Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Мляко с ориз » 22 сеп 2013 01:11

Безкомпромисен написа:
Мляко с ориз написа:ахахахаа жалък си, всеки, който ти каже колко си смешен е комуняга. За твое сведение ненавиждам комунистите 100 кратно повече от теб фалшиво изчадие такова, защото ми отнеха всичко. Не само това, съсипаха ми роднините и ми скапаха семейството. Само, че ти си по-жалък и от тях. Такива като теб изчадия бяха- не приемат чуждо мнение, говорят едни и същи небивалици по 100 пъти и се опитват да промиват мозъци. За щастие поне на теб не ти се получава. Другия път преди да обявиш поредния човек за комунист, се замисли колко си нелеп.

Като си пострадал от комуннистите гласува ли на последните избори? Не искаш ли да си получат наказателната отговорност, че са ти откраднали имуществото незаконно? Аз дето искам да се освободим от комунистическото робство и да станем нормална и независима държава и дето искам всички комунистичеески престъпници да получат заслужено възмездие ме обяваваш за луд!Явно по комунистическите медии за маципулация и дезинформация са ти промили мозъка как всеки , който иска наказание за комунистически престъпници и декомунизация е луд!

Пак не позна, ама то трябва освен да говориш и да плямпаш, да имаш и малко мозък. Тая глава не ти е дадена да я носиш само. Телевизия гледам само в краен случай когато има някое спортно събитие. Никой не може да ми промие каквото и да е, защото такива като теб просто им се смея. Никой няма как да ти вземе насериозно писаниците като във всяка тема пишеш едно и също и то в голямата си степен са глупости. Като наричаш първосигнално всеки комунист не се усещаш колко си плосък всъщност. Не си с нищо по-различен от тях.
И, да искам да си получат заслуженото. Някои от тях вече го получиха, други, ако не сега, ще си го получат след години. А тези, които се разминат тук, Бог ще ги накаже.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 сеп 2013 01:20

Мляко с ориз написа:
Безкомпромисен написа:
Мляко с ориз написа:ахахахаа жалък си, всеки, който ти каже колко си смешен е комуняга. За твое сведение ненавиждам комунистите 100 кратно повече от теб фалшиво изчадие такова, защото ми отнеха всичко. Не само това, съсипаха ми роднините и ми скапаха семейството. Само, че ти си по-жалък и от тях. Такива като теб изчадия бяха- не приемат чуждо мнение, говорят едни и същи небивалици по 100 пъти и се опитват да промиват мозъци. За щастие поне на теб не ти се получава. Другия път преди да обявиш поредния човек за комунист, се замисли колко си нелеп.

Като си пострадал от комуннистите гласува ли на последните избори? Не искаш ли да си получат наказателната отговорност, че са ти откраднали имуществото незаконно? Аз дето искам да се освободим от комунистическото робство и да станем нормална и независима държава и дето искам всички комунистичеески престъпници да получат заслужено възмездие ме обяваваш за луд!Явно по комунистическите медии за маципулация и дезинформация са ти промили мозъка как всеки , който иска наказание за комунистически престъпници и декомунизация е луд!

Пак не позна, ама то трябва освен да говориш и да плямпаш, да имаш и малко мозък. Тая глава не ти е дадена да я носиш само. Телевизия гледам само в краен случай когато има някое спортно събитие. Никой не може да ми промие каквото и да е, защото такива като теб просто им се смея. Никой няма как да ти вземе насериозно писаниците като във всяка тема пишеш едно и също и то в голямата си степен са глупости. Като наричаш първосигнално всеки комунист не се усещаш колко си плосък всъщност. Не си с нищо по-различен от тях.
И, да искам да си получат заслуженото. Някои от тях вече го получиха, други, ако не сега, ще си го получат след години. А тези, които се разминат тук, Бог ще ги накаже.

Моят тон към комунистическите претъпници винаги ще бъде рязък , свободата на Родината за мен е най-важното нещо , имахме три уж "антикомунистически" правителства , а те са свързани с комунистическите престъпници!Аз искам България да стане свободна, независима и демократична държава!Мисли малко!"Превратът" на10 Ноември 1989 г.беше извършен от комунистическите престъпници и се смени БКП с техните филиали -СДС.БСП,ДПС,ГЕРБ,АТАКА НДСВ и т.н.!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 сеп 2013 18:19

Какво ти е мнението по скромната тема която съм пуснал? gong/viewtopic.php?f=53&t=95579

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 сеп 2013 18:42

Alexx написа:Какво ти е мнението по скромната тема която съм пуснал? gong/viewtopic.php?f=53&t=95579

Вече съм си го изказал там!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 сеп 2013 19:07

Коя теория подкрепяш за произхода на българите? Автохонна, иранска, тохарска, угро-финска, алтайска?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 22 сеп 2013 19:11

Ние сме БЪЛГАРИ по произход! Не славяни а българи!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 23 сеп 2013 12:37

Ae, Жеков, ти жена имаш ли?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 12:51

Безкомпромисен написа:Ние сме БЪЛГАРИ по произход! Не славяни а българи!

Много знаеш ти кой джагал е минал през някоя твоя прабаба и се пръкнал друг твой прародител, че и за българин се имаш. :mrgreen: Може би си от племето Антикомунистогури, дошли заедно с Аспарух по нашите земи :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 24 сеп 2013 00:36

Sword Coast Boys написа:Ae, Жеков, ти жена имаш ли?

Хиляди пъти съм казвал , че дете няма да имам, защото роби на комунизма не оставям , ще го тормозят комунягите още в детската градина , ще го зомбират там някакви съветски пропагандатори наречени по комунистически другарки(учителки) и ще го зомбират с комунизъм-болшевизъм, а аз за да изхранвам семейство , ще съм някъде на 16 часа работа и ще съм безсилен да му обясня истината, те още в детските градини така ги зомбиррат , както и предучилищнат и в училище! Повето ученици , които са деца на комунистически престъпници ще се гаврят с него, и то ще се чувства роб на съветските животни!Това удоволствие на комунистическите престъпници НЯМА ДА ИМ ДОСТАВЯ!Свободата на Родината ми е много по-важна от това да имам семейство! Ако България се освободи от съветско-болшевишкото робство и стане нормална , законна и правова държава , в която законите се спазват, както е било преди най-черния ден в българската история 9 Септември 1944г. , тогава ще имам и жена и деца, защото , ще знам, че са в сигурни ръце в училище , учено от истински български учители, каквито са били преди 9 Септември 1944г., а не съветски пропагандатори, които не са учители ,а престъпници,фалшификатори на българската история , лъжейки и облъчвайки и обучавайки децата в любов към СССР, безродие , тероризъм, убийства и българомразие!На комунистическите престъпници няма да им доставя това удоволствие!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 сеп 2013 11:08

Жеков, като вземеш властта какво ще правиш левите партии? Ще бъдат ли репресирани или ще оставиш да има политически сили и в левия спектър на политиката и икономиката?

Върни се в “Свободна зона”