Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Отново бой пред Парламента

Мнениеот meteorit » 07 ное 2014 14:17

Балкански Орел написа:Сидеров:

"Платени протести сатанизираха миналогодишното управление"

Е деби и патриота, още си защитава управлението на ДПС, бат сали и т.н.Пълен бездарник.Тояе мъртъв за мене.

Честито правителство на нормалните българи.

Правителство с мандата на ГЕРБ не може да е на "нормалните българи". Ама "нормалните българи" за една година забравят до къде ги докараха тиквун и сие, сега пак ще духат супата

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 07 ное 2014 14:19

dunavfc написа:Направих си харакири и докато гледах дебатите в Парламента, следих и АЛФА ТВ. Ако някой човек, който има претенции, че притежава морал, принципи и обективност ми каже, че тази телевизия и Партията, която представлява не манипулират, не лъжат , не са пристрастни и представят нещата обективно, ще се самозапаля, ще се изгася, след това ще се обеся, ще се откача и най-накрая ще си сложа бомба и ще се взривя пред Парламента.

Приятелче,с удоволствие ще наблюдавам гледката!Изгори, за да светиш!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 ное 2014 14:20

FLANKER много си се объркал, направо незнам какво правиш при тези психопати, хем така, хем така.Той сам си го каза днес, че онова правителство на дпс е било добро вие нормални ли сте въобще се питам понякога?
Поне се наричайте руски патриоти или турски, защото ставате за смях на всички !

Аз също съм по към Русия, ама точно това белокосо, продадено и изтъргувано пуделче няма как да ме изманипулира да съм за него само защото предпочитам Русия пред САЩ.

Въобще не ми се спори, не ме интересува тази партийка, която не се знае турска ли е, руска ли е ... Както казах тоя е мъртъв за мене, както и останалите му приближени.
Ти какво очакваш скоро време за да разбереш, че е продажник ? Да влезе с министри в управление на дпс ли ? Божке не е истина...

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 07 ное 2014 14:23

Балкански Орел написа:Сидеров:

"Платени протести сатанизираха миналогодишното управление"

Е деби и патриота, още си защитава управлението на ДПС, бат сали и т.н.Пълен бездарник.Тояе мъртъв за мене.

Честито правителство на нормалните българи.

Аман от селски пръчки в тоя форум!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 14:24

dunavfc написа:
doktora25 написа:Сега иди-дойди, какво друго да пускат освен марша на господарите си. Ама на националния празник да звучи си е живо кощунство. Все едно да пускаме турския химн.

Докога ще продължава вашето двуличие и измекярство ? Щеше ли АТАКА да седне, ако бяха пуснали химнът на Русия ? Щяха ли да протестират срещу това ? Щяха ли да казват, че е противоконституционно ? Ти щеше ли да си против ? Фланкър ? Не мислете хората за овце, бе колега...Не се виждате, какви хора сте атакистите... Не видя ли, какви хора протестираха пред Парламента ? Ако видя, такива симпатизанти на ГЕРБ, ще се отрека от партията на момента и ще стана комунист.

Дунав приятелю, не ги ли видя миналата година?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 ное 2014 14:25

Айде пак налазиха троловете, довиждане от мен.Те процентите сами говорят, кои партии имат доверие от хората и кои не.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 14:29

Балкански Орел написа:Сега за нещастие на турските подлоги всички областни управители от дпс, които бяха издигнати благодарение на БСП и Атака ще отидат в канала.
Каква червена мъка..Нека алах е с вас. :lol:

Орел, не живей с тази заблуда.Това е един добре изигран театър.Аз спирам дотук , нямам сили вече.Пожелавам все пак успех на правителството.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 14:35

Балкански Орел написа:Айде пак налазиха троловете, довиждане от мен.Те процентите сами говорят, кои партии имат доверие от хората и кои не.

В основната тема , написах, че нямам сили повече пиша го и тук.Орел, подкрепяй си ги , нямам нищо против.Дните на истината са много близо.Един ден ще прозрете.
Изображение

haha

Мнениеот haha » 07 ное 2014 14:44

FLANKER написа:
Балкански Орел написа:Сега за нещастие на турските подлоги всички областни управители от дпс, които бяха издигнати благодарение на БСП и Атака ще отидат в канала.
Каква червена мъка..Нека алах е с вас. :lol:

Орел, не живей с тази заблуда.Това е един добре изигран театър.Аз спирам дотук , нямам сили вече.Пожелавам все пак успех на правителството.

То това за театъра е ясно на всеки здравомислещ човек, на възраст над 10 години. Но нищо, остави го да им вярва.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 07 ное 2014 14:47

Болен Сидероглу има основания да се нарече руски националист, турски националист, евроазийски империалист и какъвто още иска, но не и български националист. Валери Симеонов хубаво окачествява неговите поддръжници - маргинали.

Върни се в “Свободна зона”