Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 21:21

viali69 написа:
Siegfried написа:Милеещите за соц-а наистина не мога да ги разбера... Единственото, което правите в момента, е да дразните нормалните хора, които искат да живеят нормално в едно свободно общество

Кое общество наричаш свободно, бе младеж ?!
Обществото на ТОТАЛЕН КОНТРОЛ ?!
Обществото, на което днес му промиват мозъка ежечасно и ежеминутно ?!
Което го следят, подслушват, шпионират в интернет ... ?!
На, което му сложиха чипове в личните документи и на което скоро ще поискат да имплантират подкожно чипове ?
Трябва да ти кажа, че по времето на тоталитарния режим имаше много повече свобода и много по-малко промиване на мозъци, отколкото днес !
По онова време ние знаехме, че живеем в тиранична система. Днес вие не осъзнавате, че живеете в подобна, защото ви внушиха, че живеете в свободен свят.

СВОБОДАТА Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА!!!
ВИе, русофилите, сте с потомствено раболепническо и като цяло РОБСКО мислене. Вие не можете да живеете, без да имате някакъв враг, когато да мразите и срещу когото да пропагандирате!!!
Мозъкът си е мой - аз избирам какво да чета и какво да правя... нещо, което е било забранено ЕДНО, социалистическо, ВРЕМЕ.

С този коментар спирам да трупам мнения в тази безсмислена тема - СТАНКО, с тази тема нищо няма да постигнеш. На антизападната пропаганда й мина времето мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого отдавна. Няма да вдигнеш революция, няма й да си спечелиш последователи, споко. Призовавам и другите нормални форумци да спрат да ти вдигат рейтинга, защото отстрани е НЕ жалко... а СМЕШНО и ТРАГИЧНО ЕДНОВРЕМЕННО!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Siegfried на 10 ное 2014 21:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 ное 2014 21:21

fcb_bg написа:Уонабичкото забегна под чаршафите без да ми обясни за тоталните липси в магазините в Русия навремето, остана още един изтърсак да лее "мозък". Той обаче е по-труден елемент.

Аз ще ти кажа какво нямаше ама утре,че сега си пия ракията и не ми се занимава с глупости.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 ное 2014 21:22

Уреца изчете много внимателно мненията до момента. Мислеше да напише някакво по-обстойно мнение, но няма смисъл. То се вижда, че има малко на брой хора, които знаят истината и назовават нещата с истинските им имена, също и хора, които казват донякъде истината (гледайки я от своята камбанария) и такива, които я отричат напълно.

За Уреца истината относно режима е някъде посредата. Естествено, че това беше чифутска измислица. Вижте кой качи комунягите на власт в Русия и ще си отговорите на въпроса намесени ли са мошетата или не. Падането на режима пак беше чифутски пъклен план. За последвалата "демокрация" и "капитализма" като цяло, няма смисъл да се отваря дума. Фактите са такива, че по времето на режима (Уреца не е привърженик) българската нация процъфтяваше за сметка на отделния индивид обаче. Ако към това противопоставим картинката към днешно време, нещата са плачевни. Всеки ден Уреца вижда десетки просяци, клошари ровещи по казаните и бездомници спящи по тротоарите напът за работа в центъра на София. Отделно не му се навлиза на Уреца в дълбоки анализи на тема "как мошетата са ни хванали за мъдурите", но фактите са именно такива.

Има само една идеология, която дръзна да се противопостави на това гнусно робство, хванало човечеството за гушата. За съжаление, с дружните усилия на целия свят под диктовката на въпросните хубавци, святата идея за свободна човешка раса се провали. Берем плодовете на въпросното падение и до ден днешен. Добрата новина е, че и на това му се вижда края. Ще поживеем и ще видим.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 21:24

Siegfried написа:
CTAHKO написа:
Siegfried написа:Милеещите за соц-а наистина не мога да ги разбера... Единственото, което правите в момента, е да дразните нормалните хора, които искат да живеят нормално в едно свободно общество. Този реваншизъм просто няма да роди плодове. Какво ще постигнете? Нито ще върнете соц-а, нито ще вдигнете революция, нито ще спечелите съмишленици. За какво тогава си и НИ хабите времето ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Живей си бе, кой те е спрял ;) То и за това, щото всичко е нормално и обществото е свободно, ние сме тези със спомените, а вие сте тези без настоящето и бъдещето 8-)

Какви спомени могат да ти бъдат някакви конспиративни теории??? Докато ти тъпчеш на едно място и ни занимаваш с глупости, ние гледаме напред и правим всичко възможно онова мракобесническо соц-време НИКОГА да не се върне и всичките му престъпления да изледнат наяве!!!

Ами разкарай наркотиците от улицата, щом си борец за добро и демокрацията ще ми хареса с една идея повече. Ама не можеш, щото дрогата е част от демократичния свят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 21:24

Siegfried написа:
CTAHKO написа:
Siegfried написа:Милеещите за соц-а наистина не мога да ги разбера... Единственото, което правите в момента, е да дразните нормалните хора, които искат да живеят нормално в едно свободно общество. Този реваншизъм просто няма да роди плодове. Какво ще постигнете? Нито ще върнете соц-а, нито ще вдигнете революция, нито ще спечелите съмишленици. За какво тогава си и НИ хабите времето ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Живей си бе, кой те е спрял ;) То и за това, щото всичко е нормално и обществото е свободно, ние сме тези със спомените, а вие сте тези без настоящето и бъдещето 8-)

Какви спомени могат да ти бъдат някакви конспиративни теории??? Докато ти тъпчеш на едно място и ни занимаваш с глупости, ние гледаме напред и правим всичко възможно онова мракобесническо соц-време НИКОГА да не се върне и всичките му престъпления да изледнат наяве!!!

