Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот parvanoff » 15 яну 2013 18:58

urkoto написа:

Синко, прости ми, че ми бърка в душицата, че в момента ме управлява човек, който по време на комунистическия режим е мачкал ушичките на диктатора, а след това е въртял бизнес с анцуг и бухалка на гърба на обикновения трудещ се българин. Ако това теб не те притеснява, мен ДЪЛБОКО ме засяга, засяга достойнството ми на гражданин на ЕС в 21-ви век. И всички тези определения относно Тиквиня са най-малкото, което може да се каже за това мутренско чучело изживяващо се като съвременен диктатор и мислещ държавата му за бащиния. Кой с какъв умствен капацитет е - предполагам всеки сам може да го определи. Но самия факт, че за теб не е проблем една мутра да е начело на държавата (все едно сме Косово) говори сам по себе си за умствения ти багаж. Относно агитаторството - пак оставям всеки сам да го прецени

Сигурно съм доста голям, за да ти бъда син... Тази мутра, както я наричаш ти вдигна парите за наука, за земеделците, спря предизборните рейсове от една съседна държава, построи пътища, детски градини, направи страхотна спортна зала, осигури прозрачност по европроектите, за да се види, че дори и Пайнер са спечелили такъв-познавам и много хора, които без връзки успяха да постигнат нещо с тези пари!, в моменти на световна криза запази от сътресения икономиката ни, съобразява се с почти всеки, който протестира за нещо, осигури свобода на медиите и на всеки да плюе като теб на воля, колкото си иска, но теб ти пречи това, че е бил охранител на Тато... Добре, естествено, че е ясно на хората кой какъв е....
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 яну 2013 19:00

urkoto написа:Синко, прости ми, че ми бърка в душицата, че в момента ме управлява човек, който по време на комунистическия режим е мачкал ушичките на диктатора, а след това е въртял бизнес с анцуг и бухалка на гърба на обикновения трудещ се българин. Ако това теб не те притеснява, мен ДЪЛБОКО ме засяга, засяга достойнството ми на гражданин на ЕС в 21-ви век. И всички тези определения относно Тиквиня са най-малкото, което може да се каже за това мутренско чучело изживяващо се като съвременен диктатор и мислещ държавата му за бащиния. Кой с какъв умствен капацитет е - предполагам всеки сам може да го определи. Но самия факт, че за теб не е проблем една мутра да е начело на държавата (все едно сме Косово) говори сам по себе си за умствения ти багаж. Относно агитаторството - пак оставям всеки сам да го прецени

Добре казано!
Но една поправка. По време на комунистическия режим Бойко още не мачкаше ушите на Тато, а се правеше на Рамбо в родната милиция (или специални войски), след трансфер от пожарната. Доколкото знам, по време на така наречения "Възродителен процес" са ходили цял отряд да правят демонстрации по карате на стадион в едно турско село. Ама много им се били радвали и те били едни добри, добри и само успокоявали населението ;).
По-късно камерите го ловяха с щръкналата коса, брадясал и с карирано сако на позиция, която може да заеме само човек с отлична репутация и връзки с размер на корабно въже в БКП. Това вече беше когато беше напуснал МВР, в момента когато то трябваше да се деполитизира.
Лошото е, че тези неща се забравят и за някои историята се пише в момента с демостративно рязане на лентички. А има начин едно нещо да го представиш по 101 различни начина. Но когато наливаш милиони в медиите, те няма как да не са услужливи.
[center]Изображение[/center]

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 15 яну 2013 19:01

rado. написа:
choko77 написа:Не съм абонат на Булсатком.Имам си цифрова кабелна и HD телевизия и гледам абсолютно всички мачове от Европа и България,повечето в HD формат.Тв+ ми я пускат когато предават мачове или формула 1.НО!Това ,което правят с Булсатком е извращение,картела между Бареков и бтв влезе в най-долна форма!То бива ,то може но такова чудо и в комунизма не е имало.Монопол налагат навсякъде.За непосфетените ще кажа ,че Булсатаком имат оператори и в Сърбия ,и в Румъния.А както се,в Румъния имаше същия проблем.А знаем,че групата на бтв се ръководи от румънец и държат доста телевизий там.Извиват ръцете навсякъде,не само тук.Скъсали договора за Тв права!На какво основание не е ясно.Икста да я затъркат тая фирма и това е.Аз също не бях съгласен да се дават по ТВ+ мачовете,но така да ти вземат правата е най-малкото долно и мръсно!Умишлено вече избягвам бтв,и тв7 заради сканадалите ,който сътвориха!Скастриха набързо Домусчиев,защото много би Ботев Пловдив!

