Player написа: Защото навсякъде се говори и плюе срещу САЩ, в повечето пъти напълно заслужено, но и капка критика няма срещу другата страна на монетата Русия. Това че САЩ и Израел са лоши и правят мръсни работи изобщо не значи че Русия и Путин не играят същата мръсна игра по същия начин. Аз от Русия по-голямо зло освен исляма не знам да е имало и има. Трябва тази диктатура да си стои в Сибир и всеки да е наясно точно какво значи тя. Колкото и да се опитват да си лъскат имиджа руснаците си остават най-големите идиоти и алкохолици на света. Предполагам че знаете канала в YouTube - We Love Russia. Там постоянно се качват идиотщините които правят по улиците като шофьори и безумията които им ражда акъла. Да смеха на глас е гарантиран, но положението е направо трагично. Опасност за живота там дебне отвсякъде и навсякъде. Трябва със сапьорски костюм да се разхождам там че не се знае дали ще оцелееш. Диваците от пещерите ряпа могат да ядат пред тези титани на мисълта, логиката и трезвеността. Ето една много малка част от голата истина за руснаците.
Първо нещо друго, директно по темата - в следващия абзац
След два дни е ТРЕТИ МАРТ. Датата, на която се чества освобождението на България от турско робство. Кой каквото ще да ми говори, руснаци, финландци и румънци са си оставили костите далеч от своята родина. Дали целта е точно освобождение, или е част (десета по ред) от Руско-Турските войни, водещи се в Кавказ - това няма значение. А наскоро в някакво учебно "помагало" намерих текст, че американците ни били освободили?!?!?!?!
Тук са воювали 350 000 руснаци, финландци (част от уния с Русия по това време), сърби, черногорци и румънци, от тях са загинали (по време на войната или от раните си), ранени и безследно изчезнали над 90 000 човека! И ти казваш на това "зло"???
Ето веднага няколко контрааргумента (без никой да ми плаща)
- напоследък навсякъде се плюе срещу Русия и Путин - то не бяха свалили самолет, то не бяха убили Немцов, то не бяха убили мирни украинци с хилядите си танкови дивизии;
- не съм чул някой официален източник (форумите и аниномниците в тях не са такива) да плюе по САЩ, ама по Русия - ежедневно, и то най-много такива марионетки като Полша и България;
- в плюенето срещу Русия се стига до там, че да се изопачава историята - справка с освобождението на Аушвиц, където не руснаци са влезли първи, а украинци (това, че отделната бойна единица се е казвала Трети Украински фронт е само заради локацията на бойните действия; все едно в 8-ма Тунджанска или в 23-и Шипчески да има само местни);
- когато САЩ и Израел правят мръсни работи, става ОГРОМНА БЕЛЯ! ИДИЛ е пример, "демократизирането" на арабските държави е пример;
- ти какво точно "зло" си видял от Русия, та говориш така? Или принципно си плямпаш?
- идиотщините в Русия са факт - пият много. Не е случайно, че със закони се опитват да ограничат това, ама то и у нас със закони ограничават домашната ракия, ама...
- само в САЩ след като те хванат пиян ти скача рейтинга - последният случай е с някаква българска "звезда";
- идиотщините в Русия, които посочваш, как кореспондират с идиотщините в САЩ, където всеки втори има оръжие, и чат-пат по CNN имат преки включвания от някой магазин, училище или детска градина, в която влязъл някакъв, и изпозастрелял Х на брой човека?
Остани си със здраве!