Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Платените тролове на Путин

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2015 13:07

GOLEADOR написа:
Player написа:Не съм споменавал, че си казвал каквото и да е. Аз също мразя манипулацията и за това и тази тема да се осъзнаят някои хора и да спрат да зомбират всички с темата Русия и че е най-великата и страхотна страна и че без нея сме за никъде, че само тя ще ни даде мир благоденствие и че сме длъжни с нещо на руснаците. Хитлер ни даде 25% увеличение на територията на България, а руснаците ни взеха Македония и Северна Добруджа. Ето кой ни мисли доброто и злото. С цялата си политика спрямо България меко казано трябва да я ненавиждаме тази страна, а по цял ден виждам как се хвали точно това зло за България, което вече е в съюз с най-големия ни исторически враг Турция.

Нали ти казах,че мразя да ме манипулират! :shock:

АБе остави го :) Платен еврейски соросоид :!: Руснаците ни взели Македония и Северна Добруджа и това е станало въпреки неистовите усилия на Франция, Англия и САЩ да ни ги оставят, че дори и да ни дадат допълнително територии :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Застреляха Борис Немцов

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2015 13:12

Смърт за отрепките и предателите на матушка Россия :!:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 мар 2015 13:13

CTAHKO написа:
Player написа:Темата е за хората които все още имат някаква мисъл в главата си и да спрат навреме да се зомбират от проруската пропаганда. Защото навсякъде се говори и плюе срещу САЩ, в повечето пъти напълно заслужено, но и капка критика няма срещу другата страна на монетата Русия. Това че САЩ и Израел са лоши и правят мръсни работи изобщо не значи че Русия и Путин не играят същата мръсна игра по същия начин. Аз от Русия по-голямо зло освен исляма не знам да е имало и има. Трябва тази диктатура да си стои в Сибир и всеки да е наясно точно какво значи тя. Колкото и да се опитват да си лъскат имиджа руснаците си остават най-големите идиоти и алкохолици на света. Предполагам че знаете канала в YouTube - We Love Russia. Там постоянно се качват идиотщините които правят по улиците като шофьори и безумията които им ражда акъла. Да смеха на глас е гарантиран, но положението е направо трагично. Опасност за живота там дебне отвсякъде и навсякъде. Трябва със сапьорски костюм да се разхождам там че не се знае дали ще оцелееш. Диваците от пещерите ряпа могат да ядат пред тези титани на мисълта, логиката и трезвеността. Ето една много малка част от голата истина за руснаците.

Такааааа, дай сега да направим една лека равносметка и да видим, кои са платени тролове и кои платени манипулатори 8-) На първо време, отговори ми, кои са най-масовите медии в България и колко критики сме чули от тях срещу управлението на САЩ, Израел, васалните им правиелства или големите световни корпорации 8-)

Дай аналог на Алфа ТВ, която обаче да защитава САЩ и да плюе само по Русия, че и вестник такъв. Кой и кои чужди знамена се горят тука в опит да ни вкарат в голяма беля. Не съм виждал някои да пали руски знамена и да вика че руснаците са агресори и да си ходят, защото за разлика от други са тук повече от 70г. вече.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2015 13:13

Player написа:
CTAHKO написа:
Player написа:Темата е за хората които все още имат някаква мисъл в главата си и да спрат навреме да се зомбират от проруската пропаганда. Защото навсякъде се говори и плюе срещу САЩ, в повечето пъти напълно заслужено, но и капка критика няма срещу другата страна на монетата Русия. Това че САЩ и Израел са лоши и правят мръсни работи изобщо не значи че Русия и Путин не играят същата мръсна игра по същия начин. Аз от Русия по-голямо зло освен исляма не знам да е имало и има. Трябва тази диктатура да си стои в Сибир и всеки да е наясно точно какво значи тя. Колкото и да се опитват да си лъскат имиджа руснаците си остават най-големите идиоти и алкохолици на света. Предполагам че знаете канала в YouTube - We Love Russia. Там постоянно се качват идиотщините които правят по улиците като шофьори и безумията които им ражда акъла. Да смеха на глас е гарантиран, но положението е направо трагично. Опасност за живота там дебне отвсякъде и навсякъде. Трябва със сапьорски костюм да се разхождам там че не се знае дали ще оцелееш. Диваците от пещерите ряпа могат да ядат пред тези титани на мисълта, логиката и трезвеността. Ето една много малка част от голата истина за руснаците.