Много точно мнение,евала братле!Тази година ще гласувам за комунистите,не ги обичам изобщо,ама като гледам са близо да герб и само те могат да ги бутнат,дано стане!Такова нещо и през комунизма не е имало!Всичко в управлението на ББ е бич за народа,дисциплина трябвало,пенсионерите били лош човешки материал,показни акции,които в повечето случаи до нищо реално не доведоха,натиск върху бизнеса(справка-идването на марешки при нас и Гриша Ганчев),пенсиите зависели от Европа,а се оказа че не е така и им го казаха официално писмо,толериране на определени отбори :!: Изобщо,ако не си с тях си ЗАГИНАЛ :idea: А сега и това с телевизиите :| Това и за малките деца е ясно,че е се прави с цел да се облагодетелстват определени кръгове,не е нужно даже да се спори :!: Иначе си вдигнаха заплатите :x БСП и тва е не искам да заминавам в чужбина :!:

Какво да ти кажа,не съм гласувал за ГЕРБ .И никога няма да го направя,защото знаех че "Всички са маскари" Влизането в Тв+ на полицията е нареждане отгоре,проверяват ги наред,криели абонати,ми има ли кабелен оператор да си каже абонатите-няма!Да ходят и да броят антените бе,в България и Европа!Сега е започнал масов отлив от Буластком-наормално,хората си искат турските сериали и това е.Но лоша реклама няма ,както знаем,до лятото,после идва друга власт и ще дойдат други олигарси,друго ще искат,колелото се върти!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 яну 2013 19:03

rado. написа:
choko77 написа:Не съм абонат на Булсатком.Имам си цифрова кабелна и HD телевизия и гледам абсолютно всички мачове от Европа и България,повечето в HD формат.Тв+ ми я пускат когато предават мачове или формула 1.НО!Това ,което правят с Булсатком е извращение,картела между Бареков и бтв влезе в най-долна форма!То бива ,то може но такова чудо и в комунизма не е имало.Монопол налагат навсякъде.За непосфетените ще кажа ,че Булсатаком имат оператори и в Сърбия ,и в Румъния.А както се,в Румъния имаше същия проблем.А знаем,че групата на бтв се ръководи от румънец и държат доста телевизий там.Извиват ръцете навсякъде,не само тук.Скъсали договора за Тв права!На какво основание не е ясно.Икста да я затъркат тая фирма и това е.Аз също не бях съгласен да се дават по ТВ+ мачовете,но така да ти вземат правата е най-малкото долно и мръсно!Умишлено вече избягвам бтв,и тв7 заради сканадалите ,който сътвориха!Скастриха набързо Домусчиев,защото много би Ботев Пловдив!

Много точно мнение,евала братле!Тази година ще гласувам за комунистите,не ги обичам изобщо,ама като гледам са близо да герб и само те могат да ги бутнат,дано стане!Такова нещо и през комунизма не е имало!Всичко в управлението на ББ е бич за народа,дисциплина трябвало,пенсионерите били лош човешки материал,показни акции,които в повечето случаи до нищо реално не доведоха,натиск върху бизнеса(справка-идването на марешки при нас и Гриша Ганчев),пенсиите зависели от Европа,а се оказа че не е така и им го казаха официално писмо,толериране на определени отбори :!: Изобщо,ако не си с тях си ЗАГИНАЛ :idea: А сега и това с телевизиите :| Това и за малките деца е ясно,че е се прави с цел да се облагодетелстват определени кръгове,не е нужно даже да се спори :!: Иначе си вдигнаха заплатите :x БСП и тва е не искам да заминавам в чужбина :!:

Какъв натиск виждаш в идването на Марешки при вас? Какво толериране на отбори? Да, не само в Европа-в цял свят пенсионното осигуряване е проблем, но тук е проблем, защото точно комунистическият режим източи няколко пъти пенсионните фондове, а вероятно и някое друго правителство след падането на псевдокомунизма. Какво лошо има в показните акции? Нека се респектират престъпниците-защо никой не е дошъл да прави показно с мен? Защото не съм нарушил с нищо законът-това е ясно... И кое е ясно за телевизиите-къде са ти доказателствата, че това правителство има нещо общо или просто агитираш против тях?
само Левски и България

haha

Мнениеот haha » 15 яну 2013 19:07

tsonpen написа:Добре казано!
Но една поправка. По време на комунистическия режим Бойко още не мачкаше ушите на Тато, а се правеше на Рамбо в родната милиция (или специални войски), след трансфер от пожарната. Доколкото знам, по време на така наречения "Възродителен процес" са ходили цял отряд да правят демонстрации по карате на стадион в едно турско село. Ама много им се били радвали и те били едни добри, добри и само успокоявали населението ;).
По-късно камерите го ловяха с щръкналата коса, брадясал и с карирано сако на позиция, която може да заеме само човек с отлична репутация и връзки с размер на корабно въже в БКП. Това вече беше когато беше напуснал МВР, в момента когато то трябваше да се деполитизира.
Лошото е, че тези неща се забравят и за някои историята се пише в момента с демостративно рязане на лентички. А има начин едно нещо да го представиш по 101 различни начина. Но когато наливаш милиони в медиите, те няма как да не са услужливи.

