Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Христо Стоичко!!
))
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Dani написа:Пффффф, заради тъпия вирус нямам никакъв апетит. Ще хапна малко шоколад, пък дано живна малко!
[center]1914[/center]
- fabregas_949
- Контакти:
В 6ти клас, когато беше стачката на учителите и не бяхме на училище 1 месец, бях със счупен крак... Точно в деня на обявяването стана... 
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Red_Girl написа:Христо Стоичко!!))
Христо Стоичков написа:Само Левски, Оле!!!
Последна промяна от rhaegar на 08 фев 2012 11:18, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Някой знае ли как се казваше американското състезание дето участниците ги блъскаха разни стени препятствия, абе, голямо и болезнено шоу ?
[center]1914[/center]
Без име написа:Някой знае ли как се казваше американското състезание дето участниците ги блъскаха разни стени препятствия, абе, голямо и болезнено шоу ?
Ъмх........American Gladiators?

Забелязвате ли, че най-добрите футболисти, освен Меси разбира се, са зодия водолей?
Аз
, Бербо, Ицата, Шави и Роналдо (колкото и да не го харесвам е един от най-добрите).
rhaegar написа:Без име написа:Някой знае ли как се казваше американското състезание дето участниците ги блъскаха разни стени препятствия, абе, голямо и болезнено шоу ?
Ъмх........American Gladiators?
Не, нещо друго беше. И по-новичко американски гладиатори мисля, че е доста старо.
[center]1914[/center]
Dani написа:Забелязвате ли, че най-добрите футболисти, освен Меси разбира се, са зодия водолей?Аз
, Бербо, Ицата, Шави и Роналдо (колкото и да не го харесвам е един от най-добрите).
Ми ние сме си гении по принцип