Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот bubka » 15 юли 2022 18:03

mizantrop написа:...най-губещата игра е да слагате за краен изход,голове под/над,гол/гол и тем подобни.Там ви смазват.

На краен изход е напълно загубена кауза. На гол/гол и над/под може да се печели като дългосрочна стратегия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2022 23:36

Обяснете ми го на портфейла ми. За последния месец съм вкарал 15 лъва, изкарах в джоба си близо 100 и имам 20 кинта в акаунта си. Не играя за и с "пари". Зяпам мачове и си покривам бирата общо взето (е и за мезе остава). Пия много бира (то друг алкохол не пия). Ако го правех за пари, сигурно щеше да е доволно, ама съм от хората дето сто пъти мерят, веднъж режат (леко шизофренично е, че не съм рисков тип, а играя хазарт). Един приятел, дето разбира това животинче футболчето го намерил някаква мутра, дето му дава десет процента от познат фиш. На седмица прави по около 200 лева. Колко прави оня, не знам. И какви пари слага....
Успеваемостта ми е ниска. Може би фиш на 8-9. Зависи. Понякога е фиш на три. Имал съм уикенди с по 50% успеваемост. Но понеже слагам ниски суми, печалбите покриват загубите и има горница. Горницата често е в порядъка на 1000-1200%(примерно печалба от 15 кинта срещу 1,20 сложени).
Пример от вчера:
Изображение
П.С. Гледах част от второто полувреме на Зрински Шериф, гледал съм два мача на Интернасионал тоя сезон (е, не пълни, гледах второто полувреме на македонците в първия мач).

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 юли 2022 07:18

Ето ви една проста стратегия - влизате на пазар ''картони'' в Бетано,има опция ''червен картон или дузпа в мача''.В повечето случаи коеф. за ДА и НЕ са около 1.85 срещу 1.90...тоест искат да ми кажат че във всеки втори мач това излиза...а според мен - НЕ...
Примерно в двата български мача снощи нямаше нито ч.к.,нито дузпа.
А за голове и краен изход не знам как точно щяхте да ги хванете.
Друго от пазара за картони на Лудогорец - Локо Пд - ''първи до 2 картона'' - Локо Пд беше 1,70 коеф.,а първо полувреме/краен - 2/2 беше 2,77 коеф....резултатът беше 0-1 картона на полувреме/0-3 краен.

Методи,твоя приятел сигурно си дава акаунта на бет 365.Мутрите слагат нагласени български мачове.Няма да мине и месец и ще го лимитират.Примерно 1 лев на залог.
Между другото,алфауин и на мен ми спряха бонусите.Даже миналата седмица сложих по новата им промоция 4 бг мача на живо,трябваше да ми дадат по 10 лв бонус за всеки,а не ми ги дадоха,което беше много некоректно...Имам чувството че пускат бонуси,за да хванат ловците на бонуси.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 юли 2022 20:32

Тия синковци - от ефбет лига - май и те си харесаха пазарите за картони и взеха да дънят обръщалки.Днес на Локо Сф - ЦСКА станаха 0-3 картона на полувреме,5-4 краен резултат...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2022 00:30

"Ботев" Враца и Локо (Сф) щях да позная гол-гол, но избягвам да играя бг първенството (виждах ги равни и двата мача и щях да загубя Както виждах равен Спартак и Славия - автогол в края на мача - дева...). Това за корнерите, което каза на предната страница (когато примерно се срещат голям срещу малък) е много полезно. Не се бях замислял. Бет365 обаче явно също го знаят... Въобще тея англичани са... англичани.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 17 юли 2022 06:59

Заеби тоя бет 365,имаш Бетано.
Спартак Варна завършиха мача с нула корнера за цял мач.Достатъчно е на полувреме да ги хванеш,забравих да погледна снощи точния коеф.,но да кажем че е бил около 3,00 да нямат ъглов на полувремето.Локо Сф видях за под 1,5 корнера полувреме беше 2,20 коеф. - имаха един само.Друга опция - 'първи до 7 корнера',даже още по-смелата - 'първи до 9 корнера' излезе на Левски,мисля че 10 - 0 стана там,7-0 бяха на полувремето...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 юли 2022 18:46

mizantrop написа:А за голове и краен изход не знам как точно щяхте да ги хванете.

От голове може да се печели, но трябва да имаш време да се занимаваш и да следиш определени поредици. Също така ти трябват първенства, в които се играе по един мач, а не няколко едновременно в един и същи час.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2022 05:12

Флуминензе засега правят нетипично добър сезон.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юли 2022 09:41

mizantrop написа:Тия синковци - от ефбет лига - май и те си харесаха пазарите за картони и взеха да дънят обръщалки.Днес на Локо Сф - ЦСКА станаха 0-3 картона на полувреме,5-4 краен резултат...

Евала за наблюдението, даскале, тая схема определено заслужава сериозно внимание. Вчера се получи и на Пирин - ЦСКА, като домакините дадоха всичко от себе си, за да излезе в края на мача. Е, в другия мач тимаджиите бяха играли 2/2, но поне чичо Венци си свърши работата през първото полувреме. Да видим днес, определено ще чукна някой лев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 19 юли 2022 08:44

Второто полувреме за 11 мин. Локото нанизаха 4 жълти картона.Схемата ИМ е добра,не бие на очи,ако правят всеки кръг обръщалки за краен резултат всеки ще го види.
А вчера май и на Хебър - Септември се получи 1/2 за картони,ама бях на работа и не можах да ги проследя добре,видях че бяха 2-1 картона на полувреме,а крайният резултат май е 3-4...играч на Септември получава втори жълт и червен картон - броят се за 3...ако е директен червен картон се брои за 2.
За картони най-невероятният резултат явно е хикс за краен резултат.Аз съм пробвал примерно сещам се последния кръг на Висшата лига мача Ман Сити - Астън Вила сложих сингъл за картони Х/2 - получи се 0-0 ПП,0-2 КР.Коеф. беше 5.80 - нещо такова...Там благоприятно се разви и мача,Вила нали поведоха на полувремето,логично беше Сити да натиснат яко второто и да бъдат по-често спирани с нарушения.
Абе голям гъдел има в корнерите и картоните.

Върни се в “Свободна зона”