Drunken_Master написа:CSKA 78 написа:И какво смешно има?!

Ми деазнам... Замисли се. Можеш ли да мислиш изобщо?
Ама погледнете реално на нещата бре. Ако приемем, че Омикрон е основно действащия вариант, следователно той е виновен за всички смъртни случаи от ковид. Примерно ако някой няма какво да яде в следствие "мерките" - умира от ковид, омикрон де. Ако се побърка от изолацията - омикрон. Ако не ходи на лекар за да се лекува от рак или от сърдечни проблеми - омикрон. Даже ако катастрофира някъде, дай пак да го пишем омикрон и готово.
Аз за това казвам, че за мен е по важно не да паднат мерките, които така или иначе не спазвам, а да има осъдени за този геноцид срещу човечеството. Предпочитам тази лудост да продължи още, но да има възмездие за затварачите и по някакъв начин да се намери механизъм тях да изключим от обществото при нормализиране на обстановката.
---
аа да не забравя и най-тъжното. Около тези глупости се създаде една огромна група антиваксъри спрямо истинските заболявания различни от грип. Сега като някой не се ваксинира срещу менингит, едра шарка (и етк) и умре, пак може да го пишем на ковид дивотията.