На Стефановден ГЕРБ откриват...джамия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: На Стефановден ГЕРБ откриват...джамия!

Мнениеот alexveselinov » 28 дек 2013 14:49

Балкански Орел написа:Защо си правиш труда да пишеш толкова дълги мнения за Герберастките Еврейчета ?

Какво да ти кажа, колкото и да се напише все ще е малко. Пък и ми доставя удоволствие да нареждам гадните герберуги ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 дек 2013 14:56

alexveselinov написа:
Iceberg написа:
alexveselinov написа:Борисов прави всичко възможно, за да се хареса или директно да подкупи ромите и мохамеданите. Ердоган заяви, че Турция желае успех на ГЕРБ в изборната битка. От всички партии ГЕРБ бяха разобличени в най-много купувания на гласове, а „инструктажа“ в хотела на депутат от ГЕРБ тотално онагледи наглостта на тези люде. На местните избори през 2011г. Европа ясно каза, че е имало груби нарушения при провеждането на изборите, ГЕРБ се направиха на „дръж ми шапката“.Малко след като подаде оставка Бойко Борисов се скри в болницата, за да не отговаря на неудобните въпроси за това в какво състояние заварва държавата служебното правителство, което също отказа да коментира, защото масовите протести нямаше да затихнат, ако истината беше казана в очите на хората. По това време вече няколко души се самозапалиха, но главния мюфтия беше по-притеснен за Бойко Борисов за това и го посети в болницата където го разцелува и му пожела бързо оздравяване. Жест, който е изключително показателен. Малко по-късно Цветанов поиска от главния мюфтия да му изготви списък с джамии, за които ГЕРБ да отделят пари за ремонт. И всичко това – седмици преди изборите. На всичкото отгоре главния мюфтия написа писмо до имамите с призив да гласуват за ГЕРБ. Това е истината, която явно не се харесва на зомбираните Бойковисти ;)
Припомнете си, че Борисов и Цветанов поканиха на конференцията в зала “Армеец” Месут Йелмаз. Това е турски мафиот, съден и разследван за връзки с мафията. Благодарение на Цецка Цачева турското знаме цъфна на сградата на българския парламент :shock:
Защо никой не попита Цвета Караянчева и Цветанов какво правиха на конгреса на партията на Ердоган?!

Хеххеех, браво! Наизустил си точно "опорните точки" и ги използваш целесъобразно! Ще пратя благодарствено писмо до централата ви.. :mrgreen: Сега остава балъците и малоумниците да се вържат на "твърденията ти" представени като безусловна истина и да почнат да плюят пак, а на тези, които имат малко поне мозък и разсъждават... да ти се изсмеят! Ама тъй ще е тя :mrgreen: за съжаление.....

Само за твое сведение да кажа, че БСП и ДПС ги мразя повече и от ГЕРБ, но това не променя фактите, че ГЕРБ са галеници на Ердоган ;)
Сега като си толкова отворен чакам да ме обориш 8-)

То какво да те оборвам, ти сам си правиш суплес и се самотушираш. Ами виж се, ти само МРАЗИШ!!? Мразиш ГЕРБ, още повече комунисти, турци.. Докога само омраза? А и аз никога не съм казвал, че съм от ГЕРБ, а просто подкрепих разумните хора, които не се съгласиха с просташките твърдения на автора на темата. В случая ГЕРБ са постъпили хуманно, а и както се разбра, са дали два пъти повече за ремонти на църкви. Дават и за много други добри дела в държавата - музеи, читалища, без значение хора с какви религии ги посещават и това е похвално. Това е истината, а не, че на връх православен празник, откривали джамия??!! Виж колко гадно и провокаторски звучи?! Ето това ме дразни. И това е с цел, да се плюе. Ето против това се изказах. А иначе, че ГЕРБ допуснаха много грешки и имат доста трески за дялане, това е една друга тема. Аз също съм от много неща недоволен. Лошото знаеш ли кое е, че според мен няма друга алтернатива, че се напълни с такива като тебе, дето само мразят, а нищо градивно не правят. Защото дали си син (по-светло или тъмно) или националист... все си с наакано дупе. Тъмно сините е.аха мамата на СДС и толкова години вече не могат да надигнат глава, а крайните националисти от Атака виж какви ги натвориха. За чудо и приказ, така, че на следващи избори няма да помиришат парламент. Ама на фашиста Сидеров не му пука, понатрупа парички на гърба на партия и народ, харчи ги нашироко с мършата си по луксозни курорти...,, а вие тук плюете, че друг ги давал за благотворителност???! Ето заради това, съм по-склонен да мисля, че реформиран и взел поуки ГЕРБ, с помощта и коректива на една или още по-добре две сини партии или поне център-дясно, заедно биха могли да свършат по-добра работа, от такава безпринципна коалиция като комунисти, турци и крайни националисти?!?! То нали надеждата умирала последна.. Но поне мисля позитивно.. Та, питам аз, като мразиш червени и турци, гербаджиите също, от кои си?! И освен да мразиш, друго знаеш ли да правиш?! Знаеш, тъй като те гледам, да пишеш тук гнусотии, да натрапваш "опорни точки" и да плюеш. Да привличаш глупците с лъжите си и да плюете страстно заедно :mrgreen: Хех, нещастници...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 дек 2013 15:02

