Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот favaca8888 » 08 мар 2022 16:56

DanailG написа:Aбе смейте се но много хора за съжаление изтеглиха късата клечка сред които и не малко млади и трудоспособни българи но нали вашите гъзове са добре

Да ! Защото не се изпадна в панически страх ,както някои други.Защото не се задушаваме с маски,защото като крадци и престъпници излизахме нелегално по паркове,хижи,вили и кой къде свари!!
Защото сме жилави и не се предадохме пред унищожаващите икономически "мерки"! Защото сме БЪЛГАРИ!!
Да живее България!!

П.С.
Може ли да ми отговориш защо в Австрия(98%ваксинирани) имат 24 000 случая , ние 700?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2022 16:54

Някакво двугодишно споразумение със СЗО са подписали "на'ще" кретени. :?
При следващата пандемия ( която според Били Гецата, ще е 10 пъти по страшна от "ковид" ) ... Мерки и рестрикции ще ни налагат директно СЗО.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 10 мар 2022 22:06

"на'ще" са последната дупка на кавала. Това, а и още ред други „интересни неща“ се прокарват в сянката на военното положение. И са действащи на всяка една точка от планетата ни. Очаквано всичко измести фокуса върху „играта“ на стражари и апаши, че и влязоха комфортно в ролята на заседатели - кой е каубоеца и кой индианеца. Кои са добрите и кои лошите. А дефакто всички нещастници там са в графата „Допустими загуби“. Нещо като експерименталките, само че тук доста по-грубичко. Само левъла е различен, но играта същата. И настоящите събития са необходима брънка от плана.
Човешката психика е изучена съвършено и по всичко личи че ще се изпълнят поставените цели. До сега няма грешен ход. Нито празен.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 мар 2022 22:13

Събитията с войната са продължение на аджендата с коронавируса. Не знам дали се задействаха на пожар отчасти заради назряващия провал, особено около ваксини и зелени глупости, за които на много хора на запад им светна или всичко е било доста внимателно планирано отначало. Мисля, че сме съвсем близо до Голямото Зануляване. Но понеже хората на Запад и на Изток са твърде различни, особено на изток, които в никакъв случай не биха приели неолибералните ценности, то изглежда е решено, че ще имаме като за начало две световни правителства.
[offtopic][/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 мар 2022 18:44

След като стана ясно с какво са се занимавали лабораториите в Украйна, остава да се надяваме, че не са си довършили докрай работата и появяването на анонсираният от деБил Гей нов смъртоносен вирус, ще се отложи в необозримо бъдеще. Засега пЛандемията е стопирана и временно всички сили (тролове, аналитици, математици) са насочени в друга посока. Изведнъж изчезнаха болните и починалите от страшния вирус, изчезнаха шаманите на масовата ваксинация, вече болниците не са претоварени, отделенията не са препълнени, изчезват сертификатите, за маски почти никой не се сеща. Всички са хипнотизирани от новата агенда. В нея се опитва да се подмени образа на врага и да се насочи отрицателната енергия в друга посока. Войната с вируса, която постепенно и логично премина в борба срещу мерките, сега е подменена ловко с истинска война и видим враг. Ще се въздържа да коментирам воюващите - кой е добър, кой е лош, кой е злодей, защото цялата тази военна операция изглежда като продължение на голямото зануляване. Това е като да се опиташ да събориш дървена барака и след като две години чакаш да я изядат термитите, които сам си развъдил, накрая да ти писне и да вземеш да засилиш пикапа в някоя от стените. Всичко се срива и вероятно до две години последствията за Европа ще бъдат като след трета световна война. Ние сме си постоянно като след война и няма много да го усетим, но мисля че това ще е шанс за България да се оттласне от дъното, защото предполагам, че тези които постоянно ни натискат в една или друга посока ще имат достатъчно собствени проблеми и ще ни оставят най-после на мира.
С две думи - оптимист съм за идващите събития и очаквам още по интересни времена.
Последна промяна от vvessel на 13 мар 2022 17:00, променено общо 1 път.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 12 мар 2022 19:01

Абе *** сплескан, те смъртните случаи от ковид си продължават, болниците не са се опразнили, а любимата ти Русия продължава официално да регистрира голям ежедневен брой починали. Сега кво излиза, че любимеца ви Путя и той ли е част от играта, обломозъчен философе ? :mrgreen:
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 мар 2022 08:49

emerson1leao написа:Абе *** сплескан, те смъртните случаи от ковид си продължават, болниците не са се опразнили, а любимата ти Русия продължава официално да регистрира голям ежедневен брой починали. Сега кво излиза, че любимеца ви Путя и той ли е част от играта, обломозъчен философе ? :mrgreen:

Я си обърши млякото от устата бе,омочко!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 мар 2022 17:22

Ваксинираните германци и корейци чупят рекорди. Ние май ударихме стадния имунитет.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 мар 2022 16:58

pomiqrat написа:Ваксинираните германци и корейци чупят рекорди. Ние май ударихме стадния имунитет.

И Австрия !По 50 000 на ден.
Не просто по телевизора спряха да казват всеки ден - ще умрете,ще умрете,ще умрете !
И народа се успокои( масово ги боли фара за войната в Украйна).

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 мар 2022 19:33

Махнаха мерките, но оставят маските, че да върви някой след мен и да ми дудне.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”