Само "Левски" и ЦСКА ли са виновни?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Plovdiv1912
Контакти:

Re: Само "Левски" и ЦСКА ли са виновни?

Мнениеот Plovdiv1912 » 13 авг 2013 22:55

mirodes написа:ЦСКА и Левски имат привърженици в цялата страна за разлика от другите отбори,чиито привърженици са само местни.И аз не съм от София,но подкрепям ЦСКА.Това е положението-нито Лудогорец,нито Литекс могат да наберат фенове в страната,защото са фирмени отбори на собствениците си.Ботев Пд и Локо Пд освен от града имат и привърженици от пловдивските села и дотам.Аз съм от Пазарджик,който е на 30 километра от Пловдив и може да се каже,че познавам доста хора,интересуващи се от футбол.И няма нито един фен на Ботев или Локото-всичките са или левскари или цесекари.

Ти си велик!
Ти изби рибата!
Тези, които познаваш от Пловдив, да не би да са от Пазарджик и само да са идвали в Пловдив?
Истината е една!
Няма вече армия и милиция да диктуват кой къде ще играе.
Пригответе се за дълго стоене в миниманса!
100100100100

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 13 авг 2013 23:01

Plovdiv1912 написа:
mirodes написа:ЦСКА и Левски имат привърженици в цялата страна за разлика от другите отбори,чиито привърженици са само местни.И аз не съм от София,но подкрепям ЦСКА.Това е положението-нито Лудогорец,нито Литекс могат да наберат фенове в страната,защото са фирмени отбори на собствениците си.Ботев Пд и Локо Пд освен от града имат и привърженици от пловдивските села и дотам.Аз съм от Пазарджик,който е на 30 километра от Пловдив и може да се каже,че познавам доста хора,интересуващи се от футбол.И няма нито един фен на Ботев или Локото-всичките са или левскари или цесекари.

Ти си велик!
Ти изби рибата!
Тези, които познаваш от Пловдив, да не би да са от Пазарджик и само да са идвали в Пловдив?
Истината е една!

бе не знам кой ше седи в миманса, ама знам че когато ДПС падне от власт, Ботев отива пак в Б група :lol:

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 13 авг 2013 23:02

Кашчей написа:Когато спрете да се фукате, че сте нещо повече и се сетите, че повечето е било защото отборите са от София и бяха партийните галеници , тогава и сигурно ще спрат да ви заяждат феновете на другите отбори. Сега сте мръвки и двата отбора, но като ви се покажат слабостите и успехите на друг отбор се започва с фенове, купи, евроучастия....Уважавай, за да те уважават!

Много си изтъркан с тия подписи за ЦСКА. не си актуален :twisted:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2013 23:02

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Plovdiv1912 написа:

Ти си велик!
Ти изби рибата!
Истината е една!

бе не знам кой ше седи в миманса, ама знам че когато ДПС падне от власт, Ботев отива пак в Б група :lol:

Ти си като бамбук-бързо ти растат никовете, но вътре все е кухо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 13 авг 2013 23:06

Кашчей написа:[

Те не са виновни.Виновни са арогантните им фенове, арогантните журналисти и собственици! Отборът, като понятие не може да бъде виновен за нищо, но феновете, с просташко, нагло и грандоманско поведение-да, виновни са. Виновни са и ръководителите, с подобно поведение, със задкулисните игри. Виновни са и журналисти от рода на Русев, Грънчаров, ГА , Александров, Суровянски, Жаклин, Полковника, които след всяка загуба на любимия отбор изписват реки от мастило по въпроса, като много рядко се признава класата на съперника.
А за последният ти въпрос- когато се бараш за гранд и се имаш за нещо повече от другите е естествено да те гледат и коментират. На принципа, че няма лоша реклама, нали 8-)

е добре де, как да призная "класата" на Локо ПД примерно, след като те за 94 минути минаха два пъти центъра и взеха че вкараха два случайни гола, без дори да са направили атака.Това не е "класа" а си е чиста случайност, плюс слабости в противниковия отбор.Класа разбирам да са ни надиграли, да са ни матирали защитата с някаква хубава комбинация..а то какво- един гол от статично положение, и един удар от 30 метра, дето дяда ти Кабур още 15 пъти да я ритне от там нема да влезе :lol:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 авг 2013 23:11

Кашчей написа:
msm написа:Много сте ми интересни всички, които мразите. Чета мнения, че не трябвало да се обичат отбори от други градове, но никъде не видях някой да казва, че не трябва и да се мразят!? Също така чета, че Левски и ЦСКА били галеници на партията, а в същност тя не съществува ( или поне в оня си вид в който колеше и бесеше) от 1989г., а това е вече 24години. И накрая ще ви кажа, че ако не са били Левски и ЦСКА , ще са били някой други (примерно Славия и Черно море), но грандове винаги ще има, макар и да са само на държавно ниво. Мразещите сега Левски и ЦСКА щяха да мразят и другите. Това си им е в кръвта - да мразят! Но градове има на всякъде, независимо от това как са създадени, кой колко ги мрази и на кого са галеници. Примери колкото щеш: Барселона - Реал Мадрид, Милан - Ювентус, Аякс - ПСВ, Глазгоу - Спортинг,Цървена звезда - Партизан и така в почти всички държави. И тук ще попитам ЦСКА и Левски (като клубове или спортни дружества), какво са виновни, че партията ги е "избрала" за 'грандове"? ЦСКА и Левски ли са виновни, че имат милиони привърженици, вкл. журналисти, депутати, артисти, бизнесмени и др. от цялата страна. Супер глупост е да бъдат обвинявани привържениците, защо са такива на даден отбор, който не е от неговия град. Това е все едно да обвиниш меломан , че харесва Пърпъл, а не градската трупа "Джанките" или киноман, че харесва Арнолд, а не местен театрален герой. Но, разликата е, че тези любители не мразят. Те или харесват или не харесват. Има голяма разлика в мирогледа. Та въпросът е, защо не си гледате собствените отбори, а търсите кусури на чуждите.

