Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Платените тролове на Путин

Мнениеот meteorit » 01 мар 2015 12:31

Несъмнено ги има, но про-американските подлоги като Иво Инджев са далеч по-дразнещи.

Orlovec
Контакти:

Мнениеот Orlovec » 01 мар 2015 12:33

И какво по-точно конкретизират клипчетата от тубе-то, освен че са много смешни??? Има 100 пъти по-върла простотия с марка маде ин Ю Ес Ей.

Абе с една дума - к.. за едните и за другите, Вива ла анархизмо, вива ла амор либре:))

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 мар 2015 12:38

Player написа:
GOLEADOR написа:
Red Warrior написа:Разбира се, че интернет бъка с платени тролове. Ако гледаш българските сайтове и не знаеш реалностите ще си помислиш, че Воленка Сидероглу и бай Мико Миков имат конституционно мнозинство. Проституцията, било то плътска, или душевна е въпрос на личен избор в крайна сметка.

+1
С три изречения направо изчерпа темата.

Темата е за хората които все още имат някаква мисъл в главата си и да спрат навреме да се зомбират от проруската пропаганда. Защото навсякъде се говори и плюе срещу САЩ, в повечето пъти напълно заслужено, но и капка критика няма срещу другата страна на монетата Русия. Това че САЩ и Израел са лоши и правят мръсни работи изобщо не значи че Русия и Путин не играят същата мръсна игра по същия начин. Аз от Русия по-голямо зло освен исляма не знам да е имало и има. Трябва тази диктатура да си стои в Сибир и всеки да е наясно точно какво значи тя. Колкото и да се опитват да си лъскат имиджа руснаците си остават най-големите идиоти и алкохолици на света. Предполагам че знаете канала в YouTube - We Love Russia. Там постоянно се качват идиотщините които правят по улиците като шофьори и безумията които им ражда акъла. Да смеха на глас е гарантиран, но положението е направо трагично. Опасност за живота там дебне отвсякъде и навсякъде. Трябва със сапьорски костюм да се разхождам там че не се знае дали ще оцелееш. Диваците от пещерите ряпа могат да ядат пред тези титани на мисълта, логиката и трезвеността. Ето една много малка част от голата истина за руснаците.

https://www.youtube.com/watch?v=w1Epcd7vO-Q
https://www.youtube.com/watch?v=ODrDR9D28RE

Да си ме видял да казвам нещо против САЩ и Израел?А?Аз не понасям някой да ме манипулира и за това съм против теми като тази.Относно това какви са руснаците - като наклепаш Путин те по-добри ли ще станат?Както казах,мразя да ме манипулират!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 мар 2015 12:45

Не понасяш някой да те манипулира и си фен на ЦСКА?
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 мар 2015 12:56

GOLEADOR написа: Да си ме видял да казвам нещо против САЩ и Израел?А?Аз не понасям някой да ме манипулира и за това съм против теми като тази.Относно това какви са руснаците - като наклепаш Путин те по-добри ли ще станат?Както казах,мразя да ме манипулират!

Не съм споменавал, че си казвал каквото и да е. Аз също мразя манипулацията и за това и тази тема да се осъзнаят някои хора и да спрат да зомбират всички с темата Русия и че е най-великата и страхотна страна и че без нея сме за никъде, че само тя ще ни даде мир благоденствие и че сме длъжни с нещо на руснаците. Хитлер ни даде 25% увеличение на територията на България, а руснаците ни взеха Македония и Северна Добруджа. Ето кой ни мисли доброто и злото. С цялата си политика спрямо България меко казано трябва да я ненавиждаме тази страна, а по цял ден виждам как се хвали точно това зло за България, което вече е в съюз с най-големия ни исторически враг Турция.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 01 мар 2015 12:56

Red Warrior написа:Разбира се, че интернет бъка с платени тролове. Ако гледаш българските сайтове и не знаеш реалностите ще си помислиш, че Воленка Сидероглу и бай Мико Миков имат конституционно мнозинство. Проституцията, било то плътска, или душевна е въпрос на личен избор в крайна сметка.

Пропускаш и Ахмед Борисов.....защо ли? :o
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2015 12:58

Betchualeng Arnaikem написа:
dunavfc написа:Фланкър, то едното не пречи на другото ;) Ти можеш да си диктатор и пак да развиваш страната си. Видяхме перфектен пример от страните в Близкият Изток.

Не знам защо свързват развитието с демокрацията... Ататюрк, Йозал, Ердоган.. къде са южните ни съседи.
Мейджи и Япония, Путин и Русия, де Гол и Франция.. погледнете и България, ами тя май изживява най-добрите си години в условията на еднолично управление, през цялата си история. Хората малко или много са предразположени да се справят най-добре при "големиот лидер". Демек оня с най-голямата сопа.

На всичкото отгоре, няма монархия, която да е зле и изостанала! Напротив, това са държавите, които са най-проспериращите и напредналите в световен мащаб 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 01 мар 2015 12:59

как не те домързя да напишеш толкова глупости за толкова кратко време
ама да с копи-пейст е лесно... друго е да имаш собствено мнение без да слушаш само запада и да плюеш хора който даже не познаваш
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 мар 2015 12:59

Player написа:Не съм споменавал, че си казвал каквото и да е. Аз също мразя манипулацията и за това и тази тема да се осъзнаят някои хора и да спрат да зомбират всички с темата Русия и че е най-великата и страхотна страна и че без нея сме за никъде, че само тя ще ни даде мир благоденствие и че сме длъжни с нещо на руснаците. Хитлер ни даде 25% увеличение на територията на България, а руснаците ни взеха Македония и Северна Добруджа. Ето кой ни мисли доброто и злото. С цялата си политика спрямо България меко казано трябва да я ненавиждаме тази страна, а по цял ден виждам как се хвали точно това зло за България, което вече е в съюз с най-големия ни исторически враг Турция.

Нали ти казах,че мразя да ме манипулират! :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2015 13:04

Player написа:Темата е за хората които все още имат някаква мисъл в главата си и да спрат навреме да се зомбират от проруската пропаганда. Защото навсякъде се говори и плюе срещу САЩ, в повечето пъти напълно заслужено, но и капка критика няма срещу другата страна на монетата Русия. Това че САЩ и Израел са лоши и правят мръсни работи изобщо не значи че Русия и Путин не играят същата мръсна игра по същия начин. Аз от Русия по-голямо зло освен исляма не знам да е имало и има. Трябва тази диктатура да си стои в Сибир и всеки да е наясно точно какво значи тя. Колкото и да се опитват да си лъскат имиджа руснаците си остават най-големите идиоти и алкохолици на света. Предполагам че знаете канала в YouTube - We Love Russia. Там постоянно се качват идиотщините които правят по улиците като шофьори и безумията които им ражда акъла. Да смеха на глас е гарантиран, но положението е направо трагично. Опасност за живота там дебне отвсякъде и навсякъде. Трябва със сапьорски костюм да се разхождам там че не се знае дали ще оцелееш. Диваците от пещерите ряпа могат да ядат пред тези титани на мисълта, логиката и трезвеността. Ето една много малка част от голата истина за руснаците.

Такааааа, дай сега да направим една лека равносметка и да видим, кои са платени тролове и кои платени манипулатори 8-) На първо време, отговори ми, кои са най-масовите медии в България и колко критики сме чули от тях срещу управлението на САЩ, Израел, васалните им правиелства или големите световни корпорации 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”