И сега има подобни неща: http://vbox7.com/play:17dc03f8 :?: :lol: :?:
Последна промяна от haha на 15 яну 2013 19:08, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 яну 2013 19:08

parvanoff написа:
tsonpen написа:
parvanoff написа:Това го правят в цял свят. Затова примерно ESPN купуват права за НБА всяка година, Скай спортс за английското първенство, Евроспорт за Купата на Африка и т.н., и т.н., но тук в България това се смята за изнудване...

Не е така! Защото тези които изреждаш може да си ги гледаш на всеки доставчик, дори и в България. Може да струва някаква такса, но не трябва да си сменяш хардуера за да ги гледаш. Булсатком правеха нелоялна конкуренция. Те се опитвахада удушат останалите и да накарат клиентите да нямат избор. Това го няма абсолютно в нито една европейска държава.

А ти откъде знаеш това? Защо си мислиш, че не биха си препродали продуктът срещу определено заплащане? Напротив-ето, че бтв и тв7 искат големи пари, за да се излъчват програмите им в мрежата на булсатком...

Ей сега хващам дистанционното и два от изброените от теб чужди канали изгряват на екрана на телевизора. Това достатъчно ли ти е?
бТВ и ТВ7 не ме касаят докато ги има ефирно и ги има при повечето доставчици. Дори и да ги няма, но да не излъчват държавното футболно първенство, пак не ме касаят. Не съм заритал без тях. Мен ме дразни това, че всеки клуб е малко или много общински, държавата подпомага футбола, а някой слага ръка на това. Не ме разбирай погрешно! Всяко нещо си има цената и както плащам вход на стадиона, мога да плащам и да гледам по телевизията. Но не и да си прекъсна договора с настоящия доставчик, да го накарам да си обере кабелите и да извикам ония да си забучат антената на фасадата с което да ме принудат да стана техен абонат. Това е различно от избора да гледам тяхната телевизия, платено или безплатно. Но тяхната телевизия я няма в мрежата на нито един доставчик, освен при Булсатком!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 15 яну 2013 19:13

темата е за друго,не за политика
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 яну 2013 19:15

tsonpen написа:
Ей сега хващам дистанционното и два от изброените от теб чужди канали изгряват на екрана на телевизора. Това достатъчно ли ти е?
бТВ и ТВ7 не ме касаят докато ги има ефирно и ги има при повечето доставчици. Дори и да ги няма, но да не излъчват държавното футболно първенство, пак не ме касаят. Не съм заритал без тях. Мен ме дразни това, че всеки клуб е малко или много общински, държавата подпомага футбола, а някой слага ръка на това. Не ме разбирай погрешно! Всяко нещо си има цената и както плащам вход на стадиона, мога да плащам и да гледам по телевизията. Но не и да си прекъсна договора с настоящия доставчик, да го накарам да си обере кабелите и да извикам ония да си забучат антената на фасадата с което да ме принудат да стана техен абонат. Това е различно от избора да гледам тяхната телевизия, платено или безплатно. Но тяхната телевизия я няма в мрежата на нито един доставчик, освен при Булсатком!

Стига прави изводи въз основа на себе си. Аз например ги нямам 2 от трите канала, които съм изброил, пък и други хора ги нямат... И това е нормално-това е пазарна икономика-всеки си слага в пакетите, които канали прецени-които са му изгодни, които му носят рейтинг и т.н. Аз затова си прекъснах договорът с предишния доставчик, защото не даваше някои канали, които ме интересуваха и така. Това е нещо абсолютно нормално навсякъде и при всеки. Както за всяка услуга, както и за всяка стока...
само Левски и България

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 яну 2013 19:15

haha написа:И сега има подобни неща: http://vbox7.com/play:17dc03f8 :?: :lol: :?:

Много пъти съм се чудил що за каратист е бил. Особено се замислих и когато направих глупостта да отида на оня демонстративен мач, когато игра срещу Лудогорец. От него лъхаше на човек, който тотално е скаран със спорта. Начинът по който припкаше с отворени ходила и лошите рефлекси бяха особено крещящи.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 яну 2013 19:17

gogova4o написа:темата е за друго,не за политика

Да, но има доста агитатори тук, които във всяка тема започват да плюят по определени партии. То започна да става очевадно. Изглежда нямат други места, където да си провеждат агитациите...
П.П. И какво прави тази тема в подфорума на Левски? :shock:
само Левски и България

Върни се в “Свободна зона”