То там е работата, че само гледате и се облизвате, а нищо не правите 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 10 ное 2014 21:44, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2014 21:25

Като свидетел на целия цирк, мога да кажа следното: изклатиха ни по всички параграфи. Още 1984 почват да дават пари и инструкции на определени хора да купуват определени неща. Познавах човек, който за периода 1984-1992 беше изкупил в Симеоново, Драгалевци и Банкя над 150 дворни места и парцели, на цена под левче за квадратен метър...каква е ечалбата-всеки може да си сметне! 5 години преди това онези са знаели какво следва и са се подготвяли. Но ние не знаехме и бяхме ентусиасти, митинги на СДС, подскачане, свобода, права... а всъщност налапахме един ГХ, подготвян ни отдавна. СДС и производните му се оказаха креатури на БКП, и така идеолозите на цирка си взеха всичко, което бяха планирали, че и отгоре. Номенклатурата си е на власт и днес-президентът и премиерът ни са от нея, вижте лидерите на партиите кои и какви са. Аз лично прозрях нещата 1998, година след като щурмувахме и запалихме Парламента. Тогава Костов се отрече от нас и ни нарече лумпени. И събирайки и анализирайки информацията от последните години , всичко лъсна със страшна сила. Смешните вопли и напъни за антикомунизъм на цяла плеяда "герои", като се почне с Костов и се свърши с ББ и ЦЦ-всичките до един симеоновски и аонсувски кадри е просто логичен завършек на нещата.
Нищо не стана на 10 ноември. Реализира се отдавна начертан план. Хората обедняха още повече. Който можа-с битка и бачкане направи по някоя стотинка и скалъпи някакъв бизнес, колкото да не е без хич. Легендите за рухване на нещо си са само легенди, това нещо се трансформира изпреварващо и пак постига своето, пак си е на позициите. Някой в древен Рим беше казал да го духат бедните...нищо ново под Слънцето, както е казал мъдрият и отчаян цар!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2014 21:25

fcb_bg написа:
BadBoy написа:За СОЦ-а милеят тези които бяха се научили на готово, друг да им върши работата и т.н.
Днес когато им се налага да показват професионалните си умения, наистина да работят и произвеждат единица труд и са първи да пищят колко е лошо едното, колко е добро другото и т.н.

Първата ми работа беше на 14г. - общак на строеж за да събера пари да ида на Петрова нива.
Я дай нещо друго за аргумент, че нещо не влизам в критериите.

Вашите толкова ли не можеха да съберат пари в идеалния соц строй, че да те заведат на това място?
А относно детския труд, той законен ли беше, ти с трудов договор ли беше и т.н.
Да вадиш единични примери въобще не е представителна извадка за едно или друго време.

Днес по-зле ли живееш спрямо преди и защо?
Лично мен нито ме интересува САЩ, нито Русия, нито Израел, нито ЕС - визирам политиката им.
Имам пълната свобода и никой не ми пречи да реализирам знанията и уменията си където искам по света.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 21:28

BadBoy написа:
fcb_bg написа:
BadBoy написа:За СОЦ-а милеят тези които бяха се научили на готово, друг да им върши работата и т.н.
Днес когато им се налага да показват професионалните си умения, наистина да работят и произвеждат единица труд и са първи да пищят колко е лошо едното, колко е добро другото и т.н.

Първата ми работа беше на 14г. - общак на строеж за да събера пари да ида на Петрова нива.
Я дай нещо друго за аргумент, че нещо не влизам в критериите.

Вашите толкова ли не можеха да съберат пари в идеалния соц строй, че да те заведат на това място?
А относно детския труд, той законен ли беше, ти с трудов договор ли беше и т.н.
Да вадиш единични примери въобще не е представителна извадка за едно или друго време.

Днес по-зле ли живееш спрямо преди и защо?
Лично мен нито ме интересува САЩ, нито Русия, нито Израел, нито ЕС - визирам политиката им.
Имам пълната свобода и никой не ми пречи да реализирам знанията и уменията си където искам по света.

Годината беше 94-та. Опитай пак да се направиш на хитър, ама не за времето на "идеалния соц строй".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 21:28

fcb_bg написа:Уонабичкото забегна под чаршафите без да ми обясни за тоталните липси в магазините в Русия навремето, остана още един изтърсак да лее "мозък". Той обаче е по-труден елемент.

Я пак?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 21:29

fcb_bg написа:
Siegfried написа:
CTAHKO написа:

Ами разкарай наркотиците от улицата, щом си борец за добро и демокрацията ще ми хареса с една идея повече. Ама не можеш, щото дрогата е част от демократичния свят.

А да махнат и циганската престъпност 8-) А да махнат и поръчковите убийства, а да махнат и пладнешките обири на банките, а да махнат и корупцията, а да махнат и незаконните строежи по черноморието ни 8-) Ще махнат не този вторник, ами другия петък 8-) Иначе пък от 25 години не са спрели да махат и да ни "оправят" ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”