Завършили или незавършили, не играят освободено. Според мен, де.
Нови лица май се появяват и дано работата живне
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dnaCg_stxWU[/youtube]
"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)
dreben23 написа:Ами ловя бас, че има и незавършили. Позна. Вчера серийката пак посвали нивото маличко, но то е така във всеки един сериал, докато се развие историята и се оформят и лошите. Близнака пуска много яки мохабети за живота и ментетата. Вчера ми доскуча обаче епизода.
Анастасе, к'во отбиваш номера с тия коментарчета по 2 реда? Я се стягай и пиши пълни анализи!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Мартинчо хич го няма горкия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Esi написа:Завършили или незавършили, не играят освободено. Според мен, де.
Нови лица май се появяват и дано работата живне
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dnaCg_stxWU[/youtube]
Попов и Джаро бяха големците, затова сериалът вървеше в началото.Косъма също го биваше, можеше неговият герой да развият, а не този на Иво, който яко дразни.Мартин пък как не го убиха вече не ми е ясно...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:Попов и Джаро бяха големците, затова сериалът вървеше в началото.Косъма също го биваше, можеше неговият герой да развият, а не този на Иво, който яко дразни.Мартин пък как не го убиха вече не ми е ясно...
Косъма беше дребен играч, сутеньорче някакво и не ставаше за бос, но даваше много цвят на сериала. Двамата с Миленита бяха супер. От Иво може да се получи добър образ, но Бахаров нещо не се раздава. След филма Дзифт май не е правил силна роля.
- dreben23
- Контакти:
Е, някои са талантливи, ама всичките са много грозни. Само заради това продукцията нема да им донесе желаните финансови постъпления. Певци и артисти трябва да са по-каматни, иначе ще смущават съня на децата. И всеки втори ми говори за неква визия, а га го дадот по телевизията хората сменят канала. Е, в театрото може и на марионетки да се упражняваш и да ти се чуе само и гласо, но за телевизията си трябва малко вкус при кастинга. Действително не е много добър, но пък какво са виновни, че нивото на актьорите в българското кино е ниско! [offtopic]А що е ниско ли, ами щото си има шуробаджанащина- да видим колко ще заработят в БНТ след сериала примерно!
[/offtopic]Хайде, не всички са съвсем пошли- психоложката е добра. Тодоров също е готин (от самото начало ми харесва), но любимец на всички българи ще си остане Киро- близнако. Вярно, че той е с повечко опит от тях по отношение на телевизия, ама си кърти и с по една -две реплики. Куката се харесва до едно време, защото и в живота малките деца искат като пораснат да спрат да ги оприличават с лошите. Затова колкото повече са сезоните, толкова повече и той ще запада като образ- просто пораснаха децата. 
[offtopic]Макар че я си харесвам лошите. Без тях не става никакъв филм.
Сноща гледах супер брутален филм "No escape". Размятаха дечищата от покрив на покрив, за да ги опазят живи. Много луд филмчек с Оуен Уилсън и Пиърс Броснан. Гаден е за гледане, но си е впечатляващ- бих му дал всекакви награди! Но пък от друга страна бих го и оплюл с удоволствие - просто не бива се дават такива зверства по филмите, че хората по свето са сборкани много и трябва да им туряш всеки път отметката "Please, don't try this at home!"
[/offtopic]

[offtopic]Макар че я си харесвам лошите. Без тях не става никакъв филм.
Сноща гледах супер брутален филм "No escape". Размятаха дечищата от покрив на покрив, за да ги опазят живи. Много луд филмчек с Оуен Уилсън и Пиърс Броснан. Гаден е за гледане, но си е впечатляващ- бих му дал всекакви награди! Но пък от друга страна бих го и оплюл с удоволствие - просто не бива се дават такива зверства по филмите, че хората по свето са сборкани много и трябва да им туряш всеки път отметката "Please, don't try this at home!"

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Супер си го написал. Респект!
Обаче любимецът на всички българи Киро-близнака може и да има само една, две реплики на епизод, но му се разбира. Какво разправят някои герои остава малко неясно, но нищо, така интригата става още по-дълбока.
Обаче любимецът на всички българи Киро-близнака може и да има само една, две реплики на епизод, но му се разбира. Какво разправят някои герои остава малко неясно, но нищо, така интригата става още по-дълбока.

Третата серия от новия сезон беше добра .Силна .
- dreben23
- Контакти:
Всяка серия вече им е пълна безсмислица. Развалиха го и този сериалчек. Направо се срина всичко за няколко серийки време, ама такова е освен консултации с МВР-то, трябваше да се консултират и с некой друг престъпник у пандела. Бива, бива, ама това вече на нищо не прилича. Днес дори не показаха Куката на екран от глупости. По пет престъпни дейности взеха да засягат в една серия, ама не става така нищо. Нищо не се разбра като цяло. Много падна нивото, "Ну Погоди" ако ми предложи някой да гледам в тоя часови диапазон, по-добре щях да съм си загубил времето. И ми писнало много от техните реклами по съребрена линия и то - Национални лотарии, жипки, БНТ студио. Сценарият е изчерпан, най-добре да го приключват. Претупват вече нещата както им дойде, поради простата причина, че не са запознати с материята и си личи, че нямат идеи. 

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Днес дори не показаха Куката на екран от глупости.
А аз се чудех цял епизод какво ми липсва... И Попов нямаше да го включат, ама решиха да запълнят малко време с него.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100