Другото лице на банкера Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Другото лице на банкера Василев

Мнениеот El Commandante » 24 юни 2014 23:27

volf написа:Проблемите ми с Цветан Василев са косвени и те са свързани с това, че благодарение на доброзорното покровителство от бивши и настоящи правителства над държавните и частни фирми, са им "препоръчвали" да кредитират своите начинания чрез някое от финансовите дружества на "енигмата".
Така се получаваше, че трудно събирах парите за реално извършена услуга, които ми дължаха фирмите попаднали под подобна "опека", тъй като държавата, чрез своята недобронамерена към работещия човек законодателна власт дава предимство на вземанията от банки.

Е тая част ми звучи ама изключително изсмукана от пръстите.
Начи,да го преведем на по-нормален език,че да могат и Братчетата на Гаврош от Столипиново да го разберат: Фирмата А която е държавна дължи на фирмата М (твойта) едни пари за определена услуга-примерно че си им опасал магарешките тръни по ливадата пред офиса или подобни ландшафтни подобрения.
Фирмата А също така има кредит към БАНКАТА,демек (столипинци внимавайте, на вас кредит никой нема а ви даде,киртаци некъпани) дължи едни пари на БАНКАТА.
И ти им се обаждаш и им казваш: Бадем,пари кога? А те ти казват: кур тате баница,имаме да даваме на БАНКАТА първо защото те са с предимство по закон...

Пич, ти идиот ли си?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: El Commandante

Мнениеот Странджата » 24 юни 2014 23:57

Една малко уточнение - и фирмата А, и фирмата Б се разплащат чрез банката В, която има предимство при своите вземания. И ако фирмата Б дължи суми на банката и на фирмата А, а тези суми са по-големи от наличните й в банката, познай кой ще си получи парите изцяло първи и кой ще чака.
Колкото за последния въпрос - той може би е, за да се открие сродна душа, та да може да се наслади на цветистия ти език.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2014 00:02

El Commandante написа:
volf написа:Проблемите ми с Цветан Василев са косвени и те са свързани с това, че благодарение на доброзорното покровителство от бивши и настоящи правителства над държавните и частни фирми, са им "препоръчвали" да кредитират своите начинания чрез някое от финансовите дружества на "енигмата".
Така се получаваше, че трудно събирах парите за реално извършена услуга, които ми дължаха фирмите попаднали под подобна "опека", тъй като държавата, чрез своята недобронамерена към работещия човек законодателна власт дава предимство на вземанията от банки.

Е тая част ми звучи ама изключително изсмукана от пръстите.
Начи,да го преведем на по-нормален език,че да могат и Братчетата на Гаврош от Столипиново да го разберат: Фирмата А която е държавна дължи на фирмата М (твойта) едни пари за определена услуга-примерно че си им опасал магарешките тръни по ливадата пред офиса или подобни ландшафтни подобрения.
Фирмата А също така има кредит към БАНКАТА,демек (столипинци внимавайте, на вас кредит никой нема а ви даде,киртаци некъпани) дължи едни пари на БАНКАТА.
И ти им се обаждаш и им казваш: Бадем,пари кога? А те ти казват: кур тате баница,имаме да даваме на БАНКАТА първо защото те са с предимство по закон...

Пич, ти идиот ли си?

Ако се чувстваш в несъстоятелност, не си длъжен да ми отговаряш! Обяснимо е да нямаш ниво да го правиш - просто съм "висока топка".
Пари могат да се усвояват доброволно и не съвсем, но когато закона е на твоя страна си с предимство независимо от начина по който ще го правиш!
Ако не покриваш редовно вноските по ипотечния си кредит, банката ще си присвои колибата ти дори без да те съди, а само срещу изпълнителен лист от частен съдебен изпълнител, заради неблагоразумието ти да подпишеш типовата бланка (договор) наложен от самата банка, и независимо от факта че жилището е несеквистируемо!
Ако не платиш за услугата на фирма, независимо от това дали има договорена имуществена или финансова санкция. ти не носиш никаква отговорност докато не бъде обявено решение от всички съдебни инстанции по надлежен ред!
Банките са винаги с обословено от закона предимство във вземанията и независимо че те представляват обикновени частни дружества в нашата страна са овластени с права над държавата!
Че стабилноста на държавта зависи от благоденствието на частните финансови дружества е мит за пред простолюдието!
Последна промяна от volf на 25 юни 2014 00:10, променено общо 1 път.

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 25 юни 2014 00:09

.
Последна промяна от El_Brujo на 25 юни 2014 08:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2014 00:15

El_Brujo написа:
volf написа: ...просто съм "висока топка".

Ахахахаха... Не мога, майна, не мога... Тоя кръгъл олигофрен и бавноразвиващ безмозъчник бил "висока топка" ИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

Даааа.......!
И този факт е от неудобните, които се стовариха на крехката ти подлизурковска психика, но ще се наложи да свикнеш с него, както и с останалите!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 25 юни 2014 00:19

.
Последна промяна от El_Brujo на 25 юни 2014 08:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2014 00:23

El_Brujo написа:
volf написа: Даааа.......!
И този факт е от неудобните, които се стовариха на крехката ти подлизурковска психика, но ще се наложи да свикнеш с него, както и с останалите!

Много обичам тая хлебарка, дето за 10-тина години е сменил поне 4 любими отбора - Литекс, Левски, Черноморец, а сега и Антибиотик, да ми говори за "подлизурковска психика" Изображение

Значи да предполагаме, че заради преданоста ти към Цецо заедно с него от присъствието си ще ни освободиш и ти?
Какво значение има че през живота си си направил един единствен избор, ако той е бил тотално сгрешен, като твоя!
Последна промяна от volf на 25 юни 2014 00:30, променено общо 1 път.

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 25 юни 2014 00:27

.
Последна промяна от El_Brujo на 25 юни 2014 08:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
El Commandante

Re: El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юни 2014 00:29

Странджата написа:Една малко уточнение - и фирмата А, и фирмата Б се разплащат чрез банката В, която има предимство при своите вземания. И ако фирмата Б дължи суми на банката и на фирмата А, а тези суми са по-големи от наличните й в банката, познай кой ще си получи парите изцяло първи и кой ще чака.
Колкото за последния въпрос - той може би е, за да се открие сродна душа, та да може да се наслади на цветистия ти език.

Както става ясно от по-долното обяснение случая не е такъв,а както самото магаре поясни, той с мафиотски банки не се разправя и нема пари в тех.
Демек теорията ти издиша.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2014 00:34

El_Brujo написа:
volf написа:
El_Brujo написа:
volf написа: Даааа.......!

Много обичам тая хлебарка, дето за 10-тина години е сменил поне 4 любими отбора - Литекс, Левски, Черноморец, а сега и Антибиотик, да ми говори за "подлизурковска психика" Изображение

Значи да предполагаме, че заедно с Цецо ще ни освободиш от присъствието си и ти?

Нито Цецо ще те освободи от присъствието си в болното ти, мижаво мозъче, нито пък аз. Обречен си да се гърчиш от злоба и мъка, докато пукнеш и те изхвърлят на някое сметище :mrgreen: Виж, ти обаче спокойно може да ни освободиш от присъствието си, особено, когато става въпрос за ФК "Ботев". Нали, безгръбначно?!

Темата е за лицето на Цветан Василев ( не за Ботев) и ти си част от неприятното му "звучене".

Върни се в “Свободна зона”