Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2014 17:14

boabbb написа:Поне запетайка е сложил :mrgreen: :lol: :lol:

И интервал след нея...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 ное 2014 17:15

Кой иначе би се сетил за Атака, ако не беше този "спонтанен протест"?
Преди наистина се организираха многохилядни протести и митинги и немалка част от хората бях на тях спонтанно, но всичко приключи със златното пръстче и слагането на чалмата, от Сидеров. Не толкова Костов, а Сидеров направи всичко възможно да погребе българският национализъм, тъй като го дискредитира. Днес също "плака" за кабинета Орешарски, който иначе никога не бил подържал и се държа така, все едно той е бил мандатоносител и коалиционен партньор и него са свалили от властта, а не БСП и ДПС. Да, той може да се нарече и да претендира за националист, турски или руски, но в никакъв случай български, тъй като предаде интересите на България, както и тези които гласуваха преди години за него, какъвто бях и аз до предишните парламентарни избори. Скоро някой да е чувал изказвания против ДПС или пък ДПС да говорят срещу Атака? Местан проглуши всички заради подкрепата на ПФ за новото правителство, но нямаше нищо против тази от Атака при предишното управление.
Сигурен съм, че ще има още такива мероприятия от страна на Атака, тъй като не им остава нищо друго, освен да се показват по този начин и подържат някакъв интерес към себе си и "кресливият им национализъм".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Отново бой пред Парламента

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2014 17:15

Балкански Орел написа: и плюеше народа, който протестира срещу султаните си "платени соросиди" смърт за тоя белокос дедка.

Ми те наистина бяха такива, кво лошо е казал? И откога няколкостотин човека са народа?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 ное 2014 17:32

sin4ec написа:
Балкански Орел написа: и плюеше народа, който протестира срещу султаните си "платени соросиди" смърт за тоя белокос дедка.

Ми те наистина бяха такива, кво лошо е казал? И откога няколкостотин човека са народа?

А днес колко бяха и защо онези да са платени, а тези днес излезнали спонтанно и безвъзмездно?
Тогава имаше и за какво да се протестира, назначаването на Пеевки за шеф на ДАНС беше причината за това, като ДАНС въобще не треторазядна институция, както я определи, а една от най-важните за Държавата. Тя борави със секретна информация, която е важна за държавната ни сигурност, в нея има разработки за политици, бизнесмени и връзките им с престъпният свят, имена на агенти под прикритие и информатори и т.н. и всичко това щеше да се управлява от разработваният от ДАНС Пеевски, заради когото беше променен и закона преди номинирането му за шеф. Не случайно никой от гласувалите за неговата кандидатура не желае да каже КОЙ го предложи. Да не говорим и за натиска в праламентарната група на БСП и принудата на депутатите да гласуват за него, независимо, че са против.
Последна промяна от v.r.s. на 07 ное 2014 17:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 ное 2014 17:37

Аз нямам намерение да споря с доказани праволинейници (без да ги обиждам, те просто не зачитат чуждото мнение освен про-руското), първото което е "синчец" излъга, въобще не бяха няколко стотин, освен ако 35 хиляди ви е струват като 300-400.Мислете си, че ДПС, БСП и Атака са анти-соросидни партии нема лошо.

Нито аз ще променя мннието на синчец, нито той ще промените моето.

Имаме си ново правителство без дпс, бсп и атака и това е най-важното за мен. 8-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 ное 2014 18:11

meteorit написа:
Балкански Орел написа:Сидеров:

"Платени протести сатанизираха миналогодишното управление"

Е деби и патриота, още си защитава управлението на ДПС, бат сали и т.н.Пълен бездарник.Тояе мъртъв за мене.

Честито правителство на нормалните българи.

Правителство с мандата на ГЕРБ не може да е на "нормалните българи". Ама "нормалните българи" за една година забравят до къде ги докараха тиквун и сие, сега пак ще духат супата

Истинси нормалните българи ненавиждат цялата ни политическа "класа". Истински нормалните българи отдавна са взели нещата в свои ръце и не разчитат на шепа продажни мошенници да им определеят съдбата.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 ное 2014 18:43

wannabe написа:
RedeviL написа:Много си зле! Не мисля да си губя времето да ти обяснявам- защо...

Като цяло спри да си губиш времето да пишеш тук трол!

В заповедна форма ще говориш на жена си, ако имаш такава и не те издържа, палячо! Знам, че сега е модерно да се използват думички като трол и опорни точки, ама няма да е зле и най-накрая да понаучите самото им значение. Твойта работа е малко като "крадеца вика-дръжте крадеца...", ако ме разбираш какво имам предвид. Някак си не върви да получавам упреци от човек, използващ до болка познат репертоар от заучени фрази.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 ное 2014 18:59

diplomat написа:
wannabe написа:
RedeviL написа:Много си зле! Не мисля да си губя времето да ти обяснявам- защо...

Като цяло спри да си губиш времето да пишеш тук трол!

Той гледа все да е анти, голям социалист, а фен на един от най-капиталистическите футболни отбори, Манчестър Юнайтед. :lol: Мен ме е срам от него, добре че не се изявява толкова във форума на Юнайтед, щото само се излага. 8-)

Ти па, къде си вреш носа, дето не ти е работа!? Големият капиталист, а не изкарал два лева през живота си! Това, че имам модерни леви убеждения не значи, че съм комунист. Ей, аман от форумни капацитети! Знаеш ли, че ме боли дедовия, дали те е срам от мене!? Пет пари не давам.. 8-)

П.П. Саше, само мненията ми във форума на Юнайтед са повече от всичките ти коментари взети заедно. :lol:
Последна промяна от RedeviL на 07 ное 2014 19:06, променено общо 1 път.

haha

Мнениеот haha » 07 ное 2014 19:03

Орела печели наградата "гений на месеца".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2014 20:29

Балкански Орел написа:Аз нямам намерение да споря с доказани праволинейници (без да ги обиждам, те просто не зачитат чуждото мнение освен про-руското), първото което е "синчец" излъга, въобще не бяха няколко стотин, освен ако 35 хиляди ви е струват като 300-400.Мислете си, че ДПС, БСП и Атака са анти-соросидни партии нема лошо.

Нито аз ще променя мннието на синчец, нито той ще промените моето.

Имаме си ново правителство без дпс, бсп и атака и това е най-важното за мен. 8-)

Синчец никога не лъже. По темата с хората на протестите миналата и броят им тука имам цял докторат. Има го в архива. Най-големият митинг беше в неделя след назначението и беше 16-18 000 човека. 35-000 никога не е имало. В огромната част от дните протестът се състоеше от няколкостотин човека, че и по-малко. Аз боравя с факти, а не с тинтири-минтири.
А че ДПС и БСП са соросоидни партии е факт. За Атака не мисля така.

Върни се в “Свободна зона”