vaskonti написа:Защото...се е осъзнал?
Осъзна се да не подкрепя ГЕРБ, иначе не се притеснявай и до новините на турски ще стигне.Сега има по-важни задачи-мораториума за земята и бежанската криза.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Защото...се е осъзнал?
alexveselinov написа:dunavfc написа:alexveselinov написа:
Когато фактите говорят и боговете мълчат
Винаги си ме кефил,колко си бил елементарен с тия колажи,снимки и т.н. Аз пък мога да ти дам видео на твоя гуру - Волен в което ясно се вижда и чува,как психопата хвали Бойко Борисов и казва,че това е човекът,който може да промени тази страна,ако мислиш,че си говоря наизуст,само кажи...
Волен се осъзна навреме, но ти дали ще се осъзнаеш някога?
alexveselinov написа:vaskonti написа:Защото...се е осъзнал?
Осъзна се да не подкрепя ГЕРБ, иначе не се притеснявай и до новините на турски ще стигне.Сега има по-важни задачи-мораториума за земята и бежанската криза.
dunavfc написа:alexveselinov написа:dunavfc написа:alexveselinov написа:
Когато фактите говорят и боговете мълчат
Винаги си ме кефил,колко си бил елементарен с тия колажи,снимки и т.н. Аз пък мога да ти дам видео на твоя гуру - Волен в което ясно се вижда и чува,как психопата хвали Бойко Борисов и казва,че това е човекът,който може да промени тази страна,ако мислиш,че си говоря наизуст,само кажи...
Волен се осъзна навреме, но ти дали ще се осъзнаеш някога?
Е това ли е оправданието,бил се осъзнал ? И аз мога години наред да безчинствам и накрая да изляза и да кажа - "Беше грешка,не постъпих правилно,вече съм нов човек"
Не може Волен Сидеров да говори с такава омраза към ББ и да го изкарва най-корумпираният,най-некъдърният и т.н и т.н. и в същото време само преди 2-3 год. да го е обявил за "правилният" човек.
Все едно аз от утре да стана симпатизант на БСП,такава палачинка не може да се осъзнае...
vaskonti написа:alexveselinov написа:vaskonti написа:Защото...се е осъзнал?
На бас на каквото кажеш, че докато статуквото в парламента е такова, Волен няма да обели нито дума по въпроса с новините и високоговорителите на джамията? На бас на каквото кажеш, че в момента, в който статуквото се промени и когато от Волен отново няма да зависи нищо, той пак ще повдигне "важния" въпрос с новините на турски?
И изобщо какво общо имат новините на турски с подкрепата на Волен за ГЕРБ?
alexveselinov написа:vaskonti написа:alexveselinov написа:vaskonti написа:Защото...се е осъзнал?
На бас на каквото кажеш, че докато статуквото в парламента е такова, Волен няма да обели нито дума по въпроса с новините и високоговорителите на джамията? На бас на каквото кажеш, че в момента, в който статуквото се промени и когато от Волен отново няма да зависи нищо, той пак ще повдигне "важния" въпрос с новините на турски?
И изобщо какво общо имат новините на турски с подкрепата на Волен за ГЕРБ?
Високоговорители на джамията бяха намалени точно по-искане на Атака,това не трябва да се забравя.Спомняш ли си лъжата на Бойко през 2009г. че ако дойде на власт ще премахне новините на турски език?
Както се вижда нищо в Парламента не зависи от Волен,дори да падне Орешарски и на власт да дойдат ГЕРБ статуквото по-национално важните въпроси си остава същото.
Безкомпромисен написа:И Господари на ефира, и ГЕРБ , и авторът пуснал темата са комунистически престъпници , на които мястото им е в затвора!
Alexx написа:Безкомпромисен написа:
Лидерите на ГЕРБ имат големи офшорни бизнеси. Май това ги прави капиталистически престъпници.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], tmanolov и 9 госта