Сезонът започва...тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезонът започва...тема за футболни прогнози
Казакстан 1 Дивизия,е едно от първенствата,в които ако си наблюдателен и имаш "набито око",можеш да направиш добри пари....а след един бърз преглед на Live,установих нещо което доста ме заинтригува,а именно:Мачът Киран-BIIK и опцията BIIK да отбележи през второто полувреме-3,00 коеф,което при резултат 3-0 и странният азиатски хендикап(много важен индикатор) от +0,5 за BIIK 2,1 падащ на 2,00....с малко,но според мен е много важен фактор,че вероятността аутсайдера BIIK да отбележат някои "случаен" гол,с който да прецакат доста хора,не е никак малка и въпреки коефициента от 5,00 вече(който е по-скоро нещо като блъф,за опцията АH-0,5 за фаворита от 1,850),така че ще опитам с малък залог,да направя скромна,но сладка печалба от 50е 

- just one is eric
- Контакти:
Iv4o88 написа:Ще ти дам един съвет.Избираш си един мач или 2 мача но да ти дават коефициент 1,5-1,6 общо двата и им слагаш 10 лева като спечелиш отдели си чистата печалба която ще е между 5-7 лева и си я сложи в някаква кутийка а с 10 лева пусни нови мачове така в началото си заделяй печалбите в някакъв предмет а към тях ако играеш в еврофутбол си слагай и губещите фишове и накрая на месеца дръпни една сметка колко пари си дал като залози и колко си спечелил.Ще видиш че ако спазваш правилата да не играеш повече от два мача и ако не ламтиш за големи коефициенти ще останеш доволен от равносметката
Да знам , че е така . Но не ти ли ограничава броя фишове , голямите шампионати се играят във 3 -4 дни и сините отбори там са 10тина .
Аз горе долу така започнах да играя , вече като си видях грешките . Но все пак играех доста първенства и по голям брой фишове . Сега ако започна пак , сигурно ще играя по-сигурни мачове .
ето този сайт аз позлвах - http://www.prosoccer.gr/soccer-prediction-Frce.htm
Не гарантирам , процентите там не са меродавни . Но показва силата на отборите срещу които е играл даден отбор и как е завършил мача . За мен тази статискика ми се видя полезна и не намерих никаде подобна . Не му вярвайте много , защото май е автоматизирана работа .
Хазартните игри са нечестни игри и каквито и стратегии да мислите винаги играете от позицията на губещ.
При спортните залагания има само една стратегия, която гарантира печалба, но пък тази печалба е малка, а и трябва да си много наясно с това, което правиш. Става дума за арбитражите.
И две малки съветчета от мен: 1. Играйте сингли, а не прави колонки. 2. Играйте по-непопулярните мачове и първенства.

И две малки съветчета от мен: 1. Играйте сингли, а не прави колонки. 2. Играйте по-непопулярните мачове и първенства.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- dreben23
- Контакти:
А може ли някой да обясни видовете залози, ако трябва една темичка да се направи! Аз лично повечето не ги знам, признавам си!
[offtopic]Тамън ще си докарате и нови клиенти в пунктовете!
[/offtopic]
Да ви кажа нещо от собствен незначителен опит- букмейкърите те прецакват с името на истинския съперник. т.е. подлъгваш се, че залагаш за отбора, който искаш, а не е така- залагаш за юношите на този отбор.
Аз щях да се прецакам веднъж с Хирона- Барселона ( никъде не бяха дали, че това е юношеската формация и стой та гледай, но ми върза късмета.
И много такива тарикатски номера си правят някои! 
Тц-тц... преди малко гледам и си мисля за казахстанския мач как стана коеф.2.50 за 5-ти гол в 84 мин.,ама нема кинти за залога.

6-тия вече ми идва в повече!

Да ви кажа нещо от собствен незначителен опит- букмейкърите те прецакват с името на истинския съперник. т.е. подлъгваш се, че залагаш за отбора, който искаш, а не е така- залагаш за юношите на този отбор.

Тц-тц... преди малко гледам и си мисля за казахстанския мач как стана коеф.2.50 за 5-ти гол в 84 мин.,ама нема кинти за залога.

6-тия вече ми идва в повече!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- dreben23
- Контакти:
smoothc написа:Казакстан 1 Дивизия,е едно от първенствата,в които ако си наблюдателен и имаш "набито око",можеш да направиш добри пари....а след един бърз преглед на Live,установих нещо което доста ме заинтригува,а именно:Мачът Киран-BIIK и опцията BIIK да отбележи през второто полувреме-3,00 коеф,което при резултат 3-0 и странният азиатски хендикап(много важен индикатор) от +0,5 за BIIK 2,1 падащ на 2,00....с малко,но според мен е много важен фактор,че вероятността аутсайдера BIIK да отбележат някои "случаен" гол,с който да прецакат доста хора,не е никак малка и въпреки коефициента от 5,00 вече(който е по-скоро нещо като блъф,за опцията АH-0,5 за фаворита от 1,850),така че ще опитам с малък залог,да направя скромна,но сладка печалба от 50е
6-0

***САМО ЦСКА!***
bianchi написа:Хендикап за Цска без проблем Сараево Х
Локо пловдив-Витес 2хк без проблем 0-5

Asian Pro Tips Service
Stromsgodset IF-Sandnes Ulf-Over 2.5 Odd 1.50 Tips-Saja68
Djurgårdens IF-Norrköping-Over 2.5 Odd 1.80 Tips-Mr.Co
AC Horsens-FC Nordsjælland-Over 2.5 Odd 2.05 Tips-BlocksWoo
SL Benfica-Lille OSC-Over 2.5 Odd 1.95 Tips-Neuross
smoothc написа:Asian Pro Tips Service
Stromsgodset IF-Sandnes Ulf-Over 2.5 Odd 1.50 Tips-Saja68
Djurgårdens IF-Norrköping-Over 2.5 Odd 1.80 Tips-Mr.Co
AC Horsens-FC Nordsjælland-Over 2.5 Odd 2.05 Tips-BlocksWoo
SL Benfica-Lille OSC-Over 2.5 Odd 1.95 Tips-Neuross
Тия първите-норвежците ми вдигнаха нервите направо,с 9 души дойграха мача,едвам ги изтърпях,но биха все пак което е добре за баланса

HASTA DE LA VICTORIA
bet365:
Левски-Сараево 1-1.50 Х-3.75 2-5.50
Мура05-ЦСКА 1-3.75 Х-3.40 2-1.80
Заложете на българското
Левски-Сараево 1-1.50 Х-3.75 2-5.50
Мура05-ЦСКА 1-3.75 Х-3.40 2-1.80
Заложете на българското

- football_fb
- Контакти:
Ако си изградиш добра стратегия играй на Under и Over само ... така няма да имаш пристратия и ще чакаш 3тия гол, и въобще няма да ти пука кой е бил

За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!