James Beattie написа:Alexx написа:James Beattie написа:Ъъъ,

Всъщност, ние не вярваме в bullshits , затова и не ни пука какво разправят различните религии. Добре, ти вярват в твойта си религия. Тогава, къде отиват другите богове? Ти не вярваш в тях, нали? Другите религии са измислици, за теб. Тогава, за какво говорим

Това мнение е като на типичен религиозен фанатик. Всичко което не смятам,че е така значи е булишит. Така би отговорил един сектант.
Теб + THE GAME, съм ви отписал от тези теми на разговори

Имам ви, за хора, с нещо сбъркано в тях. Вие сте едни от най-религиозните във форума. Оспорващи еволюцията и всико останало. Нещо ви е сбъркано в главата или сте отгледани в грешна среда, която ви е повлияла драстично на възгледите над живота и Света.
Всъщност, колегата "Alexx" не е вярващ е Бог.
Хеле пък да е религиозен.
Неговото мнение за сътворението, религиите и това, кой и по-какъв начин е повлиял на развитието на хората, се разминава, в някои аспекти сериозно, в други, не чак толкова, от моето.
Иначе за мен да се вярва в "Еволюцията" е не просто грешно, а идиотско.
Все едно да се вярва, че нещо може да се материализира от нищото... Това е физически невъзможно.
Няма закон във вселената, който да посочва подобно нещо.
Нещо, или е възможно, или не.
Няма средно положение...
"Еволюционната теория" е съшита с бели конци и множество "факти" са изоблечени като такива.
В една теория щом някой прибягва до лъжа и манипулация, самата теория и да има научна почва, се компрометира.
В крайна сметка, вярващите в това, че има създател, са над 5 млрд.
Това го посочих и в друга тема... Писах още, че най-старите и древни народи посочват ИЗРИЧНО, че техните "създатели" и учители ( "създатели" умишлено е в кавички ) ... Са слезли от небето/звездите.
В някои текстове се описват подробно дори "апаратите" с които слизат.
В индийската "махабхарта" ( дано не бъркам наименованието ) ... Има даже рисунки, дори и начини на действие на тези "апарати" !
Разбира се, в голяма част слезлите от небето същества не са никакви богове, но е разбираемо защо са считани за такива
Как да е... Това са подробности.
Толкова ли неможе да схванете, че религиите са се появили и повлияли от нещо случило се ?
И тези случили се неща, не са природни явление или там каквото и да било естествено.
Щото древните са имали знания за движението на звездите и галактиките дори, при това прецизни, та тези хора ли няма да направят разлика между мълния и нещо извънредно случващото се.
Па и да ти кажа ( напиша в случая ) ... Не съм особено религиозен.
Аз се определям като особен чешит вярващ.
Не се моля всеки ден, не съм чел задълбочено Библията, но имам представа за основните неща.
Но единственото нещо, в което съм сигурен е, че хората сме създадени по образ и подобие на свръх същество.
Кой както иска да го нарича.
За мен е Бог - Татко.
Ставал съм свидетел - лично, на невероятни неща.
Всеки вярва на това, което е видял и усетил, е вие - невярващите не сте, за това донякъде разбирам скептицизмът ви.
Но и няма как да видите, щото не търсите, а и очите ви са затворени за подобни неща.
Искате или не, трябва да знаете, че науката лъже.
Не религиите манипулират, а тези, които имат достъп и възможности до това, да си възлагат възгледите под "булото на науката".
И те го правят по-възможно най-безкрупулният начин.
Но стойте и гледайте, как "науката" ще се обърне към религията... И най-големите невярващи ще станат "вярващи".
Разбира се, някои с цел... За това и думата е в кавички.
Що се отнася до небивалицата на Дарвин, то тя ще бъде отхвърлена макс до 10-на - 15 години.
Доказателствата срещу нея и сега валят ...