Andrew Eldritch написа:
grasiani написа:
Andrew Eldritch написа:
grasiani написа:Какви хубави празници са се заредили,ядене ,пиене нямате ли ,какво се дърлите и си го мерите за политика,има време за тия работи,хапнете по една пържола и пийте по една, две чаши кой колкото може, червено вино ,вдигнете една наздравица за Стефановци и не си тормозете мозъците по такива теми точно на празници.

Точно така. Хапвайте и пийвате, а през това време комунисти и милиционери ви гласят поредното дърво. Ама вие хапвайте и пийвайте.

Съдията от Върховния административен съд (ВАС) Веселина Тенева, която беше предложена за главен съдебен инспектор във Висшия съдебен съвет (ВСС) се е дипломирала като юрист през 1973 година с оценка "добър" (3.50).
Това става ясно от дипломата и за висше образование, препис от която публикува сайтът Биволъ.
Тенева е завършила пълния курс на обучение в Правния факултет на Софийския университет през 1971, но се дипломира две години по-късно. Средният ѝ успех от изпитите през всичките години на следване е 3.69, а от държавния изпит - 3.50.
Веселина Тенева беше председател на съдебния състав по делото срещу Ахмед Доган и хонорара от 1 млн. евро, който той получи като консултант за хидровъзела Цанков камък. Тогава съдът прецени, че Доган не е в конфликт на интереси.
Името на Тенева беше спрягано миналата година при избора на Конституционни съдии.
По информация на "Дневник" управляващите от БСП и ДПС ще търсят подкрепа за избора от опозицията. Депутати от ГЕРБ коментираха преди седмица, че кандидатурата на съдия Тенева е приемлива за тях.
От разледването на Биволъ става ясно още, че съдийката има четири имота, които са дарени от майка ѝ - Майрика Тенева. От своя страна пък тя ги купила от дъщеря си.
На 27.01.2004 Марийка Тенева купува от дъщеря си и Георги Атанасов апартамент в София с площ 75 кв.м. за 48 378,8 лв. По-малко от месец по-късно, на 16.02, тя го дарява на дъщеря си Веселина безвъзмездно, показва справка в Имотния регистър.
Схемата се повтаря на следващата година, когато на 20.07.2005 баба Марийка купува от Веселина и Георги друг апартамент с площ 81 кв. за 43 592,7 лв. Произходът на този имот е право на строеж, което Веселина и Георги са закупили от Балканстрой през 2003 г., като в Агенцията по вписвания не е отбелязана сумата на придобиване. Истинска загадка е защо семейство Теневи е решило да продаде апартамента на Марийка Тенева, а два месеца по-късно, на 14.09 тя го дарява пак на тях.
Третото покупко-дарение е за урегулиран терен от 1300 кв.м. във вилна зона Росенец отчужден от държавата и община Бургас през 2006 г. за 35 768 лв. Бенефициенти са Марийка Тенева и двете ѝ дъщери - Веселина и Фани Тенева - Найденова (също съдия във ВАС). В декларацията си за 2007 г. съдия Тенева е декларирала придобиването на 1/3 от този терен за 12 000 лв. Фани Тенева е декларирала безвъзмездно придобиване на 1/3 от имота. Остават 23 768 лв, които явно са платени от Марийка Тенева.
На 05.09.2007 85 годишната Марийка Тенева купува от фирма "Домино" ЕООД апартамент от 85 кв.м. в центъра на Бургас на невероятната за времето си цена от 17 000 лв. Година по-късно, на 11.08.2008 г. тя го дарява на дъщеря си Веселина Тенева.

http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0_8/%D0%A1-3-50-%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%92%D0%A1%D0%A1_282698.html

Ами стой гладен и карай на хляб и вода,егати простия буламач и пешка която си.Сега са хриястински празници ,но явно за такива като теб трябва палка и дърво по главата за да усети нещо по така.

