Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Застреляха Борис Немцов
Фланкър, значи вчерашното убийство е дело на американците, така ли ? Спецназ убивали с инфаркти и самообесвания, а тъпите американци действат, като аматьори ?
dunavfc написа:Фланкър, значи вчерашното убийство е дело на американците, така ли ? Спецназ убивали с инфаркти и самообесвания, а тъпите американци действат, като аматьори ?
М'чи къ'?
dunavfc написа:Фланкър, значи вчерашното убийство е дело на американците, така ли ? Спецназ убивали с инфаркти и самообесвания, а тъпите американци действат, като аматьори ?
Нищо не казвам вече ,Дунаве.Ако имат пръст в това,считай че са пресекли и втората червена линия.Но много непрофесионално е извършено,което ме навежда на мисълта ,че убийството може и да е от съвсем друг характер.
Нека изчакаме.
Последна промяна от FLANKER на 28 фев 2015 23:41, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Така, като чета твои мнения по темата, направо си обвиняваш, ама, както и да е...
Да.
dunavfc написа:Така, като чета твои мнения по темата, направо си обвиняваш, ама, както и да е...
Да и аз бях първосигнален.Но човек като преспи и мине малко време.
Съвпаденията и сценариите са много кофти.А и на 01.03.ще има (или трябваше да има) митинг на опозицията.Какво да си помисли човек?
Пак казвам, нека изчакаме.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:Player написа:sin4ec написа:Player, тази глупост-пишман статия е много, много стара и доказан фейк. Няколко руски войници срещу хиляди отсреща?
Мислете малко, кой ще вкара отделни войници? Какво ще променят те? Или цялата БТГ, или нищо!
Дайте един труп на руски войник в Донбасс, едно руско модерно оръжие, един танк, едно оръдие, абе нещичко да се хванем...а то-нищо! Нула!
Ясно е че отричате всичко което доказва вината на Русия. Щраус в пясъка сте и нищо повече. Но щом искаш нещичко да се хванеш айде гледай 2 минутки и сигурно пак ще кажеш че е лъжа. Но да кажем че искаш някакво доказателство, заради което може да промениш малко грешната си позиция.
http://www.bbc.com/news/world-europe-28966679
Колега ,знаеш ли какво си постнал? Виж в началото на танка или БТР -а беше, какъв флаг се вее.Ти видя ли разрушени постройки или само някакви неугледни сателитни снимки и глупостите на натовеца и черния?
Явно не разбираш английския език. В началото дават украински бойци и го казват че са такива, а след като говори украинеца вече дават сателитни снимки с доказателствата за руския конвой и накрая и руския танк. Ако не разбираш какво казват в клипа кажи да ти се преведе. Запада призна за една загубена битка с Русия и това е пропагандата и медийната война. Ето затова толкова много се зомбирате и се връзвате на платените путинови тролове навсякъде из мрежата.
FLANKER написа:Player написа:sin4ec написа:Player, тази глупост-пишман статия е много, много стара и доказан фейк. Няколко руски войници срещу хиляди отсреща?
Мислете малко, кой ще вкара отделни войници? Какво ще променят те? Или цялата БТГ, или нищо!
Дайте един труп на руски войник в Донбасс, едно руско модерно оръжие, един танк, едно оръдие, абе нещичко да се хванем...а то-нищо! Нула!
Ясно е че отричате всичко което доказва вината на Русия. Щраус в пясъка сте и нищо повече. Но щом искаш нещичко да се хванеш айде гледай 2 минутки и сигурно пак ще кажеш че е лъжа. Но да кажем че искаш някакво доказателство, заради което може да промениш малко грешната си позиция.
http://www.bbc.com/news/world-europe-28966679
Колега ,знаеш ли какво си постнал? Виж в началото на танка или БТР -а беше, какъв флаг се вее.Ти видя ли разрушени постройки или само някакви неугледни сателитни снимки и глупостите на натовеца и черния?
Факт. Когато ФАКТИТЕ говорят и доларджиите мълчат.
Re: Тема за политика - Свят
diplomat написа:язе написа:Силна опозиция!А по въпроса с бездомниците, кво смятат?
Какъв точно ти е проблемът с тях? Нали говорехме дали има опозиция, ами има и то силна.Да не говорим пък за бездомници - сигурно в Русия няма такива?
язе написа:В българската има. Не знам международна ли се води или за сетен път сме по- католици от папата.
Нищо официално не съм видял като позиция, освен че се осъжда убийството. Но никъде не се споменава Путин да е главен обвиняем.
Но навсякъде се споменава, че бил яростен противник на Путин.
То и аз съм яростен противник на Бойко...
... и после внезапно си направих секуро.
- dreben23
- Контакти:
Чувал съм го този някъде.
Ама едно не мога да разбера, какво общо има Путин с това, че премиерът на България е Бойко Борисов например?
Русофили и русофоби- всички те са сноби!

Ама едно не мога да разбера, какво общо има Путин с това, че премиерът на България е Бойко Борисов например?
Русофили и русофоби- всички те са сноби!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)