volf написа:Проблемите ми с Цветан Василев са косвени и те са свързани с това, че благодарение на доброзорното покровителство от бивши и настоящи правителства над държавните и частни фирми, са им "препоръчвали" да кредитират своите начинания чрез някое от финансовите дружества на "енигмата".
Така се получаваше, че трудно събирах парите за реално извършена услуга, които ми дължаха фирмите попаднали под подобна "опека", тъй като държавата, чрез своята недобронамерена към работещия човек законодателна власт дава предимство на вземанията от банки.
Е тая част ми звучи ама изключително изсмукана от пръстите.
Начи,да го преведем на по-нормален език,че да могат и Братчетата на Гаврош от Столипиново да го разберат: Фирмата А която е държавна дължи на фирмата М (твойта) едни пари за определена услуга-примерно че си им опасал магарешките тръни по ливадата пред офиса или подобни ландшафтни подобрения.
Фирмата А също така има кредит към БАНКАТА,демек (столипинци внимавайте, на вас кредит никой нема а ви даде,киртаци некъпани) дължи едни пари на БАНКАТА.
И ти им се обаждаш и им казваш: Бадем,пари кога? А те ти казват: кур тате баница,имаме да даваме на БАНКАТА първо защото те са с предимство по закон...
Пич, ти идиот ли си?