boabbb написа:Поне запетайка е сложил![]()
![]()
И интервал след нея...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Поне запетайка е сложил![]()
![]()
Балкански Орел написа: и плюеше народа, който протестира срещу султаните си "платени соросиди" смърт за тоя белокос дедка.
sin4ec написа:Балкански Орел написа: и плюеше народа, който протестира срещу султаните си "платени соросиди" смърт за тоя белокос дедка.
Ми те наистина бяха такива, кво лошо е казал? И откога няколкостотин човека са народа?
meteorit написа:Балкански Орел написа:Сидеров:
"Платени протести сатанизираха миналогодишното управление"
Е деби и патриота, още си защитава управлението на ДПС, бат сали и т.н.Пълен бездарник.Тояе мъртъв за мене.
Честито правителство на нормалните българи.
Правителство с мандата на ГЕРБ не може да е на "нормалните българи". Ама "нормалните българи" за една година забравят до къде ги докараха тиквун и сие, сега пак ще духат супата
wannabe написа:RedeviL написа:Много си зле! Не мисля да си губя времето да ти обяснявам- защо...
Като цяло спри да си губиш времето да пишеш тук трол!
diplomat написа:wannabe написа:RedeviL написа:Много си зле! Не мисля да си губя времето да ти обяснявам- защо...
Като цяло спри да си губиш времето да пишеш тук трол!
Той гледа все да е анти, голям социалист, а фен на един от най-капиталистическите футболни отбори, Манчестър Юнайтед.Мен ме е срам от него, добре че не се изявява толкова във форума на Юнайтед, щото само се излага.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Балкански Орел написа:Аз нямам намерение да споря с доказани праволинейници (без да ги обиждам, те просто не зачитат чуждото мнение освен про-руското), първото което е "синчец" излъга, въобще не бяха няколко стотин, освен ако 35 хиляди ви е струват като 300-400.Мислете си, че ДПС, БСП и Атака са анти-соросидни партии нема лошо.
Нито аз ще променя мннието на синчец, нито той ще промените моето.
Имаме си ново правителство без дпс, бсп и атака и това е най-важното за мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта