Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 17 ное 2013 15:51

Dani написа:Ми за жалост вече да се държиш нормално е "тъпо". Както казах има още такива деца, така че може някой ден нещата да се обърнат. Според мен основният проблем е в родителите и примерът, който те дават! Колкото повече един родител обръща внимание на детето си, толкова по-добре възпитано ще е то. А тези деца, на които не им е обърнато внимание вкъщи, търсят такова в училище и оттам идват проблемите според мен! ;)

Приятел, знам как е. По-голям съм от тебе и сега като погледна назаде се ядосвам, що не пих и не слушах мазно и аз с другите.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 ное 2013 16:04

Колко е прав автора на темата не зная, но той замисли ли се преди да напада младите, че те са плод точно на неговото поколение, което той се опитва да изкара пер4фектно?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 ное 2013 16:05

Грозно е да си комунист знаем всички, но виждам, че е особено жестоко да си грозен комунист :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 ное 2013 18:28

stefani написа:Грозно е да си комунист знаем всички, но виждам, че е особено жестоко да си грозен комунист :lol:

Комунист не е ли достатъчна обида :mrgreen:
От вашето и предходното поколение не е възможно да има по-лошо. От 1944 година поколенията са пълен провал и вие сте виновни за състоянието на държавата. По тази проста логика нашето поколение просто няма начин да е по-тъпо като цяло от вашето, защото със всяка изминала година от 89-та се увеличава стандарта на живот, тоест всяко следващо е по-добро от предишното ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 17 ное 2013 18:50

Soulen написа:
stefani написа:Грозно е да си комунист знаем всички, но виждам, че е особено жестоко да си грозен комунист :lol:

Комунист не е ли достатъчна обида :mrgreen:
От вашето и предходното поколение не е възможно да има по-лошо. От 1944 година поколенията са пълен провал и вие сте виновни за състоянието на държавата. По тази проста логика нашето поколение просто няма начин да е по-тъпо като цяло от вашето, защото със всяка изминала година от 89-та се увеличава стандарта на живот, тоест всяко следващо е по-добро от предишното ;)

Затова ли февруари месец имаше такива огромни и НАИСТИНА спонтанни протести?!?!Доколкото знам хората просто нямаха физическа възможност да си плащат и най-належащите сметки!А ти явно не си живял преди 89 год., защото тогава хората нямаха проблеми с плащане на сметки!Имаше други проблеми, но в сравнение със сегашните, онези бяха направо.......!!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 17 ное 2013 18:59

От това,което прочетох,авторът на темата не е по добър материал от този за когото говори.Това да твърдиш,че най умните избягали в чужбина,а тук останали тъпаците,може да го твърди само абсолютен тъпак.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 ное 2013 19:21

Soulen написа:...По тази проста логика нашето поколение просто няма начин да е по-тъпо като цяло от вашето, защото със всяка изминала година от 89-та се увеличава стандарта на живот, тоест всяко следващо е по-добро от предишното ;)

1. Двете правописни грешки само в 1 изречение малко трудно ще ме убедят в нивото на твоето образование. Тези неща се учат в първи клас, все пак... :lol:
2. Това за непрекъснатото увеличаване на стандарта на живот през периода 1989 - 2013 г. просто не е вярно и си го написал, гледайки в тавана. Само един пример: През 90-те години има известно намаляване на средната продължителност на живота у нас. ;)
https://www.google.bg/publicdata/explor ... 0%B8%D1%8F
3. Да ти обяснявам, че няма пряка връзка между стандарт на живот и интелигентност, просто е излишно - няма да ме разбереш. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 ное 2013 20:29

Captain Stottlemeyer написа:
Soulen написа:...По тази проста логика нашето поколение просто няма начин да е по-тъпо като цяло от вашето, защото със всяка изминала година от 89-та се увеличава стандарта на живот, тоест всяко следващо е по-добро от предишното ;)

1. Двете правописни грешки само в 1 изречение малко трудно ще ме убедят в нивото на твоето образование. Тези неща се учат в първи клас, все пак... :lol:
2. Това за непрекъснатото увеличаване на стандарта на живот през периода 1989 - 2013 г. просто не е вярно и си го написал, гледайки в тавана. Само един пример: През 90-те години има известно намаляване на средната продължителност на живота у нас. ;)
3. Да ти обяснявам, че няма пряка връзка между стандарт на живот и интелигентност, просто е излишно - няма да ме разбереш. 8-)

Дам, страхотен атестат е писането от компютър за нашето образование, няма що. Сещаш се предполагам, че всеки пише бързо и не преглежда особено правописните си грешки, а относно моето образование, то тече и в момента. За стандарта на живот гледам от собствена гледна точка, как почти всеки в момента може да си позволи да си купи кола, нещо немислимо преди за много хора или са е чакало с години за съветските боклуци наречени коли. Ако живеехме през комунизъм щях да копам на нивата сега, а не да уча за висше, да имам хубава кола и да живея добре 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 ное 2013 21:09

Най-вероятно авторът просто се опитва да разбуни духовете с тази тема. ;) Ако не е така, значи той е достигнал своята критична точка, след която вече не може да се приспособява към новото (напълно нормален процес, който протича при всеки в един или друг етап от живота) и темата му е нещо като защитна реакция.
Фактът е, че светът се развива към по-добро, само че това може да се забележи, когато се погледне количествено, а не когато се говорят приказки от типа ала-бала.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 17 ное 2013 21:10

Soulen написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Дам, страхотен атестат е писането от компютър за нашето образование, няма що. Сещаш се предполагам, че всеки пише бързо и не преглежда особено правописните си грешки, а относно моето образование, то тече и в момента. За стандарта на живот гледам от собствена гледна точка, как почти всеки в момента може да си позволи да си купи кола, нещо немислимо преди за много хора или са е чакало с години за съветските боклуци наречени коли. Ако живеехме през комунизъм щях да копам на нивата сега, а не да уча за висше, да имам хубава кола и да живея добре 8-)

Е там е проблема,че всички, които трябва да копате на нивата учите за висше . :lol:
Последна промяна от фифи перото на 17 ное 2013 21:32, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”