alexveselinov написа:Основната разлика между Волен и Бойко че единия беше премиер 4 години. Цели четири години ние трябваше да търпим сикаджията Борисов![]()
Държавният дълг на България е нараснал с 4 398 000 милиарда лева в мандата на ГЕРБ. Това сочат данните на Националния статистически институт, които са потвърдени от Евростат публикувани днес. През 2009 година външният дълг на страната е бил 14.6% от Брутния вътрешен продукт. През 2012-а вече е 18.5%.В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв. Дотук с баснята за “успешното управление на ГЕРБ”!
Ето ти една снимка, може да си я увеличиш и поставиш като фототапет![]()
[offtopic][/offtopic]
Виж и това видео и кажи това поведение нормално ли е за премиер на България?
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ian1S80Rzmg#t=50[/youtube][/offtopic]
Отговори на конкретните въпроси, които ти зададох. Виждаш, че аз отговарям на всичко. Бъди коректен към хората срещу теб и не се крий! Защото създаваш впечатлението, че те е страх да отговаряш, защото няма какво да кажеш. Пък и така ще си проличи какъв човек си и ти...
Тия работи, които си снесал съм ги коментирал и ще ги коментирам отново.
Подай ми страницата на сайта в Евростат, защото аз съм ги гледал преди време и съвсем други данни видях. Ето какви са в НСИ.
http://www.nsi.bg/spagebg.php?SHP=1&tab=4#cont
По данни излиза, че е нарастнал от 5.1 милиарда на 7.3 милиарда, което доста се разминава с твоите данни.
Относно записът, който си дал-имало е експертиза, която трябва да покаже на кого е гласът. Има хора, чиито гласове си приличат. Прокуратурата тогава реши да не повдига дело. Може и да са направили експертиза и да се окаже, че този запис е монтиран, фалшифициран и т.н. Нямам мнение и способности да преценя дали е така. Но записите на Волен, които ти изпратих съм ги гледал на живо! Ако е вярно има и други аспекти. Аз не одобрявам това в никакъв случай и такива неща трябва да се наказват. Само че не се наказват. И е така не само тук, не само с този човек, не само с тази партия или това правителство. Знаем за Берлускони, имаше случаи и в Германия, Англия и дори и в ЕС. Не съм наивник и знам, че интереси играят в цял свят-къда по-малко, къде повече. Ти така и не разбра, че аз искам най-доброто ВЪЗМОЖНО за България. Не търся невъзможни неща. Както примерно Юрген, който не искал бс/к/п и д/п/с, но не искал и ГЕРБ. Е, кой тогава иска? Кой е възможно да вземе управлението? И ако никой коя от тези е за предпочитане?
Jürgen написа:parvanoff написа: Нека попитам теб-ако почне да се лее кръв на улицата и знаеш, че твоята оставка ще намали конфронтацията, ти би ли си я подал?
Ами, зависи от ситуацията. Ако ми я искат някакви фанатици, много ясно, че няма да я подам. Но ако видя, че аз съм причината за всичко това, без да се замислям бих си я подал. И все пак внимателно бих анализирал всички плюсове и минуси преди да взема решение. Това междудругото...
Да, но понякога тези плюсове и минуси се изчисляват трудно. Макар и според мен тези протести да бяха провокирани, в тях участваха и много непредубедени хора и в никакъв случай не са били всички фанатици, лумпени и т.н. Те също могат да пострадат при такива сблъсаци, нали?
[/offtopic]