67 години Република България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: 67 години Република България

Мнениеот MAЙOPA » 08 сеп 2013 22:02

URKOTOИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение мууууууухахаха,край намерихме си форумният митьо пищова(демек УРКОТОИзображение)Изображение Изображение Изображениесега търсим и един папа ЖАНИзображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 сеп 2013 22:04

MAЙOPA написа:URKOTOИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение мууууууухахаха,край намерихме си форумният митьо пищова(демек УРКОТОИзображение)Изображение Изображение Изображениесега търсим и един папа ЖАНИзображение

Ако Уреца е Митю Пищова, то в такъв случай тичай до магазина за газирана вода 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 сеп 2013 22:08

urkoto написа:
MAЙOPA написа:URKOTOИзображение

Ако Уреца е Митю Пищова, то в такъв случай тичай до магазина за газирана вода 8-)

Урко!

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 сеп 2013 22:20

Това за мен са нагли комунистически лъжи от един парцал за манипулация и денинформация 555!Там са платили на комунистическия престъпник Димитър Кралев да хули по мен! Баща ми никога не е бил в тази комунистическа пасмина СДС - нагла комунистическа лъжа! Майка ми е музикантка и 18 пъти е уволнявана от работа, само защото не се продаде на комунистическите престъпници!Моите родители ме учиха да бъда честен и достоен българин монархист и антикомунист и те ми разказваха що за стока са комунистичвските престъпници с риск за техния живот! Явно не съм им толкова безразличен , щом комунягите и до днешен ме заплашват по телефона денонощно, но въпреки всичко ще продължа да изнасям техните престъпления на бял свят! А всички вие говорите нагли лъжи по адрес на моите родители!
И да - Георги Жеков ще накаже комунистите!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 сеп 2013 22:25

doktora25 написа:
Безкомпромисен написа:Иначе не виждам клипа!

http://vbox7.com/play:53f0d23d

Това момиче е сравнително интелигентно на пръв поглед , само трябва да проследя от къде е, от какъв род произхожда , какви са родителите й,какво работи, дали не е свързана по някакъв начин с някои комунистически престъпници , дали не се прави на антикомунистка или е нормално момиче, което иска радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация?Тези неща са важни!!!Ако се прави на антикомунистка , не ща дори да разговарям дори с нея! Искам да съм екологично чист!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 сеп 2013 22:25

Безкомпромисен написа:И да - Георги Жеков ще накаже комунистите!

Как по-точно? Като им пръдне на х*я? Щото така като гледам досега май единствено това е успял да постигне великия и недостижим г-н Жеков :|

Нека теглим чертата и да видим що за мъж е този господин.
Посадил ли е дърво - вероятно, предполагам като малък.
Къща вдигнал ли е - дълбоко се съмнявам
Дете не е направил, това той го заяви ясно и категорично.

Изводите оставам на вас. В момент на отрицателен естествен прираст и когато нацията ни е на ръба на унищожението, този човек отказва да прави деца, а се има за патриот и родолюбец. По това ми напомня на Волен Сидерооглу. Иначе казано национален предател :idea:

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 сеп 2013 22:29

Другарю неуспял и нереализирал комсомолецо Жеков, къде се изгубихте неразумний люде.О рицарю и кавалере на столетната червена дама зовем ви ний елате при нас.Надяваме се вкупом ние че антракта в цирка наближава и ще положите блаженно и морно тяло пред "Правец"-ът-отроче на комунизма-строя в който сте лудо влюбен.Чакаме ви в захлас и унес,другарю.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 сеп 2013 22:29

urkoto написа:
Безкомпромисен написа:И да - Георги Жеков ще накаже комунистите!

Как по-точно? Като им пръдне на х*я? Щото така като гледам досега май единствено това е успял да постигне великия и недостижим г-н Жеков :|

Нека теглим чертата и да видим що за мъж е този господин.
Посадил ли е дърво - вероятно, предполагам като малък.
Къща вдигнал ли е - дълбоко се съмнявам
Дете не е направил, това той го заяви ясно и категорично.

Изводите оставам на вас. В момент на отрицателен естествен прираст и когато нацията ни е на ръба на унищожението, този човек отказва да прави деца, а се има за патриот и родолюбец. По това ми напомня на Волен Сидерооглу. Иначе казано национален предател :idea:

Когато България стане нормална държава и свободна зона от комунизъм и комунистически престъпници тогава ще мисля за семейство и дете!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 сеп 2013 22:31

Безкомпромисен написа:Това за мен са нагли комунистически лъжи от един парцал за манипулация и денинформация 555!Там са платили на комунистическия престъпник Димитър Кралев да хули по мен! Баща ми никога не е бил в тази комунистическа пасмина СДС - нагла комунистическа лъжа! Майка ми е музикантка и 18 пъти е уволнявана от работа, само защото не се продаде на комунистическите престъпници!Моите родители ме учиха да бъда честен и достоен българин монархист и антикомунист и те ми разказваха що за стока са комунистичвските престъпници с риск за техния живот! Явно не съм им толкова безразличен , щом комунягите и до днешен ме заплашват по телефона денонощно, но въпреки всичко ще продължа да изнасям техните престъпления на бял свят! А всички вие говорите нагли лъжи по адрес на моите родители!
И да - Георги Жеков ще накаже комунистите!

Джадаят се завърна. :mrgreen: :lol: Нека силата бъде с тебе неразумний люде. :mrgreen:

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 сеп 2013 22:31

Безкомпромисен написа: Когато България стане нормална държава и свободна зона от комунизъм и комунистически престъпници тогава ще мисля за семейство и дете!

То тогава българки няма да са останали в България. Да не би да искате да кажете, че предпочитате циганките пред българките, Жеков? Това ли ви е патриотизма на вас. Май сте патриот и антикомунист ама само по форумите и на приказки. Не съм ви видял да ходите да се борите за разни смислени неща, като например за демонтирането на паметника на съветската армия. То така по форумите е лесно.

Върни се в “Свободна зона”