Такааааа, дай сега да направим една лека равносметка и да видим, кои са платени тролове и кои платени манипулатори 8-) На първо време, отговори ми, кои са най-масовите медии в България и колко критики сме чули от тях срещу управлението на САЩ, Израел, васалните им правиелства или големите световни корпорации 8-)

Дай аналог на Алфа ТВ, която обаче да защитава САЩ и да плюе само по Русия, че и вестник такъв. Кой и кои чужди знамена се горят тука в опит да ни вкарат в голяма беля. Не съм виждал някои да пали руски знамена и да вика че руснаците са агресори и да си ходят, защото за разлика от други са тук повече от 70г. вече.

Не ми отговори на въпросите ;) Алфа ТВ ли е най-масовата и гледана медия в България :?: Дай да я караме стъпка по стъпка. И до Алфа ще стигнем 8-)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 мар 2015 13:18

CTAHKO написа: АБе остави го :) Платен еврейски соросоид :!: Руснаците ни взели Македония и Северна Добруджа и това е станало въпреки неистовите усилия на Франция, Англия и САЩ да ни ги оставят, че дори и да ни дадат допълнително територии :lol:

Аз еврейски соросоид? Сигурно след освобождението ни всичките ни политици които са се обявили против Русия са били такива. Нищо че е невъзможно да са били такива, но щом аз съм значи и те са щом критикуват и не харесват Русия. Ако дори и на процент си вярваш че съм платен или на страната на евреите значи нито едно твое мнение и твърдение не струва, защото говориш пълни глупости в момента.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2015 13:18

FLANKER написа:Диктаторът:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... QQ&cad=rja

Който и да беше дошъл след Елцин,щеше да се приеме така.На Елцин се падна честа да премине от планова икономика към пазарна.Убийствена за всички соц страни (с малки изключения).Появиха се олигарсите които взеха лъвският пай от икономиката на СССР,народът стана още по беден,огромната корупция във всяко едно ниво,ниската цена на петрола(според мен важното),чеченската криза и ето го лошият президент.Путин веднага запука чеченците,цените на петрола скочиха драстично а от там и живота се подобри,за руснаците той винаги ще си остане човека който вдигна Русия след хаоса на Елцин.Макар че медиите са зависими от Кремъл,смачкана е опозицията(кой в затвора,кой на небето),забрани много организации,забрани демонстрации но пък за сметка на това възвръща силата на армията.Иска да са най-великата нация и никой да не се евава с тях, точно това искат и повечето руснаци.Руснаците няма как да ги разберем те си живеят по собствен начин.За мен просто Путин се опитва да върне модела преди 1990 и това се харесва на повечето хора там.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 01 мар 2015 13:21

Player написа: Защото навсякъде се говори и плюе срещу САЩ, в повечето пъти напълно заслужено, но и капка критика няма срещу другата страна на монетата Русия. Това че САЩ и Израел са лоши и правят мръсни работи изобщо не значи че Русия и Путин не играят същата мръсна игра по същия начин. Аз от Русия по-голямо зло освен исляма не знам да е имало и има. Трябва тази диктатура да си стои в Сибир и всеки да е наясно точно какво значи тя. Колкото и да се опитват да си лъскат имиджа руснаците си остават най-големите идиоти и алкохолици на света. Предполагам че знаете канала в YouTube - We Love Russia. Там постоянно се качват идиотщините които правят по улиците като шофьори и безумията които им ражда акъла. Да смеха на глас е гарантиран, но положението е направо трагично. Опасност за живота там дебне отвсякъде и навсякъде. Трябва със сапьорски костюм да се разхождам там че не се знае дали ще оцелееш. Диваците от пещерите ряпа могат да ядат пред тези титани на мисълта, логиката и трезвеността. Ето една много малка част от голата истина за руснаците.

Първо нещо друго, директно по темата - в следващия абзац
След два дни е ТРЕТИ МАРТ. Датата, на която се чества освобождението на България от турско робство. Кой каквото ще да ми говори, руснаци, финландци и румънци са си оставили костите далеч от своята родина. Дали целта е точно освобождение, или е част (десета по ред) от Руско-Турските войни, водещи се в Кавказ - това няма значение. А наскоро в някакво учебно "помагало" намерих текст, че американците ни били освободили?!?!?!?!
Тук са воювали 350 000 руснаци, финландци (част от уния с Русия по това време), сърби, черногорци и румънци, от тях са загинали (по време на войната или от раните си), ранени и безследно изчезнали над 90 000 човека! И ти казваш на това "зло"???

