Кое е факт,че ГЕРБ,всяка седмица пада с 5 % ? Може би след 1 месец,ГЕРБ ще падне на 10 %,а БСП ще увеличи електората си на 30 % ? Тия прогнози са верни,колкото и проучването на Мира,която даде 15 % разлика между ГЕРБ и БСП...
Така и не мога вече,толкова време да разбера,защото ГЕРБ,която е опозиция постоянно пада,според социологическите агенции,а БСП,горе-долу седи стабилно ? Каква е логиката ?
”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ”Сова Харис”: БСП - 19.3 %, ГЕРБ - 16.9 %. Бареков - трети..
dunavfc написа:Кое е факт,че ГЕРБ,всяка седмица пада с 5 % ? Може би след 1 месец,ГЕРБ ще падне на 10 %,а БСП ще увеличи електората си на 30 % ? Тия прогнози са верни,колкото и проучването на Мира,която даде 15 % разлика между ГЕРБ и БСП...
Така и не мога вече,толкова време да разбера,защото ГЕРБ,която е опозиция постоянно пада,според социологическите агенции,а БСП,горе-долу седи стабилно ? Каква е логиката ?
Логиката съм я обяснил, ама няма чуваемост. Нищо, то е за ваша сметка.
Тези тъпи протести работят за БСП. Те втвърдяват електората им и вдигат периферията им. В същото време дразнят неутралните, които асоциират протеста с ГЕРБ. Което е факт. РБ взима % от ГЕРБ, няма откъде другаде. ГЕРБ избра рядко тъпа позиция да не влиза в НС. Кое е чудно?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
drizhelev1
- Контакти:
Защо спориме за неща, които не могат да се променят. Всяко правителство ще е зависимо от определени олигарси. Освен това и БСП и ГЕРБ са от едно и също котило или греша? Бойко Борисов е завършил школата на МВР, а там навремето случайни не влизаха. Разправя, че дядо му бил убит от комунистите - пълни глупости - дядо му е бит до смърт от съселяните си щото си е падал по тънката част с чужди булки.
BORN TO RUN
sin4ec написа:dunavfc написа:Кое е факт,че ГЕРБ,всяка седмица пада с 5 % ? Може би след 1 месец,ГЕРБ ще падне на 10 %,а БСП ще увеличи електората си на 30 % ? Тия прогнози са верни,колкото и проучването на Мира,която даде 15 % разлика между ГЕРБ и БСП...
Логиката съм я обяснил, ама няма чуваемост. Нищо, то е за ваша сметка.
Тези тъпи протести работят за БСП. Те втвърдяват електората им и вдигат периферията им. В същото време дразнят неутралните, които асоциират протеста с ГЕРБ. Което е факт. РБ взима % от ГЕРБ, няма откъде другаде. ГЕРБ избра рядко тъпа позиция да не влиза в НС. Кое е чудно?
А,защо зимата,неутралните не асоциираха протестите с БСП и не вдигнаха % на ГЕРБ и същевременно не намалиха на БСП ? Защо зимата процентите на ГЕРБ падаха,а на БСП се увеличаваха ?
- neverbackdown
- Контакти:
Приятели понеже виждам , че горещо се интересувате от политика и изследвания мога да ви споделя , че съм студент по социология.Единствената агенция , която съм сигурен , че се занимава с политически изследвания и не е поръчкова е Алфа Рисърч . Шефката и се казва Боряна Димитрова. Преподавала ми е в университета и съм много впечатлен от нея ! Бил съм на стаж в агенция GFK , но тя се занимава само с маркетингови изследвания.Идеята ми беше , че на тези хора нямам доверие , защото имам достатъчно познати в тези среди. Както и да е , дано нещата тръгнат да се оправят нанякъде , защото всичко се превръща в една голяма пародия..Успех пичове!
Зимата БСП не е вдигнала рейтинг. А ГЕРБ падаше заради управлението си. Онези протести нямат нищо общо с днешните.
Тез са 3 000 човека в София, онез бяха навсякъде. Там всички ги подкрепяха, а днес е едно политическо искане без никаква реална основа. ГЕРБ е ББ, и без властта се разпада. Смяната във всички ешелони до месец ще е факт. Новото дясно ще взима % от тях. ГЕРБ е минало, приеми го.
За жалост този РБ е пълен с клоуни, и аз за такава гмеж няма да гласувам.
Към днешна дата и с тези реалности, червената победа при евентуални избори е неминуема. И тогава?
Не може алтернативата им да е ББ и група палячовци. Ще бият, и то с разлика.
Тез са 3 000 човека в София, онез бяха навсякъде. Там всички ги подкрепяха, а днес е едно политическо искане без никаква реална основа. ГЕРБ е ББ, и без властта се разпада. Смяната във всички ешелони до месец ще е факт. Новото дясно ще взима % от тях. ГЕРБ е минало, приеми го.
За жалост този РБ е пълен с клоуни, и аз за такава гмеж няма да гласувам.
Към днешна дата и с тези реалности, червената победа при евентуални избори е неминуема. И тогава?
Не може алтернативата им да е ББ и група палячовци. Ще бият, и то с разлика.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Всички чакаме с нетърпение момента, когато ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ. 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Всички чакаме с нетърпение момента, когато ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ.
И за пореден път да те онодят бс/к/п-то? Кажи ми, че имаш изгода от тази работа, защото иначе остава само да си малоумен...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
-
валкареджио
- Контакти:
на новите избори печеливш ще десния блок.
това е ,казах!
това е ,казах!
haha написа:Всички чакаме с нетърпение момента, когато ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ.
Как няма да чакате с нетърпение,като ви таковаха мамата,почти 4 год.