Сезонът започва...тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Сезонът започва...тема за футболни прогнози

Мнениеот smoothc » 16 юли 2012 16:15

Казакстан 1 Дивизия,е едно от първенствата,в които ако си наблюдателен и имаш "набито око",можеш да направиш добри пари....а след един бърз преглед на Live,установих нещо което доста ме заинтригува,а именно:Мачът Киран-BIIK и опцията BIIK да отбележи през второто полувреме-3,00 коеф,което при резултат 3-0 и странният азиатски хендикап(много важен индикатор) от +0,5 за BIIK 2,1 падащ на 2,00....с малко,но според мен е много важен фактор,че вероятността аутсайдера BIIK да отбележат някои "случаен" гол,с който да прецакат доста хора,не е никак малка и въпреки коефициента от 5,00 вече(който е по-скоро нещо като блъф,за опцията АH-0,5 за фаворита от 1,850),така че ще опитам с малък залог,да направя скромна,но сладка печалба от 50е ;)

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 16 юли 2012 16:20

Iv4o88 написа:Ще ти дам един съвет.Избираш си един мач или 2 мача но да ти дават коефициент 1,5-1,6 общо двата и им слагаш 10 лева като спечелиш отдели си чистата печалба която ще е между 5-7 лева и си я сложи в някаква кутийка а с 10 лева пусни нови мачове така в началото си заделяй печалбите в някакъв предмет а към тях ако играеш в еврофутбол си слагай и губещите фишове и накрая на месеца дръпни една сметка колко пари си дал като залози и колко си спечелил.Ще видиш че ако спазваш правилата да не играеш повече от два мача и ако не ламтиш за големи коефициенти ще останеш доволен от равносметката :)

Да знам , че е така . Но не ти ли ограничава броя фишове , голямите шампионати се играят във 3 -4 дни и сините отбори там са 10тина .
Аз горе долу така започнах да играя , вече като си видях грешките . Но все пак играех доста първенства и по голям брой фишове . Сега ако започна пак , сигурно ще играя по-сигурни мачове .

ето този сайт аз позлвах - http://www.prosoccer.gr/soccer-prediction-Frce.htm
Не гарантирам , процентите там не са меродавни . Но показва силата на отборите срещу които е играл даден отбор и как е завършил мача . За мен тази статискика ми се видя полезна и не намерих никаде подобна . Не му вярвайте много , защото май е автоматизирана работа .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 юли 2012 16:26

Хазартните игри са нечестни игри и каквито и стратегии да мислите винаги играете от позицията на губещ. ;) При спортните залагания има само една стратегия, която гарантира печалба, но пък тази печалба е малка, а и трябва да си много наясно с това, което правиш. Става дума за арбитражите.
И две малки съветчета от мен: 1. Играйте сингли, а не прави колонки. 2. Играйте по-непопулярните мачове и първенства.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 16:28

А може ли някой да обясни видовете залози, ако трябва една темичка да се направи! Аз лично повечето не ги знам, признавам си! ;) [offtopic]Тамън ще си докарате и нови клиенти в пунктовете! :lol:[/offtopic]

Да ви кажа нещо от собствен незначителен опит- букмейкърите те прецакват с името на истинския съперник. т.е. подлъгваш се, че залагаш за отбора, който искаш, а не е така- залагаш за юношите на този отбор. :lol: Аз щях да се прецакам веднъж с Хирона- Барселона ( никъде не бяха дали, че това е юношеската формация и стой та гледай, но ми върза късмета. :lol: :lol: И много такива тарикатски номера си правят някои! ;)

Тц-тц... преди малко гледам и си мисля за казахстанския мач как стана коеф.2.50 за 5-ти гол в 84 мин.,ама нема кинти за залога. :lol: :cry:

6-тия вече ми идва в повече! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 16:56

smoothc написа:Казакстан 1 Дивизия,е едно от първенствата,в които ако си наблюдателен и имаш "набито око",можеш да направиш добри пари....а след един бърз преглед на Live,установих нещо което доста ме заинтригува,а именно:Мачът Киран-BIIK и опцията BIIK да отбележи през второто полувреме-3,00 коеф,което при резултат 3-0 и странният азиатски хендикап(много важен индикатор) от +0,5 за BIIK 2,1 падащ на 2,00....с малко,но според мен е много важен фактор,че вероятността аутсайдера BIIK да отбележат някои "случаен" гол,с който да прецакат доста хора,не е никак малка и въпреки коефициента от 5,00 вече(който е по-скоро нещо като блъф,за опцията АH-0,5 за фаворита от 1,850),така че ще опитам с малък залог,да направя скромна,но сладка печалба от 50е ;)

6-0 :cry: [offtopic]Тука обикновено следва- късмет следващия път! :lol: :([/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 16 юли 2012 17:41

bianchi написа:Хендикап за Цска без проблем Сараево Х

Локо пловдив-Витес 2хк без проблем 0-5 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юли 2012 19:03

Asian Pro Tips Service
Stromsgodset IF-Sandnes Ulf-Over 2.5 Odd 1.50 Tips-Saja68
Djurgårdens IF-Norrköping-Over 2.5 Odd 1.80 Tips-Mr.Co
AC Horsens-FC Nordsjælland-Over 2.5 Odd 2.05 Tips-BlocksWoo
SL Benfica-Lille OSC-Over 2.5 Odd 1.95 Tips-Neuross

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 16 юли 2012 22:02

smoothc написа:
Asian Pro Tips Service
Stromsgodset IF-Sandnes Ulf-Over 2.5 Odd 1.50 Tips-Saja68
Djurgårdens IF-Norrköping-Over 2.5 Odd 1.80 Tips-Mr.Co
AC Horsens-FC Nordsjælland-Over 2.5 Odd 2.05 Tips-BlocksWoo
SL Benfica-Lille OSC-Over 2.5 Odd 1.95 Tips-Neuross

Тия първите-норвежците ми вдигнаха нервите направо,с 9 души дойграха мача,едвам ги изтърпях,но биха все пак което е добре за баланса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 юли 2012 23:17

bet365:
Левски-Сараево 1-1.50 Х-3.75 2-5.50
Мура05-ЦСКА 1-3.75 Х-3.40 2-1.80
Заложете на българското ;)

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 юли 2012 10:15

Ако си изградиш добра стратегия играй на Under и Over само ... така няма да имаш пристратия и ще чакаш 3тия гол, и въобще няма да ти пука кой е бил :) :) :)
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Върни се в “Свободна зона”