Ето веднага няколко контрааргумента (без никой да ми плаща)
- напоследък навсякъде се плюе срещу Русия и Путин - то не бяха свалили самолет, то не бяха убили Немцов, то не бяха убили мирни украинци с хилядите си танкови дивизии;
- не съм чул някой официален източник (форумите и аниномниците в тях не са такива) да плюе по САЩ, ама по Русия - ежедневно, и то най-много такива марионетки като Полша и България;
- в плюенето срещу Русия се стига до там, че да се изопачава историята - справка с освобождението на Аушвиц, където не руснаци са влезли първи, а украинци (това, че отделната бойна единица се е казвала Трети Украински фронт е само заради локацията на бойните действия; все едно в 8-ма Тунджанска или в 23-и Шипчески да има само местни);
- когато САЩ и Израел правят мръсни работи, става ОГРОМНА БЕЛЯ! ИДИЛ е пример, "демократизирането" на арабските държави е пример;
- ти какво точно "зло" си видял от Русия, та говориш така? Или принципно си плямпаш?
- идиотщините в Русия са факт - пият много. Не е случайно, че със закони се опитват да ограничат това, ама то и у нас със закони ограничават домашната ракия, ама...
- само в САЩ след като те хванат пиян ти скача рейтинга - последният случай е с някаква българска "звезда";
- идиотщините в Русия, които посочваш, как кореспондират с идиотщините в САЩ, където всеки втори има оръжие, и чат-пат по CNN имат преки включвания от някой магазин, училище или детска градина, в която влязъл някакъв, и изпозастрелял Х на брой човека?

Остани си със здраве!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 мар 2015 13:23

Навсякъде имаше билбордове на Алфа - как става това, нали се правиш на много разследващ на парите на големите платени и продажни интереси. Хайде кажи как стана това. Аз не съм видял по Нова Бтв БНТ или ТВ7 да се плюе срещу Русия. Там има винаги различни гости в предаванията им и търсят различни гледни точки. Но диктатурата на Алфа е точно в стил СССР КБГ и Путин където има само една права гледна точка и се осмива другото и не му се дава правото на отговор.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 01 мар 2015 13:30

Абе, плейър, ти не си добре.
Не руснаците ни вземат Македония и Северна Добруджа. Ние сме ПОБЕДЕНА страна в Първата и Втората световни войни. Напълно нормално е като победени да ни отнемат територии (освен репарациите, които дължим). Във ВСВ до последно цар Борис III е удържал подписване на включването ни към Тристранния пакт, но с построени понтонни мостове по Дунав, и 18 немски дивизии в Румъния, чакащи да се придвижат към Гърция - имали ли сме избор? Е, включваме се като НЕВОЮВАЩА СТРАНА, но по силата на принадлежността ни към Тристранния пакт, сме СТРАНА във войната.
През септември 1944-а обявяваме война на Германия, и се включваме в бойни действия, и въпреки това сме ПОБЕДЕНА страна.

Я с доларите (щом не са шекели) си купи няколко книги (не учебника) с история, пък тогава пускай такива теми.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 01 мар 2015 13:36

Player написа:Навсякъде имаше билбордове на Алфа - как става това, нали се правиш на много разследващ на парите на големите платени и продажни интереси. Хайде кажи как стана това. Аз не съм видял по Нова Бтв БНТ или ТВ7 да се плюе срещу Русия. Там има винаги различни гости в предаванията им и търсят различни гледни точки. Но диктатурата на Алфа е точно в стил СССР КБГ и Путин където има само една права гледна точка и се осмива другото и не му се дава правото на отговор.

Нарича се "свобода на словото", даже в любимите ти САЩ има и Първа поправка на Конституцията по повода. Направи си ти телевизия, вземи лиценз, и си говори каквото искаш по нея. Канали бол, зрители бол. Като не ти харесва - сменяй канала. Аз лично Алфа не съм я пускал и за секунда.
Точно по Нова и БТВ можеш да чуеш в една емисия за "руските терористи в Украйна" и за "бойците на ИДИЛ" - има ли някаква разлика, а?
Хайде, спирам да се занимавам с теб, че все едно на радиото да говоря.

Върни се в “Свободна зона”