Правилно. Хапвай и сръбвай и да не ти пука как те онождат за пореден път. И без това вече си свикнал да си ходиш оноден, ама пък си хапнал и сръбнал.[/ точно на празника
Много си тъп Саше,пука ми за много работи,но точно по празниците ли човек трябва да се дърли за политика и трябва да обижда хората ,но явно за такива гнусари като теб трябва ,то не стига че цялата ни година е такава изпълнена с напрежение и омраза, че и сега 2 седмици има в които хората трябва да се съберат с близки хора, да се видят и по веселят и ти ме караш да се ядосвам и дразня с такива като теб малоумници за които няма нищо свято и не уважават нищо ,голям ебалник си да знаеш щом нямаш мозъка да прецениш кое в някои случаи е нормално а с друго не трябва да се прекалява .Викай си, псувай си комунисти и всичко което ти е пред очите,аз предпочитам да съм със семейството си и с близки хора и да се порадвам на живота ,достатъчно си хабя нервите с такива простаци като теб през годината.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 дек 2013 15:06

Iceberg написа:
alexveselinov написа:
Iceberg написа:
alexveselinov написа:Борисов прави всичко възможно, за да се хареса или директно да подкупи ромите и мохамеданите. Ердоган заяви, че Турция желае успех на ГЕРБ в изборната битка. От всички партии ГЕРБ бяха разобличени в най-много купувания на гласове, а „инструктажа“ в хотела на депутат от ГЕРБ тотално онагледи наглостта на тези люде. На местните избори през 2011г. Европа ясно каза, че е имало груби нарушения при провеждането на изборите, ГЕРБ се направиха на „дръж ми шапката“.Малко след като подаде оставка Бойко Борисов се скри в болницата, за да не отговаря на неудобните въпроси за това в какво състояние заварва държавата служебното правителство, което също отказа да коментира, защото масовите протести нямаше да затихнат, ако истината беше казана в очите на хората. По това време вече няколко души се самозапалиха, но главния мюфтия беше по-притеснен за Бойко Борисов за това и го посети в болницата където го разцелува и му пожела бързо оздравяване. Жест, който е изключително показателен. Малко по-късно Цветанов поиска от главния мюфтия да му изготви списък с джамии, за които ГЕРБ да отделят пари за ремонт. И всичко това – седмици преди изборите. На всичкото отгоре главния мюфтия написа писмо до имамите с призив да гласуват за ГЕРБ. Това е истината, която явно не се харесва на зомбираните Бойковисти ;)
Припомнете си, че Борисов и Цветанов поканиха на конференцията в зала “Армеец” Месут Йелмаз. Това е турски мафиот, съден и разследван за връзки с мафията. Благодарение на Цецка Цачева турското знаме цъфна на сградата на българския парламент :shock:
Защо никой не попита Цвета Караянчева и Цветанов какво правиха на конгреса на партията на Ердоган?!

Хеххеех, браво! Наизустил си точно "опорните точки" и ги използваш целесъобразно! Ще пратя благодарствено писмо до централата ви.. :mrgreen: Сега остава балъците и малоумниците да се вържат на "твърденията ти" представени като безусловна истина и да почнат да плюят пак, а на тези, които имат малко поне мозък и разсъждават... да ти се изсмеят! Ама тъй ще е тя :mrgreen: за съжаление.....

Само за твое сведение да кажа, че БСП и ДПС ги мразя повече и от ГЕРБ, но това не променя фактите, че ГЕРБ са галеници на Ердоган ;)

