Анкета-ЕС или ЕАС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Re: Анкета-ЕС или ЕАС?

Мнениеот reh4o » 24 ное 2013 22:58

ЕАС разбира се !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 ное 2013 23:08

Първо, ЕС го има и ще го има. ЕАС не съществува и никога няма да съществува. Така, че писаници на тема фантазия са меко казано детски безсмислици. Това са наивни фантасмагории, на които ниско интелектуални се връзват.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 01:05

Reckless написа:Първо, ЕС го има и ще го има. ЕАС не съществува и никога няма да съществува. Така, че писаници на тема фантазия са меко казано детски безсмислици. Това са наивни фантасмагории, на които ниско интелектуални се връзват.

Вместо да се гледат належащите проблеми в скапаната ни корумпирана система, ние си фантазираме за някакви нови съюзи, та ние сме на прага на граждански катаклизми, ама пак си затваряме очите за тия неща и гледаме някой друг да обвиним.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 28 ное 2013 00:34

Viali, язък че имаш такъв ник. Какво добро искаш да видиш от ЕС , когато те ти дават акъл и съвети а ти им сер.еш във врата и плюеш в лицето. САМО В БГ няма нито един осъден магистрат, политик, общественик. Но това е НЕ защото НЯМА виновни, ами защото всичко е гнило съд, прокуратура, следствие итн. А кой позволи това да е така ? КОЙЙЙЙЙ ? Какво очакваш от ЕС, да дойдат с чували с пари и да раздават на всеки по колкото му трябват ? Като е толкова прогнил този скапан запад, защото младите продължават да се изнасят само в западна посока ??? Ако са се запътили на изток, знай че отиват в Япония или Южна Корея, но надали се избиват да пътуват в тази толкова обичана от вас Русия !

П.п. Бих се радвал да видя коментар на следния ФАКТ : Над 320 000 имота в България се водят на руски граждани ! А ако някой мине покрай Камчия, да не се чуди какво е това лай.но цъфнало в устието на реката. Не е западно, в никакъв случай !

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 ное 2013 00:40

Аз съм твърдо за да сме независимо и демократично Царство България! Дали сме в ЕС или ЕАС - все едно и също - в България от злокобния и нещастен ден 9 Септември 1944 загубихме независимостта си и сме вече 69 години под Съветско-болшевишко-кърваво комунистическо робство! Докато в България не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , България никога няма да се оправи!
А от червенотухлена Москва България не е видяла нищо добро!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 ное 2013 02:11

Безкомпромисен написа:Аз съм твърдо за да сме независимо и демократично Царство България!

Сега, ако посочиш и кой да е управляващият монарх, цена няма да имаш !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 ное 2013 09:24

THE G.A.M.E написа:
Безкомпромисен написа:Аз съм твърдо за да сме независимо и демократично Царство България!

Сега, ако посочиш и кой да е управляващият монарх, цена няма да имаш !

Батенберг все още има наследници, каузата не е загубена!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 28 ное 2013 15:13

Цялата работа идва от това - собствениците на любимия отбор са азиатци и по-точно анадолци. Затова и го влече към Азия. Можеш да пуснеш и тема - с чалма или с шапка :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 20:02

За ЕАС и Русия.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 20:07

DrAvalanche написа:
wolf написа:
DrAvalanche написа:
wolf написа:ЕАС разбира се, след като ЕС не може да ни даде нищо с което да допринесе развитието на държавата - дори обратното, все по затриващ натиск

А какво ти даде Русия през това време?

Замисли се какво е дала през годините и при кой режим чисто икономически сме били по-добре. Дивия комунизъм вече го няма, е виж Китай, виж Русия. Най-малкото можем да се надяваме на подобрен търговски стокообмен и по-евтини горива и газ за отопление. И за разлика от преди 89та няма да забранят вноса на западни стоки, успокой се. Я ми кажи на твой ред - какво ни даде ЕС и САЩ през тея 20 години?

Живял съм и при предишния режим и сега. Преди с много зор, след щателно проучване и с лимитирани средства се стигаше до ГДР. Сега пътувам навсякъде из Европа само с лична карта.

А относно евтиния газ и горива виж Украйна и Беларус и благополучието в което се къпят.

И за финал - комунистическа Москва е най-скъпия град в света, където обикновените хора не могат да си позволят нищо освен вегетиране.

Бил ли си в Москва? :?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”