Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- сини шампиони
Re: Коронавирусът в България
Добре де, аз пак не ми е ясно за чий ..й го правят! Какво печелят от срива на всички икномики, защото те също ще пострадат?
И само Левски оле
сини шампиони написа:Добре де, аз пак не ми е ясно за чий ..й го правят! Какво печелят от срива на всички икномики, защото те също ще пострадат?
Инфлацията обезценява парите. Изтеглил заем преди 10 години от 10 млрд. Днес тези 10 са със сила на 6 и връщаш едно нищо. Инвестирал си парите в нещо, което ти носи доходност съобразена с днешната инфлация и си свиркаш. Аз лапам мухи, а играта си прави пари.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- сини шампиони
pomiqrat написа:сини шампиони написа:Добре де, аз пак не ми е ясно за чий ..й го правят! Какво печелят от срива на всички икномики, защото те също ще пострадат?
Инфлацията обезценява парите. Изтеглил заем преди 10 години от 10 млрд. Днес тези 10 са със сила на 6 и връщаш едно нищо. Инвестирал си парите в нещо, което ти носи доходност съобразена с днешната инфлация и си свиркаш. Аз лапам мухи, а играта си прави пари.
Съгласен съм с теб при условие, че това е на локално ниво. Но тук става въпрос за световна конспирация. Ако това което казваш е вярно значи ни чака управление от макс 10 компании и всичко живо ще преживява от благоразположението на богоизбраните. Нещо не съм много убеден, че баш всички ще се съгласят точно с този сценарий.
И само Левски оле
A global summit to chart an end to the Covid-19 crisis and plan for future upheavals will occur May 12, the White House said Monday, even as President Joe Biden struggles to get vital pandemic funding from Congress.
"The summit will redouble our collective efforts to end the acute phase of the Covid-19 pandemic and prepare for future health threats," the countries said in a joint statement.
Biden hosted a similar summit last September, at which he urged partners to surge vaccines and ensure that 70 percent of every country has been vaccinated by September this year.
Summit hosts appealed for maintaining the sense of urgency.
"In advance of the May 12 summit, we are calling on world leaders, members of civil society, non-governmental organizations, philanthropists, and the private sector to make new commitments and bring solutions to vaccinate the world, save lives now, and build better health security -- for everyone, everywhere," the joint statement said.
The United States has pledged to deliver at least 1.1 billion Covid-19 vaccine doses for global use before 2023 and has so far shipped around half of that.
However, Biden's ambition to make the United States an "arsenal for vaccines" similar to US leadership in World War II now faces political headwinds.
"It's vital Congress acts now so the US can continue our momentum in the international effort to get shots in arms in every part of the world, no matter how remote, and to prevent the spread of the next Covid variant with our international allies and partners," a senior administration official told AFP.
https://www.france24.com/en/live-news/2 ... mit-may-12
Aйде, честито!
Ковида свършва на 12 май

Последният абзац е най-обнадеждаващ

Ковид свърши февруари месец, както предсказаха учените още през есента. Който не е ваксиниран ще продължи са мре. Китай ще продължат да се затварят.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Тая тема....некои хора направиха много пари, както се казва:)
С които впоследствие ще ни измъчват следващите години...
Айде тургайте и кръста и да си е*ава п*тката мила майчина изодзадзе :)))
С които впоследствие ще ни измъчват следващите години...
Айде тургайте и кръста и да си е*ава п*тката мила майчина изодзадзе :)))
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Страичен ефект?
Здравни служители в Европейския съюз, САЩ и Обединеното кралство проучват огнище на необясними случаи на хепатит при малки деца. Някои от тях са толкова тежки, че налагат чернодробна трансплантация, информира Дойче веле.
Много рядко се срещат сериозни случаи на хепатит при деца, каза Уилям Ървинг, професор по вирусология в университета в Нотингам. Той заяви, че в нормални години случаите на хепатит при деца в Обединеното кралство вероятно са едноцифрено число. Само миналата седмица обаче бяха съобщени 60 случая в цялата страна.
"Намирам това за абсолютно необичайно", каза Ървинг. "Не съм срещал подобно нещо в клиничната си практика. Притеснително е, защото не знаем какво се случва."
Всички докладвани пациенти са на възраст под 10 години, а много са на възраст под 5 години. Децата не са положителни за типичните вируси на хепатит — A, B, C, D или E.
За първи път епидемията беше съобщена от здравните служители на Обединеното кралство в началото на април. На 19 април Европейският център за превенция и контрол на заболяванията обяви допълнителни случаи в Испания, Дания, Холандия и Ирландия. Той също така отбеляза случаи в американския щат Алабама.
Здравни служители в Европейския съюз, САЩ и Обединеното кралство проучват огнище на необясними случаи на хепатит при малки деца. Някои от тях са толкова тежки, че налагат чернодробна трансплантация, информира Дойче веле.
Много рядко се срещат сериозни случаи на хепатит при деца, каза Уилям Ървинг, професор по вирусология в университета в Нотингам. Той заяви, че в нормални години случаите на хепатит при деца в Обединеното кралство вероятно са едноцифрено число. Само миналата седмица обаче бяха съобщени 60 случая в цялата страна.
"Намирам това за абсолютно необичайно", каза Ървинг. "Не съм срещал подобно нещо в клиничната си практика. Притеснително е, защото не знаем какво се случва."
Всички докладвани пациенти са на възраст под 10 години, а много са на възраст под 5 години. Децата не са положителни за типичните вируси на хепатит — A, B, C, D или E.
За първи път епидемията беше съобщена от здравните служители на Обединеното кралство в началото на април. На 19 април Европейският център за превенция и контрол на заболяванията обяви допълнителни случаи в Испания, Дания, Холандия и Ирландия. Той също така отбеляза случаи в американския щат Алабама.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Е нали си знаем старата песен нов ковяд иде септември по точно на 15сти във 16:44 часа вариант ОМБИКОН и зомби Мод вирус мутация 201 . Като кихнеш заразяваш цял град 600 пъти по заразен от вариант Мегатрон , Робокоп и Терминатор ! ТОЧНО ТОВА Е 100 % достоверна информация от БГ правителството.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Добре, че не сме китайци.
- barca4ever
- Контакти:
Сменяйте името на темата, че иде маймунската чума
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011