БЪЛГАРИЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 681 година!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЪЛГАРИЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 681 година!!!
Определено не ми пука за мнението на някакво атакистче. 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Леко, не се пени толкова, русофилче. Съберете се с македонците и спорете кой е създал вселената - българите или македонците.![]()
![]()
![]()
Ти си бил много прозз....
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Успокой се, рубладжийче, много се пениш нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- alexveselinov
- Контакти:
Един бил рубладжия, другия бил атакис, а ти какъв си? Смешник! Осра цялата тема с глупостите ти, а знанията ти по-история са нулеви и понеже нищо смислено не можеш да напишеш го обръщаш на лични нападки.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
1982 написа:Успокой се, рубладжийче, много се пениш нещо.
От много време разни идиоти като не могат да дадат смислен коментар по дадена тема нападат мен и други във форума с квалификацията "трол" "рубладжия" и т. н.Смешници.Моралните ми ценности не са изкривени дотам че да списвам за някой срещу заплащане.Цял живот изкарвам прехраната си с много и то специфичен труд за което възнаграждението е във валути различни от посочената.Айде да помоля всички като 1982 щом ми видят никнейма ICKO65 да пишат по-смислено.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
THE G.A.M.E
1982 написа:Цял куп македонщина. Дори няма смисъл да отговарям на тези измислици. Толкова са нелепи.
Защо да са нелепи ?
До тук от теб виждаме само отричане, но не и твоята теза.
Като се пише нещо на историческа тематика, не е лошо да почива на архиви, или поне на някаква логика, ако няма писмени данни.
Аз ти посочвам това, което е общо известно, това, за което има писменни източници... А ти пишеш, че било глупости.
Ами ОК, дай това, което не са глупости ...
Нали, дай ре-контрата да видим.
Това, че нещо не ти харесва на теб и нарушава твоите виждания, не означава по-никакъв начин, че не е вярно.
И на мен не ми харесва, че Левски не е най-силният отбор в света, ама не съм тръгнал да го отричам ...
1982 написа:Цял куп македонщина. Дори няма смисъл да отговарям на тези измислици. Толкова са нелепи.
Аз не мога да разбера, като нещо свързано с българската история на някой му се струва невероятно и прекалено патриотично обвинява хората които подхранват такива теории,че са македонци?