Те не са виновни.Виновни са арогантните им фенове, арогантните журналисти и собственици! Отборът, като понятие не може да бъде виновен за нищо, но феновете, с просташко, нагло и грандоманско поведение-да, виновни са. Виновни са и ръководителите, с подобно поведение, със задкулисните игри. Виновни са и журналисти от рода на Русев, Грънчаров, ГА , Александров, Суровянски, Жаклин, Полковника, които след всяка загуба на любимия отбор изписват реки от мастило по въпроса, като много рядко се признава класата на съперника.
А за последният ти въпрос- когато се бараш за гранд и се имаш за нещо повече от другите е естествено да те гледат и коментират. На принципа, че няма лоша реклама, нали 8-)

Отговаряш ми на втората част от въпросите , а пропускаш първата за която си един от застъпниците. Но, както и да е! А за твърдението ти, че някой са виновни си има поговорка: "Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава"! В случая , защо има арогантни фенове, журналисти и собственици? Защото някой им е разрешил да са такива. Безнаказаността води до анархия и мегаломания. За задкулисните игри, тото-мачовете и хванатите съдии, също никой не прави нищо. И в същност мислиш ли, че "малките" отбори са чисти като сълза? Само, че тях никой не ги гледа. Продали някакъв мач, голяма работа - МиньорПк или пък Локо Мз. Това винаги минава между капките. Но когато става въпрос за ЦСКА и Левски винаги нещата се издигат до небесата, независимо дали е точната истина. Това и споменатите от теб журналисти доказват, че двата отбора са грандове. Тези отбори имат най-голяма аудитория независимо от това колко си пълнят стадионите. Кой е попречил на Ботев Пд, Лудогорец, Литекс и др. да си имат журналисти-привърженици и да пишат и говорят реки от мастило? Но и да се плюват като хамали. Никой! Просто те не са на такова ниво, независимо от моментното състояние на отборите!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2013 23:12

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

е добре де, как да призная "класата" на Локо ПД примерно, след като те за 94 минути минаха два пъти центъра и взеха че вкараха два случайни гола, без дори да са направили атака.Това не е "класа" а си е чиста случайност, плюс слабости в противниковия отбор.Класа разбирам да са ни надиграли, да са ни матирали защитата с някаква хубава комбинация..а то какво- един гол от статично положение, и един удар от 30 метра, дето дяда ти Кабур още 15 пъти да я ритне от там нема да влезе :lol:

Мачът ви с Локомотив го гледах. Да кажеш, че са минали 2 пъти центъра е супер арогантно левскарско изказване. И ако не знаеш, футболът се играе на голове, а не на положения и удари към вратата!
Като те чета, с всичките ти никове, оставам с впечатление, че във всеки мач Левски играе по-красиво от Барселона, МЮ, Реал, БД и Байерн, взети заедно, но само гадните съдии ви прецакват.. или антифутбола на съперника. Ако не са съдиите, ще сте направо световни клубни шампиони, ама гадовете не ви пускат дори до квалификациите за ШЛ 8-) :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 13 авг 2013 23:16

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

Никой не иска да признаваш класа на никого, нещастник. Само трябва да признаеш и разбереш "некласата" на своите.
А малоумника написал тази абсурдна тема какво очаква. Може би всички отбори да си дадем най-добрите играчи, за да ги има ли? Не, не са само ЦСКА и Левски виновни. Мисля че най-виновни са Стърчи Пишка Врачанско.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 13 авг 2013 23:18

А по въпроса за "другите начини"-обяснението е много просто.Целият есенен полусезон на миналия шампионат, Левски игра феърплей и нямаше никакви съдийски скандали около нашите мачове.В същото време Лудогорец ги скъсваха от подпиране- първите кръгове на първенството, те почти във всеки мач играеха с човек повече заради червени картони на противникови състезатели.Върха беше мача в Пловдив между Ботев и Лудогорец когато престъпника Таско буквално им подари победата...и тогава някъде на Тонев му прекипя и реши да ги бие с техните камъни по техните глави.Така че "другите начини" бяха отговор на подлите машинации на Лудогорец-каквото повикало, такова се обадило! ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 авг 2013 23:26

Тази тема ми напомня за един роман на Джордж Оруел - "Фермата", та в него се разказва за едни животни от една ферма, които използват моментната слабост на фермера и с животинската си злоба и страст завземат властта във фермата и после всички видяха какво се случва, така ще бъде и сега!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”