urkoto написа:
Синко, прости ми, че ми бърка в душицата, че в момента ме управлява човек, който по време на комунистическия режим е мачкал ушичките на диктатора, а след това е въртял бизнес с анцуг и бухалка на гърба на обикновения трудещ се българин. Ако това теб не те притеснява, мен ДЪЛБОКО ме засяга, засяга достойнството ми на гражданин на ЕС в 21-ви век. И всички тези определения относно Тиквиня са най-малкото, което може да се каже за това мутренско чучело изживяващо се като съвременен диктатор и мислещ държавата му за бащиния. Кой с какъв умствен капацитет е - предполагам всеки сам може да го определи. Но самия факт, че за теб не е проблем една мутра да е начело на държавата (все едно сме Косово) говори сам по себе си за умствения ти багаж. Относно агитаторството - пак оставям всеки сам да го прецени
Сигурно съм доста голям, за да ти бъда син... Тази мутра, както я наричаш ти вдигна парите за наука, за земеделците, спря предизборните рейсове от една съседна държава, построи пътища, детски градини, направи страхотна спортна зала, осигури прозрачност по европроектите, за да се види, че дори и Пайнер са спечелили такъв-познавам и много хора, които без връзки успяха да постигнат нещо с тези пари!, в моменти на световна криза запази от сътресения икономиката ни, съобразява се с почти всеки, който протестира за нещо, осигури свобода на медиите и на всеки да плюе като теб на воля, колкото си иска, но теб ти пречи това, че е бил охранител на Тато... Добре, естествено, че е ясно на хората кой какъв е....
[/center]