страна имаш меки китки и лесбийки, цветя, музика, секс, любов (да, любов) от другата страна имаш викове и крясъци " убийте ги бе". Без да съм хомо, категорично заставам на страната на любовта и цветята.

bobo_13 написа:Хората с различна сексуална ориентация са лишени възможността да създадат свое семейство, да сключват брак, да осиновяват деца; да отглеждат деца; да наследят партньора си(чрез брак), да бъдат до него в болницата при тежко заболяване и т.н.

Как двама хомосексуалисти ще отглеждат дете...каква ценностна система ще има това дете, какво възпитание ще получи от двама педераси,

Гарантирано по-добро възпитание от това, което би получило в твоето семейство.
Живей си тъжния скотски живот.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 27 юни 2015 21:21

Thsmith написа:
ndrangheta написа:

NARTH???
Ти сериозно ли? Все едно аз да се аргументирам с Нютон и Галилей, а ти да ми посочиш за пример Канал 2001 и Маг Светла :)
Те изхождат от християнската позиция, че хомосексуалността е грях, който следва да бъде заличен/излекуван. От научна гледна точка идеите им са...псевдонаучни.
Отделно няма как да не си чувал до какво състояние са докарани пациентите на това т.нар лечение. Повечето се самоубиват.

Сериозно? Интересно защо един бивш председател на тази асоциация се приема като Маг Светла, а тези подкрепящи извратеняците - Нютон и Галилей? Може ли да е обратното примерно? Не го твърдя, а просто питам защо така набързо разпредели ролите :lol:

Иначе аз смятам, че със съвременната медицина и фармацевтика е възможно всичко.

По-скоро не може да е обратното, защото хипотезите на NARTH са отхвърлени не само от Американската Психологическа Асоциация, но и от повечето здравни организации по света, при които има консенсус: хомосексуалността не е заболяване и няма какво да й се лекува.

Дори да беше възможно всичко, ти какво би направил с гейовете? Всички в колона по един да бъдат "излекувани"? За какво ти е да го правиш?
Смисъл, прагматично погледнато, какво ще се подобри реално в човечеството, ако хомосексуалността след хиляди години съществуване изведнъж изчезне?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 27 юни 2015 21:22

ndrangheta написа:
visentii написа:

Как двама хомосексуалисти ще отглеждат дете...каква ценностна система ще има това дете, какво възпитание ще получи от двама педераси,

Гарантирано по-добро възпитание от това, което би получило в твоето семейство.
Живей си тъжния скотски живот.

Ама ти верно си хомо! :) ...Даже се ядосваш...недей бе човек, ние те разбираме...В този форум сме еднакво толерантни и към обратните, и към глупаците, затова успокой топката :)

@Thsmith - що се хабиш...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2015 21:28

ndrangheta написа:Дори да беше възможно всичко, ти какво би направил с гейовете? Всички в колона по един да бъдат "излекувани"? За какво ти е да го правиш?
Смисъл, прагматично погледнато, какво ще се подобри реално в човечеството, ако хомосексуалността след хиляди години съществуване изведнъж изчезне?

Нищо не бих направил, аз съм либертарианец. Няма да им предлагам безплатно лечение я :lol: Бих ги оставил да се оправят сами, но няма да им давам допълнителни права или да ги награждавам по някакъв начин за това, че имат някакво отклонение. Както казах ми е все тая дали ще чукат мъжки задник, кучешки задник или ще се бият с камшици, но да си го правят в домовете.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”