THE G.A.M.E написа:Пошла работа ...
Значи да очакваме в новият парламент ( колкото и да изкара ) ... Непрекъснато лично уреждане на сметки.
Най-вече между П.Ф. и "Атака".
Да , Игра. А ми се искаше тези две партии да бяха едно цяло.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Пошла работа ...
Значи да очакваме в новият парламент ( колкото и да изкара ) ... Непрекъснато лично уреждане на сметки.
Най-вече между П.Ф. и "Атака".
FLANKER написа:тази " партийка" я погребвате постоянно, пък то какво става? Взе , че си вдигна процентите за един месец.
FLANKER написа:Да , Игра. А ми се искаше тези две партии да бяха едно цяло.
obi4am_pirin написа:Отново бой около парламента.Гласуването на новия Кабинет на България е съпроводено от насилие пред парламента.Явно ни очаква дежа вю от последната година и половина...непрестанни протести срещу властта!
THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:тази " партийка" Ñ Ð¿Ð¾Ð³Ñ€ÐµÐ±Ð²Ð°Ñ‚Ðµ поÑтоÑнно, пък то какво Ñтава? Взе , че Ñи вдигна процентите за един меÑец.
Това Ñа имагинерни данни.
ИÑтината е на изборите.
Факт е, че про-руÑкото говорене на Волен, отврати много хора.
Много повече, от колкото привлече Ñ Ð½ÐµÐ³Ð¾.
То Ñе Ð²Ð¸Ð´Ñ Ð¸ на изминалите два вота... "Ðтака" Ñа загубили над 100 хилÑди глаÑа в Ñравнение от преди 5 години.
daydreamer написа:viali69 написа:Атака е единствената истински опозиционна партия в този парламент !
Атака е последната крепост на българския народ срещу колониалното робство !
ГЕРБ, ДПС, Реформаторския блок - това са евроатлантически партии.
Партии, които слугуват на Новия световен ред !
Само АТАКА е против Новия световен ред !
Затова на следващите избори твърдо съм решил да гласувам за АТАКА.
А, те ще са ... напролет !
Волен е писал статии в подкрепа на САЩ, после претърпял промяна - почнал да говори против ДПС. Сега пак промяна - говори за Русия и забрави ДПС. Лошо няма да има партии защитаващи Русия (а не България) - щом има хора в България с такива възлгеди, е нормално да има и такива партии. Но точно за този луд, дето си сменя мнението през няколко години, да пишеш тези неща? Стига глупости...
foetuss написа:Волен Сидеров: "Ако някой ме покани да членувам в ДСБ ще се удавя"
Петър Москов: "Г-н Сидеров, каня ви да се присъедините към партия ДСБ"
Дали сега Волен Сидеров ще се удави?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Google [Bot] и 7 госта