Безкомпромисен написа:Мляко с ориз написа:ахахахаа жалък си, всеки, който ти каже колко си смешен е комуняга. За твое сведение ненавиждам комунистите 100 кратно повече от теб фалшиво изчадие такова, защото ми отнеха всичко. Не само това, съсипаха ми роднините и ми скапаха семейството. Само, че ти си по-жалък и от тях. Такива като теб изчадия бяха- не приемат чуждо мнение, говорят едни и същи небивалици по 100 пъти и се опитват да промиват мозъци. За щастие поне на теб не ти се получава. Другия път преди да обявиш поредния човек за комунист, се замисли колко си нелеп.
Като си пострадал от комуннистите гласува ли на последните избори? Не искаш ли да си получат наказателната отговорност, че са ти откраднали имуществото незаконно? Аз дето искам да се освободим от комунистическото робство и да станем нормална и независима държава и дето искам всички комунистичеески престъпници да получат заслужено възмездие ме обяваваш за луд!Явно по комунистическите медии за маципулация и дезинформация са ти промили мозъка как всеки , който иска наказание за комунистически престъпници и декомунизация е луд!
Пак не позна, ама то трябва освен да говориш и да плямпаш, да имаш и малко мозък. Тая глава не ти е дадена да я носиш само. Телевизия гледам само в краен случай когато има някое спортно събитие. Никой не може да ми промие каквото и да е, защото такива като теб просто им се смея. Никой няма как да ти вземе насериозно писаниците като във всяка тема пишеш едно и също и то в голямата си степен са глупости. Като наричаш първосигнално всеки комунист не се усещаш колко си плосък всъщност. Не си с нищо по-различен от тях.
И, да искам да си получат заслуженото. Някои от тях вече го получиха, други, ако не сега, ще си го получат след години. А тези, които се разминат тук, Бог ще ги накаже.