Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2014 13:18

fcb_bg написа:
dunavfc написа:
fcb_bg написа:Хахаха, химна на ЕС ли бе? Баси майтапа. :lol:

Това е валидно от 2007 год. и се случва за 4 път. Знам, че искате да се чува и един друг химн, но това в някой друга паралелна реалност.

Трябва да се чува само българския химн. Не в парламента и в училищата на 15-ти септември да се лее и европейския.

Трябва за теб ! На мен ми беше кеф да го слушам. Когато АТАКА събере 121 депута и ни изкара от ЕС, тогава няма да слушате, но дотогава само ще се възмущавате и ще се пените, а приказката за кервана я знаеш...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Отново бой пред Парламента

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 13:20

fcb_bg написа:
Tommi написа:Аз лично видях хора, които изобщо нямат представа защо са там. :)

Журналистката ги направи на 2 стотинки точно с 3 въпроса. Егати излагацията, протестирали били...

Барса , не забравяй, че това са НОВА и БТВ.Спомни си Майдана и Донбас и ще ти стане ясно всичко, приятею.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2014 13:22

Направих си харакири и докато гледах дебатите в Парламента, следих и АЛФА ТВ. Ако някой човек, който има претенции, че притежава морал, принципи и обективност ми каже, че тази телевизия и Партията, която представлява не манипулират, не лъжат , не са пристрастни и представят нещата обективно, ще се самозапаля, ще се изгася, след това ще се обеся, ще се откача и най-накрая ще си сложа бомба и ще се взривя пред Парламента.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2014 13:24

FLANKER написа:
fcb_bg написа:

Журналистката ги направи на 2 стотинки точно с 3 въпроса. Егати излагацията, протестирали били...

Барса , не забравяй, че това са НОВА и БТВ.Спомни си Майдана и Донбас и ще ти стане ясно всичко, приятею.

А ти направи ли си трудът да чуеш отговори на атакистите ? Защо обръщаш внимание на въпросите на журналистите, а не обръщаш внимание на отговорите ? Тези журналисти, щяха ли да задават тези наивни и детски въпроси, ако пред тях седеше човек на който може да се има доверие ? Какво да питаш една беззъба и изтръпнала баба или някакъв келеш, сложил качулката и незнаещ къде се намира ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 13:26

daydreamer написа:
viali69 написа:Атака е единствената истински опозиционна партия в този парламент !
Атака е последната крепост на българския народ срещу колониалното робство !
ГЕРБ, ДПС, Реформаторския блок - това са евроатлантически партии.
Партии, които слугуват на Новия световен ред !
Само АТАКА е против Новия световен ред !
Затова на следващите избори твърдо съм решил да гласувам за АТАКА.
А, те ще са ... напролет ! :mrgreen:

Волен е писал статии в подкрепа на САЩ, после претърпял промяна - почнал да говори против ДПС. Сега пак промяна - говори за Русия и забрави ДПС. Лошо няма да има партии защитаващи Русия (а не България) - щом има хора в България с такива възлгеди, е нормално да има и такива партии. Но точно за този луд, дето си сменя мнението през няколко години, да пишеш тези неща? Стига глупости...

Волен днес за десети път си призна публично(отново), че е сгрелил тогава.
П.П Волен не е луд.Луд е зомбирания и колонизиран български народ, че допусна същите българоубийци на власт! Не на колониалнното робство!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 ное 2014 13:26

dunavfc написа:
fcb_bg написа:
dunavfc написа:
fcb_bg написа:Хахаха, химна на ЕС ли бе? Баси майтапа. :lol:

Това е валидно от 2007 год. и се случва за 4 път. Знам, че искате да се чува и един друг химн, но това в някой друга паралелна реалност.

Трябва да се чува само българския химн. Не в парламента и в училищата на 15-ти септември да се лее и европейския.

Трябва за теб ! На мен ми беше кеф да го слушам. Когато АТАКА събере 121 депута и ни изкара от ЕС, тогава няма да слушате, но дотогава само ще се възмущавате и ще се пените, а приказката за кервана я знаеш...

Слушането на европейския химн няма да ни направи повече европейци, нито ще ни издигне в очите на Брюксел, ако това е целта... Други работи са важни!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 13:28

Неутрален написа:Аз не успях да видя бялата маса от миналите протести. Иначе мегафоните са там, парите (около 10-15 лева) и пицата, малко по късно ще ги раздава Чуколина. Жалко, пародия,сеир и мизерия са първите думи които ми идват на ум като видя псевдо социалиста със смокиновия лист.

Ама разбира се. Не са" Протестна мрежа",няма го и пианото.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2014 13:31

dunavfc написа:

Ми дай да пуснем и американския, нали и с тях сме дупе и гащи. Или викаш ще изчакаме сполучливия край по трансантлантическите търговски преговори и тогава ще надуваме и „Знаме, обсипано със звезди“ навсякъде из страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2014 13:34

Бахти, колко лесно оправдаваш някакви убийствени противоположни и самоизключващи се принципи на Сидеров. Беше солташак на Борисов, после Борисов стана демонът на прехода. Бил привърженик на САЩ, после се обръща на 180 градуса и става по русофил от Путин и САЩ вече стават империята на Злото. Бил симпатизант на Десните, бил радетел на демокрацията, после Костов стана гробокопача на България :shock: А бе, атакисти, вие имате ли морал и акъл, бе ?
И с цялата си наглост с цялата пошлост, която сте, говори, че другите били зомбирани :shock: :shock: :shock: :shock: Вие сте като герои излезли от книгата на Оруел - 1984. Вие сте надминали дори и неговото въобръжение ...
Последна промяна от dunavfc на 07 ное 2014 13:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 13:34

dunavfc написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:

А ти направи ли си трудът да чуеш отговори на атакистите ? Защо обръщаш внимание на въпросите на журналистите, а не обръщаш внимание на отговорите ? Тези журналисти, щяха ли да задават тези наивни и детски въпроси, ако пред тях седеше човек на който може да се има доверие ? Какво да питаш една беззъба и изтръпнала баба или някакъв келеш, сложил качулката и незнаещ къде се намира ?

Дунав , а ти направи ли си труда да разбереш дали изобщо тези хора имат нещо общо с Атака?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”