Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
- Защо си толкова унил?- Четох една книжка с много тъжен край.- Коя?- Спестовната.
КОМИКС: ПАРТИЙНИ ПРОБЛЕМИ И РАДИКАЛНИ РЕШЕНИЯ - тоя път на политическа тема 

СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ 

- Вчера ме изгониха заради голямо пиянство.
- Че кой няма да го изгонят за пиянство?
- Но не и от изтрезвителя.
- Че кой няма да го изгонят за пиянство?
- Но не и от изтрезвителя.
Борец се застоява пред кафе-машина. Пуска монета - пие кафе,
пуска монета - пие кафе... Колегата му казва:
- Свършвай, че имаме работа да вършим.
- К'ва работа бе, докато печеля ще играя!
*
Две мутри слизат от мерцедес пред изложбена зала.Влизат вътре и виждат една картина. Викат човека, който работи и го питат: - Колко струва? - 200 000, но не се продава. - Ще ви дадем 2 пъти повече. - Е, добре. Излизат и единият казва: - Добре, брато, купихме картичката, сега да купим и подаръка.
пуска монета - пие кафе... Колегата му казва:
- Свършвай, че имаме работа да вършим.
- К'ва работа бе, докато печеля ще играя!
*
Две мутри слизат от мерцедес пред изложбена зала.Влизат вътре и виждат една картина. Викат човека, който работи и го питат: - Колко струва? - 200 000, но не се продава. - Ще ви дадем 2 пъти повече. - Е, добре. Излизат и единият казва: - Добре, брато, купихме картичката, сега да купим и подаръка.
Две мутри решават кръстословица! Единия вика на другия:
- Браточка, кво е тва, спортно равенство с две букви започва с нула?
- Ми нула на нула, бе тъпанар!
- Браточка, кво е тва, спортно равенство с две букви започва с нула?
- Ми нула на нула, бе тъпанар!
- Мамо, изобщо не ми харесва това, което си сготвила! - мръщи се десетгодишно хлапе.
- Яж, синко. Помни, че след като се ожениш, непрекъснато ще повтаряш на жена си каква прекрасна готвачка съм била.
*
Две блондинки си говорят:
- Знаеш ли, не е вярно, че мъжът ми ме мами.
- Как разбра?
- Ами, тайно му прегледах тефтерчето с телефони и там имаше само имена на мъже - Сузанов, Мариянов, Светланов, Камелиев…
- Яж, синко. Помни, че след като се ожениш, непрекъснато ще повтаряш на жена си каква прекрасна готвачка съм била.
*
Две блондинки си говорят:
- Знаеш ли, не е вярно, че мъжът ми ме мами.
- Как разбра?
- Ами, тайно му прегледах тефтерчето с телефони и там имаше само имена на мъже - Сузанов, Мариянов, Светланов, Камелиев…
Мутра лови рибка на една река. След малко до него спира друга браточка с джипа и го пита:
- Братле, плитко ли е тука да вкарам джипката да я измия?
"Рибарчето" отговаря:
- Ми плитко е.....
Втората мутра вкарва джипа и потъва, с кашляне, сополи измъква се и крещи на първия:
- Бе, тъпак, нали каза, че плитко бе?
- Баааах го, преди половин час минаха едни патки..........до кръста им беше!!!
- Братле, плитко ли е тука да вкарам джипката да я измия?
"Рибарчето" отговаря:
- Ми плитко е.....
Втората мутра вкарва джипа и потъва, с кашляне, сополи измъква се и крещи на първия:
- Бе, тъпак, нали каза, че плитко бе?
- Баааах го, преди половин час минаха едни патки..........до кръста им беше!!!
Първият учебен ден след коледната ваканция.Час по български. Учителят влиза в стаята: -Добър ден ученици!Пожелвам ви,първо честита Нова година и вече кой каквото си е пожелал да се сбъдне. Един от учениците: -Пожелах си някяк да изкарам по български и ми казаха да не си пожелавам невъзможното. Учителят: -Така е. По Коледа стават чудеса,а не в края на срока
Конкуренция на Матеус правят други силни лафове. Например от Удо Латек: „На стадиона има винаги страхотна атмосфера, на която пречи само нашият отбор." ( лафа на Матеус е " Не искам да участвам в спекулациите по мой адрес")
А също и „математикът" Юрген Клинсман за Давид Вия: „Той играе страхотно човек срещу човек, когато е срещу двама защитници."
..... и един виц:
- Г-н майор,падна ми една кутия на главата>
-Какво имаше в нея?
-Нищо.
-А в кутията?
А също и „математикът" Юрген Клинсман за Давид Вия: „Той играе страхотно човек срещу човек, когато е срещу двама защитници."
..... и един виц:
- Г-н майор,падна ми една кутия на главата>
-Какво имаше в нея?
-Нищо.
-А в кутията?
Госпожица се хвали:
- Вчера получих предложения за брак от един банкер и един лекар.
- И какво избра - парите или живота?
*
Банкер диктува завещание:
"На братовчед ми Били оставям акциите си и имение на морския бряг... На вярната си готвачка Мини резиденцията в Палм Бийч... На племенника Джон, който винаги е казвал, че здравето е по-важно от парите, завещавам спортните ми маратонки.
- Вчера получих предложения за брак от един банкер и един лекар.
- И какво избра - парите или живота?
*
Банкер диктува завещание:
"На братовчед ми Били оставям акциите си и имение на морския бряг... На вярната си готвачка Мини резиденцията в Палм Бийч... На племенника Джон, който винаги е казвал, че здравето е по-важно от парите, завещавам спортните ми маратонки.