То какво да те оборвам, ти сам си правиш суплес и се самотушираш. Ами виж се, ти само МРАЗИШ!!? Мразиш ГЕРБ, още повече комунисти, турци.. Докога само омраза? А и аз никога не съм казвал, че съм от ГЕРБ, а просто подкрепих разумните хора, които не се съгласиха с просташките твърдения на автора на темата. В случая ГЕРБ са постъпили хуманно, а и както се разбра, са дали два пъти повече за ремонти на църкви. Дават и за много други добри дела в държавата - музеи, читалища, без значение хора с какви религии ги посещават и това е похвално. Това е истината, а не, че на връх православен празник, откривали джамия??!! Виж колко гадно и провокаторски звучи?! Ето това ме дразни. И това е с цел, да се плюе. Ето против това се изказах. А иначе, че ГЕРБ допуснаха много грешки и имат доста трески за дялане, това е една друга тема. Аз също съм от много неща недоволен. Лошото знаеш ли кое е, че според мен няма друга алтернатива, че се напълни с такива като тебе, дето само мразят, а нищо градивно не правят. Защото дали си син (по-светло или тъмно) или националист... все си с наакано дупе. Тъмно сините е.аха мамата на СДС и толкова години вече не могат да надигнат глава, а крайните националисти от Атака виж какви ги натвориха. За чудо и приказ, така, че на следващи избори няма да помиришат парламент. Ама на фашиста Сидеров не му пука, понатрупа парички на гърба на партия и народ, харчи ги нашироко с мършата си по луксозни курорти...,, а вие тук плюете, че друг ги давал за благотворителност???! Ето заради това, съм по-склонен да мисля, че реформиран и взел поуки ГЕРБ, с помощта и коректива на една или още по-добре две сини партии или поне център-дясно, заедно биха могли да свършат по-добра работа, от такава безпринципна коалиция като комунисти, турци и крайни националисти?!?! То нали надеждата умирала последна.. Но поне мисля позитивно.. Та, питам аз, като мразиш червени и турци, гербаджиите също, от кои си?! И освен да мразиш, друго знаеш ли да правиш?! Знаеш, тъй като те гледам, да пишеш тук гнусотии, да натрапваш "опорни точки" и да плюеш. Да привличаш глупците с лъжите си и да плюете страстно заедно :mrgreen: Хех, нещастници...

Човече, колкото повече пишеш толкова повече затъваш в простотията си, погледни си мненията, та ти нямаш нито едно мнение без да обидиш опонентите си с думите "простак" "малоумник" "глупак" , а всъщност ти си истинския глупак, защото само глупака обижда събеседниците си в спора с тези думи.Един психолог ще потвърди думите ми на 100%.Защо те е срам да си признаеш че си мюсолманин или евреин и че си от Gerb ??? Знам че се навъдихте много, лошото е че са правите на Българи, а защитвате анти-Българските интереси.Говориш за злоба, а само обидаш хората, то какво да си говорим истинския електорат на БСП, ДПС и Герб винаги е бил главно от белите турци.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 дек 2013 15:32

Балкански Орел написа:
Iceberg написа:
alexveselinov написа:
Iceberg написа:
alexveselinov написа:Борисов прави всичко възможно, за да се хареса или директно да подкупи ромите и мохамеданите. Ердоган заяви, че Турция желае успех на ГЕРБ в изборната битка. От всички партии ГЕРБ бяха разобличени в най-много купувания на гласове, а „инструктажа“ в хотела на депутат от ГЕРБ тотално онагледи наглостта на тези люде. На местните избори през 2011г. Европа ясно каза, че е имало груби нарушения при провеждането на изборите, ГЕРБ се направиха на „дръж ми шапката“.Малко след като подаде оставка Бойко Борисов се скри в болницата, за да не отговаря на неудобните въпроси за това в какво състояние заварва държавата служебното правителство, което също отказа да коментира, защото масовите протести нямаше да затихнат, ако истината беше казана в очите на хората. По това време вече няколко души се самозапалиха, но главния мюфтия беше по-притеснен за Бойко Борисов за това и го посети в болницата където го разцелува и му пожела бързо оздравяване. Жест, който е изключително показателен. Малко по-късно Цветанов поиска от главния мюфтия да му изготви списък с джамии, за които ГЕРБ да отделят пари за ремонт. И всичко това – седмици преди изборите. На всичкото отгоре главния мюфтия написа писмо до имамите с призив да гласуват за ГЕРБ. Това е истината, която явно не се харесва на зомбираните Бойковисти
Припомнете си, че Борисов и Цветанов поканиха на конференцията в зала “Армеец” Месут Йелмаз. Това е турски мафиот, съден и разследван за връзки с мафията. Благодарение на Цецка Цачева турското знаме цъфна на сградата на българския парламент

Сега като си толкова отворен чакам да ме обориш

Човече, колкото повече пишеш толкова повече затъваш в простотията си, погледни си мненията, та ти нямаш нито едно мнение без да обидиш опонентите си с думите "простак" "малоумник" "глупак" , а всъщност ти си истинския глупак, защото само глупака обижда събеседниците си в спора с тези думи.Един психолог ще потвърди думите ми на 100%.Защо те е срам да си признаеш че си мюсолманин или евреин и че си от Gerb ??? Знам че се навъдихте много, лошото е че са правите на Българи, а защитвате анти-Българските интереси.Говориш за злоба, а само обидаш хората, то какво да си говорим истинския електорат на БСП, ДПС и Герб винаги е бил главно от белите турци.

