Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот wannabe » 07 ное 2014 13:08

RedeviL написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Хахаха, химна на ЕС ли бе? Баси майтапа. :lol:

Химна на СССр ли? Давай Атака :lol: :lol:

Не, бе, шемет. Химна на България и толкова.

Ще пускаме не само български, ами и европейски химн, защото сме европейска страна! Няма да пускаме маанета, защото не сме азиатска страна!

Европейска ни е само фасадата! Ей ся, само да си тръгне и последният дипломат за Европа и си пускаме маанетата... :mrgreen:

Ти си ги пускай маанетата! :oops: аз си пускам одата на радостта! Ликувай народе - долу ДПС!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 ное 2014 13:09

Сега иди-дойди, какво друго да пускат освен марша на господарите си. Ама на националния празник да звучи си е живо кощунство. Все едно да пускаме турския химн.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Отново бой пред Парламента

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 13:09

toffees написа:Аре стега , това са платените подлоги на турците! Атака е всичко друго но не и националистическа/патриотична партия. Пед-ли мръсни няма го вече злантото пръстче и място не могат да си намерят! Само напрежение създават 100 платени протестиращи , който не знаят за какво протестират!

Нали, не са като онези културните и спонтанни неплатени протестиращи от миналата година. Прав си, няма го златното пръстче.Вече на мода е златната ръчичка.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 ное 2014 13:12

doktora25 написа:Сега иди-дойди, какво друго да пускат освен марша на господарите си. Ама на националния празник да звучи си е живо кощунство. Все едно да пускаме турския химн.

:cry: вън от нато :cry:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 ное 2014 13:12

wannabe написа:
RedeviL написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:

Химна на СССр ли? Давай Атака :lol: :lol:

Не, бе, шемет. Химна на България и толкова.

Ще пускаме не само български, ами и европейски химн, защото сме европейска страна! Няма да пускаме маанета, защото не сме азиатска страна!

Европейска ни е само фасадата! Ей ся, само да си тръгне и последният дипломат за Европа и си пускаме маанетата... :mrgreen:

Ти си ги пускай маанетата! :oops: аз си пускам одата на радостта! Ликувай народе - долу ДПС!

Много си зле! Не мисля да си губя времето да ти обяснявам- защо...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 ное 2014 13:13

dunavfc написа:

Това е валидно от 2007 год. и се случва за 4 път. Знам, че искате да се чува и един друг химн, но това в някой друга паралелна реалност.

Трябва да се чува само българския химн. Не в парламента и в училищата на 15-ти септември да се лее и европейския.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 07 ное 2014 13:15

wannabe написа:Атака се сърдят, че вече нищо не зависи от тях :cry: Смятайте колко жалка държава сме, щом този влезна в парламента! :mrgreen:

Аз не знам този глупак за какво претендира ? Той въобще осъзнава ли, че благодарение на 47% активност, негоавата жалка и продадена на дпс партия влезе в парламента ?
Атакалъ е част от обрачите от фирми и партии на Доганя. ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2014 13:15

doktora25 написа:Сега иди-дойди, какво друго да пускат освен марша на господарите си. Ама на националния празник да звучи си е живо кощунство. Все едно да пускаме турския химн.

Докога ще продължава вашето двуличие и измекярство ? Щеше ли АТАКА да седне, ако бяха пуснали химнът на Русия ? Щяха ли да протестират срещу това ? Щяха ли да казват, че е противоконституционно ? Ти щеше ли да си против ? Фланкър ? Не мислете хората за овце, бе колега...Не се виждате, какви хора сте атакистите... Не видя ли, какви хора протестираха пред Парламента ? Ако видя, такива симпатизанти на ГЕРБ, ще се отрека от партията на момента и ще стана комунист.
Последна промяна от dunavfc на 07 ное 2014 13:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 13:16

urkoto написа:Това са зомбитата на дюнерпатриота Волен Сидерооглу, т.е. платени пицари и филмари. На никой не му пука за тези аутсайдери.

Повярвай Урец , на колко народ му пука.Еле пък твоят командир да се озове в в хотела с решетките.Пък и не само той.Вече не вървят тези нещица със ръчичката и ДПС.Сидеров бутна и този мит снощи.Урец, ( знаеш - уважавам те)съветвам те твоите хора да помислят за Корманчо и Касимчо ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2014 13:16

Ае и на мен ми звучи изкуствено "Европейският химн", ама к'во да се прави, необходимата жертва. :|

Слушаме го с отвръщение, и това е.
Европа никога няма да стане една "Държава", кой-каквото иска да прилага, казва и т.н.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”