Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Застреляха Борис Немцов

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2015 19:06

1982 написа:fcb_bg вече знае резултатите от руското разследване. Какъв по-добър показател какъв фарс е всичко в Русия ?! Резултатите преди всяко разследване са ясни, те са винаги удобни и се чудя защо въобще се прави "разследване", да обявяват направо официално тия и тия са виновни и готово. :lol:

Нищо не зная, да не съм Обама да знам след 3 часа кой свали Боинга. Бегай да си търсиш некой левак за лафче.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 28 фев 2015 19:09

fcb_bg написа:
1982 написа:fcb_bg вече знае резултатите от руското разследване. Какъв по-добър показател какъв фарс е всичко в Русия ?! Резултатите преди всяко разследване са ясни, те са винаги удобни и се чудя защо въобще се прави "разследване", да обявяват направо официално тия и тия са виновни и готово. :lol:

Нищо не зная, да не съм Обама да знам след 3 часа кой свали Боинга. Бегай да си търсиш некой левак за лафче.

хахаха, много добре му го каза на платеното клоакьорче. Шах и мат. 8-)

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 28 фев 2015 19:14

Ех тоя Путин!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 фев 2015 19:16

fcb_bg написа:

Смееш се на Обама, ама я гледай как и твоят вожд вече знае какво е убийството, с каква цел. :lol: :lol:
И ти, като верен и покорен рубладжия, веднага разпространяваш Истината навред. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2015 19:17

1982 написа:
fcb_bg написа:

Смееш се на Обама, ама я гледай как и твоят вожд вече знае какво е убийството, с каква цел. :lol: :lol:
И ти, като верен и покорен рубладжия, веднага разпространяваш Истината навред. :lol: :lol:

Тях рептилите ги напътстват всички, питай Помияра или оня луд лейбърист от Англия. :lol: И гледай ги какви педалчета са и си лижат взаимно ташаците. :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 28 фев 2015 19:19

-
Последна промяна от Messi_fan на 28 фев 2015 19:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2015 19:19

Защо Немцов каза в интервю преди седмици, че се опасява, че Путин ще го убие и как се вписва ЦРУ тук?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2015 19:21

Само гледайте как ви се поднася информацията от медиите. Все едно патриарха са застреляли. Никва кирлива риза от живота му не се споменава. Къв е що е... абе викал срещу Путин е важната и оскъдна информация.
Начи Пу му е имал зъб и го е свитнал.
Чисто и просто както с Боинга.
Само не знам кой юнак ще обясни що при некво затишие покрай кризата все се случва нещо, което винаги е в минус на Пу.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2015 19:22

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:Цакат се и още как. За тях най-важните неща са ПАРИТЕ и ВЛАСТТА :!: Тези неща са взаимно свързани де. Не един път сме ставали свидетели, едни евреи да жертват други в името на тези две неща 8-) М/у другото има две доста интересни теории, върху които си заслужава човек да се замисли. Едната е, че всъщност битката в момента е м/у европейската (Ротшилд) и американската (Рокфелер, Джей Пи Морган и т.н.) клика евреи 8-) Другата е, че битката е м/у евреите и европейската аристокрация 8-) Всичко останало е медийна пропаганда 8-)

Европейската еврейска клика случайно да не е предимно руска? Не че имам съмнения какъв ще бъде отговорът ти. :lol:

Не, не е 8-) Аз съм по-склонен да вярвам на теорията за европейските аристократични родове :) Имам си и доста основателна причина за това :)

Интересни са тези теории, ама ще видим какво ще излезе от разследването. :)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 28 фев 2015 19:23

Betchualeng Arnaikem написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:Помисли Дипломате и навържи нещата.Защо му е на Путин да го разстрелва публично ,при това до Кремъл?
Това е безумие.

Мда, значи ЦРУ просто решават и убиват някого в Москва... смятай какво превъзходство имат САЩ пред РФ.

По принцип не знам да има истински доказателства по въпроса кой точно е виновен за станалото, но...

Не е нужно американците да имат превъзходство за да организират убийство. Намират килър, който не е от американските служби (за да не се окаже, че руснаците веднага са го "прихванали" като познайник), той си свършва работата, край. Няма държава, която може да следи такива неща на 100%. А ако действа професионалист може никога да не намерят дори следа кой е бил и за кого работи. По същата схема руснаците биха могли да ликвидират някого в САЩ, трудно би било само ако се окаже някой със специална охрана (примерно Путин или Обама).

Аз лично на първо четене не виждам защо Путин би ликвидирал Немцов, защото има риск да го превърне в мъченик и икона на опозицията. А живия Немцов не беше наистина сериозна заплаха, едва ли мислите, че опозицията в Русия има някакви силици. Чисто практически няма смисъл Путин да организира това убийство.
Това на първо четене, може да има нещо, което пропускам, или някой да е преценил, че така може да стресне опозицията и все пак да е дело на руската държава.

Тези, който искат разбунване на духовете в Русия, активизиране на опозицията повече имат изгода от това убийство. Ловим ли бас, че дори никога да не се открие нещо, което да подкрепя идеята, че това е работа на Кремъл подозрението ще остане завинаги. И обратното: ако ще Кремъл да намери някакви данни по случая винаги ще има хора, които ще ги обвиняват в измама.
С други думи на Москва се лепва петно независимо кой е поръчал убийството, опозицията настръхва, може да стане дори опасна ако се почуства застрашена физически.
Това не означава, че автоматично вината на противниците на Запада е доказана, в никакъв случай.

Аз лично няма да се изненадам все пак убийството да е свързано с нещо извън политиката като такава. В света традиционно политиците са обвързани с разни полузаконни или направо незаконни организации. Това, че е опозиция не пречи на Немцов също да е имал съответните далавери и да е настъпил някого. Ще е голям цирк докато се карат по линията Запад-Путин да се окаже, че поръчителя е някой.. "цар на контрабандното Боро в Русия" или нещо такова.

Поредната мътна история, в която сигурно дори да се намери нещо като информация, да има резултат от разследването ще се чудим доживот дали не ни мамят. Версии ще има от страна на Русия, от страна на САЩ, от страна дори на опозицията и всеки ще привежда доводи, които му изнасят.

Каква и е работата на САЩ и защо и е да имат версии, за това убийство?

Върни се в “Свободна зона”