Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 08 фев 2012 11:36

AnalBreaker написа:
ros написа:Айде, Крис!!! Твой ред е да се представиш пред нас с пълния си блясък! Издай се и си кажи с колко свърши срока? ;)

Не мога да ти кажа. Тая ваканция тотално ми разби плановете. Може би ще съм с 5.00, но по АЕ тая ми писа 5 нищо, че имам оценки за над 5.50, по френски тая може да ми пише 3 или 4(като я знам ще бъде 3), по история и математика не можаха да ме изпитат, защото последните 2 седмици нямахме часове и там съм с петици

Значи втория срок , колкото и да е къс требе да си сядаш на задника и да не ме излагаш... ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 фев 2012 11:36

Rivaldo10 написа:
Dani написа:Аз вече казах. Но пропуснах да кажа по кой предмет ми е единствената петица - ИИ (изобразително изкуство) . :lol: По музика, руски, география, технологии, информатика и химия нямаме срочни оценки, защото са само по един път в седмицата.

Не се оплаквай, по изобразително имам 4 в дипломата. Имах го като предмет само в 8-ми клас, а учителя (учител май не е точната дума) ми е съсед. Добре е, нали? :lol:

Подобна история е и моята. 8 клас за последно имах ИИ и тоя дъртак ми писа две двойки за 2 седмици и накрая ми остави 4 за дипломата. Тоя сваляше момиченцата от класа и онез му се радваха.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 фев 2012 11:37

Здравейте ученици!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 фев 2012 11:37

ros написа:
AnalBreaker написа:
ros написа:Айде, Крис!!! Твой ред е да се представиш пред нас с пълния си блясък! Издай се и си кажи с колко свърши срока? ;)

Не мога да ти кажа. Тая ваканция тотално ми разби плановете. Може би ще съм с 5.00, но по АЕ тая ми писа 5 нищо, че имам оценки за над 5.50, по френски тая може да ми пише 3 или 4(като я знам ще бъде 3), по история и математика не можаха да ме изпитат, защото последните 2 седмици нямахме часове и там съм с петици

Значи втория срок , колкото и да е къс требе да си сядаш на задника и да не ме излагаш... ;)

Вторият срок оценките нали знаеш как се подаряват? Би трябвало да изкарам висок успех по всичко с изключение на франсе-то
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 08 фев 2012 11:38

modor написа:Здравейте ученици!

Здраве желаем, гусин Модор!
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 фев 2012 11:40

rhaegar написа:
Red_Girl написа:Христо Стоичко!! :)))

Христо Стоичков написа:Само Левски, Оле!!!

Идва ми за запея една песен, ама много цензура ше трябва!! Започва с Ах, ....нанана :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 фев 2012 11:41

Red_Girl написа: Идва ми за запея една песен, ама много цензура ше трябва!! Започва с Ах, ....нанана :lol: :lol:

Ние сме културни момчета, не ги знаем тия :roll: :) :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 фев 2012 11:41

Отде да знам как се подаряват оценките бе, Крис. Аз моите съм си ги изкарвал честно :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 фев 2012 11:42

rhaegar написа:
Red_Girl написа: Идва ми за запея една песен, ама много цензура ше трябва!! Започва с Ах, ....нанана :lol: :lol:

Ние сме културни момчета, не ги знаем тия :roll: :) :lol:

Тази всички я знаят! Редовно се пее на дербита! Даже и вие почнахте да я пеете..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 фев 2012 11:43

Ама не можем да ругаем, не ни е в стилА. Отивам да гледам мача в top11, brb, дет е модерно да се казва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”