dunavfc написа:Да не се плашат, няма да бъдем лоши дълго време, може би лятото ще правим избори пак, дотогава да се стягат и да ни догонят.
То не остана кой да ви гони. Истината е, че трябват нови политически субекти, които да предлагат коренно различна платформа, да бъдат реална и истинска опозиция. Някой български Виктор Орбан, който да играе в комбина с националистите. Това е истината. Каква опозиция може да ви е ДПС, при положение че платформите са ви почти еднакви? Най-много да гласуват някои неща против напук.
Хубавото в правителството е присъствието на АБВ и Калфин като министър, че патриотите ще са някакъв коректив, както и че все пак ще има правителство за зимата. Доволен съм и че Делян Добрев в края на краищата няма да е министър, но ме е яд, че Московски ще бъде. Може би реформаторите заслужаваха да им се поверят образователното и здравното министерство, защото всички останали здравата се издъниха там, но пък силно ме притеснява че взимат външното. Все пак заслужават може би своите 100 дни, само че съм силно скептичен, че поразиите им ще са по-малко от добрите неща, които ще свършат.