Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот doktora25 » 07 ное 2014 01:02

dunavfc написа:Да не се плашат, няма да бъдем лоши дълго време, може би лятото ще правим избори пак, дотогава да се стягат и да ни догонят.

То не остана кой да ви гони. Истината е, че трябват нови политически субекти, които да предлагат коренно различна платформа, да бъдат реална и истинска опозиция. Някой български Виктор Орбан, който да играе в комбина с националистите. Това е истината. Каква опозиция може да ви е ДПС, при положение че платформите са ви почти еднакви? Най-много да гласуват някои неща против напук.

Хубавото в правителството е присъствието на АБВ и Калфин като министър, че патриотите ще са някакъв коректив, както и че все пак ще има правителство за зимата. Доволен съм и че Делян Добрев в края на краищата няма да е министър, но ме е яд, че Московски ще бъде. Може би реформаторите заслужаваха да им се поверят образователното и здравното министерство, защото всички останали здравата се издъниха там, но пък силно ме притеснява че взимат външното. Все пак заслужават може би своите 100 дни, само че съм силно скептичен, че поразиите им ще са по-малко от добрите неща, които ще свършат.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 ное 2014 01:17

Не виждам наченки за нов субект, честно. Може би България е в период в който властта ще се споделя от определени партии в продължение на доста години. Или ще е ГЕРБ + или ще е БСП + . Няма вече месии, няма нови лица. И да има, трудно някой ще постигне успехите на Царя или Б. Б. Очакванията на хората са вече различни, надеждите също.
Виктор Орбан е поредният двуличник, който се опитва да играе своя собствена игра в рамките на ЕС, но интересно, че няма куража и смелостта да говори за излизане от ЕС или поне да проведе един референдум по въпроса. Същият измекяр като великобританците. Аз не мога да разбера, след като на някого нещо не му харесва, защо седи на сила ? И той и Великобритания, защо продължават да седят в ЕС, след като им пречи ? Не разбирам тая наглост и двуличие.

Аз също се радвам на присъствието на АБВ, страшно ми е симпатична тази партия и особено Калфин, дори съм си мислил още преди години, колко би било ГЕРБ да съумеят по някакъв начин да го използват и ето, че точно това и стана, въпреки, че аз го виждах като външен министър.
РБ също е партия с голям потенциал и много кадърни кадри, притесненията ми идват от ПФ. Ще си повярват много и ще почнат след месец- два да предлагат глупост след глупост и ще започнат скандалите, разделенията и като нищо и нови избори.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 ное 2014 08:59

Опаа, сутринта оня Танчев, на Капута солташака, нещо не е толкова твърд по отношение на правителството :lol: Взе да увърта "абе, ако политиките и законите ни устройват, ще подкрепяме" :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 09:17

dunavfc написа:Стана правителство мечта. Всички адекватни партии влязоха в коалиция, като имам леки съмнения в ПФ, но дано ме опровергаят. От друга страна опозицията също е бижу - Местан, Капута, Болен и оня червен Титаник, какво да искаме повече ? Местан изпаднал в истерия, вчера даваше 600 дни, днес и да му се молили, йок файда, Капута унизен вие , след като се беше покрил един месец и гледаше като мишка от коридорите на Парламента, Златният пръст натикан в ъгъла, никой не го интересува, какъв ще го играе, последна дупка на кавала. Червените няма да ги коментирам, за умрелите или добро или нищо.

Дунав , стига с този златен пръст, че става смешно.Вчера Сидеров показа в ефир извадката от това как е гласувал за правителството на Орешарски.По Алфа има повторения , гледай.Мисля, че много хора трябва да се извинят.
П.П.ГЕРБ доказа некадърността си тогава-факт.Онова , ако беше златен пръст, то това сега е направо златна ръка.Покрай идола ти се събраха доста чакали.Сидеров не го мисли.Той лекичко, лекичко трупа процентчета. ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 ное 2014 09:36

THE G.A.M.E написа:
sin4ec написа:не Турция е толкова страшна, а турцизацията и циганизацията

То сами си я правим.

Т'ва дето Запада гледал да затрие българският етност, е приказка за наивници.
Хората отварят тука офиси, магазини, вериги фирми, ако планираха тук да живеят предимно цигани и турци, досега вече щяхме да сме изчезнали.

Проблема е, че политиците ни намериха лекото ...
А именно - тъп и необразован електорат, който да им дава власта.
Нямат полза от това, да се образоват циганите, нито пък турците да могат да пишат и говорят на български.

Игра, с тези темпове скоро българите ще са дефицитна стока.Лапето ми е на 4г.Даже не смея да си помислям за второ(може би трябва да стана мангал)Циганите си намериха родина, това е .Някога Костов се хвалеше с евтината работна ръка в България.Как няма да има чужди компании, които да " инвестират" в Отечеството( умишлено съм сложил кавички)Този човек(Костов) е черен и отвън и по душа.Черни по души са и останалите , които зомбираният народ избра за да ни дозакопаят.Чудя се и :( на колегата Дунав(той си знае де).Блажени са вярващите...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 ное 2014 09:50

Цирковете на Атака започнаха 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 ное 2014 10:34

shotgun blues написа:Цирковете на Атака започнаха 8-)

Евтина и жалка пиар акцийка на една загиваща партийка, съставена от маргинали 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Отново бой пред Парламента

Мнениеот obi4am_pirin » 07 ное 2014 10:37

Отново бой около парламента.Гласуването на новия Кабинет на България е съпроводено от насилие пред парламента.Явно ни очаква дежа вю от последната година и половина...непрестанни протести срещу властта!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: Отново бой пред Парламента

Мнениеот toffees » 07 ное 2014 10:41

Аре стега , това са платените подлоги на турците! Атака е всичко друго но не и националистическа/патриотична партия. Пед-ли мръсни няма го вече злантото пръстче и място не могат да си намерят! Само напрежение създават 100 платени протестиращи , който не знаят за какво протестират!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Отново бой пред Парламента

Мнениеот obi4am_pirin » 07 ное 2014 10:45

Видях човек с шалче на Славия да вика и ръкомаха до Волен Сидеров...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Свободна зона”