То теб човек с кеф да те обиди :mrgreen: Пращиш от простотия, как да ти кажа умню???! :lol: Бива, бива простотия, ама толкова не бива, чак струи от теб, прелива :lol: Пък и не виждам какво лошо има, да кажеш на човек в лицето истината?! ;) Православен християнин съм, роден и живеещ във Варна, не съм член на ГЕРБ, безпартиен съм. За някои неща ги подкрепям, за други - не! Просто не виждам друга алтернатива!? И не на последно място, за разлика от тебе, грамотен съм. Като ти гледам писанията.. то грешка след грешка, та чак ме е срам :oops: Излагаш българския род, льольо. Оп, извинете г-н Пишман родолюбецо :lol: Срам....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 дек 2013 15:35

Iceberg написа:То теб човек с кеф да те обиди :mrgreen: Пращиш от простотия, как да ти кажа умню???! :lol: Бива, бива простотия, ама толкова не бива, чак струи от теб, прелива :lol: Пък и не виждам какво лошо има, да кажеш на човек в лицето истината?! ;) Православен християнин съм, роден и живеещ във Варна, не съм член на ГЕРБ, безпартиен съм. За някои неща ги подкрепям, за други - не! Просто не виждам друга алтернатива!? И не на последно място, за разлика от тебе, грамотен съм. Като ти гледам писанията.. то грешка след грешка, та чак ме е срам :oops: Излагаш българския род, льольо. Оп, извинете г-н Пишман родолюбецо :lol: Срам....

Ти си безнадежден.
[center]Levski & Lazio[/center]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 28 дек 2013 16:17

На следващите избори без гласове за БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака и Меглена Кунева-Пръмова!

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 28 дек 2013 16:22

minchev_1951 написа:На следващите избори без гласове за БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака и Меглена Кунева-Пръмова!

За архонта ли да гласувам? Или за бюреков? Единствените които що годе вдъхват някаква надежда са РБ.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2013 16:22

urkoto написа:
counterstrike написа:
urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.

Турко, за теб знаем, всичко знаем. За теб е нормално да има джамии, българите са мургави, Костов е номер 1, но и Ибрикчи Боко не е за изхвърляне и т.н.
Болеше ли много сюнета?

Турко, между другото съм кръстен в най-старата църква в Шумен. Имам си и кръщелно свидетелство за доказателство коя религия изповядвам. А ти си имаш рязана бургия за доказателство каква религия изповядваш.

Много злоба в тебе бе, синко! Защо така? Па и всеки твой пост е за надупване до земята и рязани карабини, що така бе, родолюбецо? Кой за каквото си мисли, може би?
Иначе май словата на Уреца уцелиха слабото място, а? А именно, че си много надъхан но нямаш 10 стотинки в джоба да се усмихнеш? Искрена препоръка - гледай повече в собствената си паничка, а не какво били направили хората. Току-виж променило живота ти към по-добро, хванеш се за ръце и свърши нещо полезно за обществото, вместо само да висиш на врата на работещия човек с ТЕЛК-ове и помощи.

Не ти ли е ясно,че това не се прави с користна цел,а с политическа? На никой не му пука за "вярващите" хора! Също така в 21 век сме! Не може религията да бъде толкова важен фактор и рел. институции да имат толкова много власт!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 дек 2013 19:35

Iceberg написа:
alexveselinov написа:
Iceberg написа:

Смешко, не ми се прави на много оборотен, може да го караш малко по-спокойно и без този менторски тон. Първо ще ти кажа, че аз не плюя, а казвам самата истина. Ако мислиш, че това са гнусотии или лъжи, ти казах да ме обориш. Ако си забравил ще ти припомня 8-)
1.Строят (ремонтират) ли ГЕРБ джамии? - Факт!
2.Беше ли Месут Йелмаз в зала ''Арена Армеец''? - Факт!
3.Окачи ли Цецка Цачева турското знаме на българския парламент? - Факт!
4.Ходиха ли Цвета Караянчева и Цв. Цветанов на конгрес на Ердоган? - Факт!
Това е истината, всичко друго, което си написал е брътвеж на душевно болен гербер. За какво нормалност смееш да ми говориш, при положение, че подкрепяш партията на една бивша мутра!? Заради такива като теб, нашето мило отечество е на това дередже.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”