Комунизмът си направи пластична операция и ни управлява

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Комунизмът си направи пластична операция и ни управлява

Мнениеот de.bil » 21 авг 2013 21:37

Ченгетата и глупавите им отрочета пак бълват уникални глипости! Какви комунисти и комунизъм ви пулсира в празните чутури :?: Къде ги видяхте тия комунисти, щото освен затъпяли бивши шестаци и подлизурковци други невиждам. Командват ни едни и същи от преди 9 септември, след това, както и след 10 ноември. Някога и да е имало комунисти къде са сега? Тия дето ни управляват са нещо друго, автора на темата не го знам какъв е, ама дано не си вярва на нелепостите дето пише. Ако пък вярва, значи е за съжаление- аватарът ми му приляга, ако не вярва- ... ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 авг 2013 22:41

Къв комунизъм ви управлява, бе? Изтрещяла история. И тоя терминал 2, дето Сульо и Пульо го развява-ами махайте се! Те там са умрели за неграмотни киртаци като вас. Чиниите и кенефите ви зоват, заминавайте. Май много си повярвахте, че сте ентелегентни и красиви. А сте си киртаци, при Бибитко що не отидохте на терминала?
Щото сте смешни герберасти, чели по книга и половина като патрона си. Комунизъм и бръмбари има в главите ви. Да - и модерните думички задкулисие и диверсификация. На терминал ще ходят, задниците си не могат да избършат... И да идете, пак ще сте същите мрънкалници, пак ще ви пречи целият свят.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 авг 2013 22:45

sin4ec написа:Къв комунизъм ви управлява, бе? Изтрещяла история. И тоя терминал 2, дето Сульо и Пульо го развява-ами махайте се! Те там са умрели за неграмотни киртаци като вас. Чиниите и кенефите ви зоват, заминавайте. Май много си повярвахте, че сте ентелегентни и красиви. А сте си киртаци, при Бибитко що не отидохте на терминала?
Щото сте смешни герберасти, чели по книга и половина като патрона си. Комунизъм и бръмбари има в главите ви. Да - и модерните думички задкулисие и диверсификация. На терминал ще ходят, задниците си не могат да избършат... И да идете, пак ще сте същите мрънкалници, пак ще ви пречи целият свят.

Синчец, много си директен. Иначе това, което казваш, е самата истина. На космополитите няма как да им стига пространството, за да реализират своя "потенциал".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 22 авг 2013 02:48

Съберете се последните трима, белким направите един мозък. Някой да ви е казал, че който мрази БКП и СССР е герберист. Иначе разбирате "много", ама нейсе, то затова по най-големите градове има най-малко граждани. Лека нощ! И не забравяйте партийните книжки и пистолета под възглавницата, утре нищо не се знае, може "да дойдат танковете"... Приятни сънища, крадци и убийци!
Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 авг 2013 11:32

de.bil написа:Ченгетата и глупавите им отрочета пак бълват уникални глипости! Какви комунисти и комунизъм ви пулсира в празните чутури :?: Къде ги видяхте тия комунисти, щото освен затъпяли бивши шестаци и подлизурковци други невиждам. Командват ни едни и същи от преди 9 септември, след това, както и след 10 ноември. Някога и да е имало комунисти къде са сега? Тия дето ни управляват са нещо друго, автора на темата не го знам какъв е, ама дано не си вярва на нелепостите дето пише. Ако пък вярва, значи е за съжаление- аватарът ми му приляга, ако не вярва- ... ;)

Аз това се опитвам да обясня на господин Безкомпромисен. След 9 септ. ни управляват същите хора които ни са управлявали преди това. След 9ти са избити почти всички истински комунисти. След 9ти ни управляват партийци. Но според г-н Безкомпромисен преди 9ти са ни управлявали високо морални политици и "супер" цар, който мислел за народа, и всичко е било по мед и масло. Да ама в някоя паралелна Вселена.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 авг 2013 20:34

гарфилд написа:Даниел,благодаря за отговора.Схванах мисълта ти.Аз помислих друго.Аз бях на 18,когато дойде 10.11. и мога да направя разликите,между тогава и сега.Казваш свободата да избираш и да пътуваш,да живееш...добре,но не е ли много висока цената,която ние всички плащаме,за тази свобода?

Да, висока е. 45 години да се оставиш да те управляват и крадат селяци завършващи университета с тройка няма как да не бъде висока.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 авг 2013 20:37

sin4ec написа:Къв комунизъм ви управлява, бе? Изтрещяла история. И тоя терминал 2, дето Сульо и Пульо го развява-ами махайте се! Те там са умрели за неграмотни киртаци като вас. Чиниите и кенефите ви зоват, заминавайте. Май много си повярвахте, че сте ентелегентни и красиви. А сте си киртаци, при Бибитко що не отидохте на терминала?

По-добре да мия чинии и кенефи за 900 евро, отколкото да съм висшист за 600 лв.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”